Ankara Meme Büyütme Operasyonu

Evet dün oldum 390 çç takıldı çok doğal bi görüntü oldu çok beğendim. Dün baya ağrım vsrdı bugün evdeyim daha iyiyim tabi hala ağrılar var kas alti oldu çünkü. Doktorum melike oruç özpostacı ameliyathane ekibide tamamen kadındı çok memnun kaldım herşeyden hc international klinikte kaldım bir gece şimdilik sorunsuz ve iyi gidiyor eğer düşünüyorsanız melike hanımi önerebilirim her aşamada çok ilgili ve samimi bir doktor
geçmiş olsun canım darısı başıma artık. Yücel Demir hocayla anlaşıcam gibi. Bakalım umarım ona ameliyat olan biri yorum yapar

İnşallah hakkında haylrısı olsun canım ben memnun kaldım sendw memnun kalırsın.. Hangi hasnatene hangi protez ne kadar fiyata anlaştınız
Sağol canım. Fiyat konusu henüz muallak 16-18 arası olacak ama. Acıbadem’de mentor marka. Senin ne markaydı hangi hastane ve fiyat nedir☺️☺️

Sağol canım. Fiyat konusu henüz muallak 16-18 arası olacak ama. Acıbadem’de mentor marka. Senin ne markaydı hangi hastane ve fiyat nedir☺️☺️
Hc international klinikte oldu canm Çankayada nagor marka 13.500 e anlaşmıştık... Hayırlısı ile atlatırsın inşallah kısa bi zorluğu var gerisi kolay benim 2. Gün bitti çok iyiyim

Mentor marka konuldu ameliyattan sonra hemen protezin sertifikasini verdi. 1.63 boy 51 kiloyum omuzlarim ve gogusum dar oldugu icin buyuk bisey istemiyorum dedim vucuduma orantili olsun dogal dursun dedim istegimi anlattim sonrada muayenede gogus capini olctu 3 boyutlu goruntusunu cekip tvde yansitti cc lerin boyutlarini gosterdi kac ccnin nasil gorunecegini gosterdi. 340 cc ile 365 cc den birini yapalim dedik ameliyatta ikisinide denemis 340 cc koymus kas altindan. 365 koltuk altlarindan tasti cirkin bi goruntu oldu 340 koydum dedi iyikide kucuk olani koymus gerci bu bile kucuk degil benim icin ama cok memnun kaldim😅 5 ekimde oldum ameliyatimi 24uncu gunum bugun.
Ne kadar ücret odedin acaba

Benim ameliyat 13 Kasımda inşallah... Doc Dr melike oruç özpostacı yapacak ameliyatı çok heyecanlıyım... Görüştüğümde bana çok güven verdi protez markasına birlikte karar veriyoruz ben nagor istedim 13. 500 e anlaştık
Merhaba nagor marka silikondan memnun kaldinizmi

Ben uzun araştırmalarım sonucu, kendini meme estetiği alanında uzmanlaşmaya adamış, Ömer Ekin’e ameliyat oldum. Ocak ayının sonunda 3. Ayıma gireceğim, çok memnun kaldım. Kendisiyle bir görüşme sağlamanızı öneririm.

Evet dün oldum 390 çç takıldı çok doğal bi görüntü oldu çok beğendim. Dün baya ağrım vsrdı bugün evdeyim daha iyiyim tabi hala ağrılar var kas alti oldu çünkü. Doktorum melike oruç özpostacı ameliyathane ekibide tamamen kadındı çok memnun kaldım herşeyden hc international klinikte kaldım bir gece şimdilik sorunsuz ve iyi gidiyor eğer düşünüyorsanız melike hanımi önerebilirim her aşamada çok ilgili ve samimi bir doktor
Merhaba bende Perşembe günü için randevu aldım Melike halimla görülmeye gidecegim çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolunda gider ve amelyat tarihi alırız hemen. Sizin durumunuz nasıl şuan memnunmusunuz?

Merhaba bende Perşembe günü için randevu aldım Melike halimla görülmeye gidecegim çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolunda gider ve amelyat tarihi alırız hemen. Sizin durumunuz nasıl şuan memnunmusunuz?
Çok çok memnunum, çok ağrısız ve hızlı iyileşmeli bir süreç geçirdim. Randevunuz nasıl geçti ne karar aldınız? Dün görseydim mesajınızı melike hanıma selamlarımı iletirdim :)

Perşembe günü gidecekmişsiniz şimdi farkettim... Çok ilgili ve samimi bir doktor ben ilk görüşmede aklımda hiçbir şüphe olmadan ameliyat günü almıştım sizin içinde iyi olur umarım.. Bi Sorunuz olursa bana istediğiniz zaman yazın...

Perşembe günü gidecekmişsiniz şimdi farkettim... Çok ilgili ve samimi bir doktor ben ilk görüşmede aklımda hiçbir şüphe olmadan ameliyat günü almıştım sizin içinde iyi olur umarım.. Bi Sorunuz olursa bana istediğiniz zaman yazın...
Çok sevindim bunları duyduğuma son 2 saat kaldı randevuma çok heyecanlıyım gelişmeleri burada yazacağım mutlaka 😊 inşallah yolunda gider herşey

Nasıl. Geçti görüşmeniz? Bir karara vardınız mı?
Merhaba dün gittim görüşmeye gerçekten çok ilgili bir doktor herşeyi anlattı ama fiyat bütçenin biraz üstünde verdi 17bin civarı benim bütçem en fazla 15bin di 😐 başka bir doktorla daha görüştüm diren çelik belki duymuşsunuzdur onuda çok beğendim fiyat olarak 13 bine alsatik öyle olunca diren beyde karar verdim umarım herşey yolunda gider Çarşamba günü saat 11de gün aldık inşallah Çarşamba günü giriyorum ameliyata 🤗

Merhaba dün gittim görüşmeye gerçekten çok ilgili bir doktor herşeyi anlattı ama fiyat bütçenin biraz üstünde verdi 17bin civarı benim bütçem en fazla 15bin di 😐 başka bir doktorla daha görüştüm diren çelik belki duymuşsunuzdur onuda çok beğendim fiyat olarak 13 bine alsatik öyle olunca diren beyde karar verdim umarım herşey yolunda gider Çarşamba günü saat 11de gün aldık inşallah Çarşamba günü giriyorum ameliyata 🤗
Hayırlısı olsun en önemlisi içinizin sinmesi... İnşallah çok güzel bir süreç geçirirsiniz. Hangi marka kullanacak protezi?

Hayırlısı olsun en önemlisi içinizin sinmesi... İnşallah çok güzel bir süreç geçirirsiniz. Hangi marka kullanacak protezi?
Amelyat günü netlestirecegiz tam ölçüyü aslında 350 cc gibi konuştuk bilginiz varsa sizde fikir verirseniz bu konuda sevinirim çok az meme döküm var çok mu küçük olur doktorum 380 e kadar çıkabilirim dedi . Marka olarak da mentor yada POLYTECH olacak hangisini istersen dedi ama galiba POLYTECH tercih edeceğim daha yumuşak daha doğal olduğunu duydum

Amelyat günü netlestirecegiz tam ölçüyü aslında 350 cc gibi konuştuk bilginiz varsa sizde fikir verirseniz bu konuda sevinirim çok az meme döküm var çok mu küçük olur doktorum 380 e kadar çıkabilirim dedi . Marka olarak da mentor yada POLYTECH olacak hangisini istersen dedi ama galiba POLYTECH tercih edeceğim daha yumuşak daha doğal olduğunu duydum
Bende mentor tercih etmedim polytech bende güzel ve doğal duymuştum. Bana nagor 390 takıldı daha küçüğü olsa mutsuz olurdum. En ideal boy olduğunu düşünüyorum dolu dolu B ve C cup arası oldu. Boy 168 kilo 60 eğer daha minyonsaniz 360 ideal olabilir. Ama doktorunuza en doğal büyüğü istediğinizi söyleyin

Merhabalar herkese 🌸 Ben Diren Çelik’e 29 Aralık’ta ameliyat oldum. İlk ve tek görüşmeye gittiğim doktordu kendisi. İkna olmama yetti güler yüzü ve tecrübesi.Ameliyatım kas altı 380 cc polytech marka protezle yapıldı. Doktorum 355 ve 380 deneyeceğim dedi ameliyatta karar vereceğim dedi. Ben de ona bıraktım iyi ki ona bırakmışım. İlk 3 gün çok ağrım oldu acı eşiğim inanılmaz düşükmüş bunu fark ettim. Meme dokum yok denilecek kadar azdı. 4 Ocakta işime döndüm ve sorun yaşamadım. 6 ocak itibariyle araba kullanmaya başladım. Bugün 3. Kontrolüme gittim her şey yolunda. 1 hafta sonra tamamen şikayetleriniz azalıyor ve normale dönüyorsunuz. Diren hoca ve asistanı Hilmi Bey çok ilgililer ben çokça rahatsız ettim onları biraz pimpirikli olduğum için😄 sağolsunlar hiç bıkmadılar. Şu an masajlarımı yapıyorum 1. Ayın sonunda sporcu sütyenimden de kurtulacağım 😄 doktorunuzun söylediği her şeyi düzenli yapın mutlaka. Kendinizi zorlayacak hareketlerden kaçının. Ben şu an boyutundan şeklinden çok memnunum zamanla şişi indikçe daha da güzel olacağını düşünüyorum. Şu an bile inanılmaz yumuşama oldu ilk zamanlara göre. Hayatımda verdiğim en doğru karar meme büyütme ameliyatı kesinlikle. Ankara’da iseniz mutlaka Diren Hoca ile görüşün ben herkese tavsiye ediyorum. Eğer ameliyat olmakta kararsızsanız ben de öyleydim ama şimdi iyi ki oldum diyorum🥰 merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.

X