Merhabalar herkese
Ben Diren Çelik’e 29 Aralık’ta ameliyat oldum. İlk ve tek görüşmeye gittiğim doktordu kendisi. İkna olmama yetti güler yüzü ve tecrübesi.Ameliyatım kas altı 380 cc polytech marka protezle yapıldı. Doktorum 355 ve 380 deneyeceğim dedi ameliyatta karar vereceğim dedi. Ben de ona bıraktım iyi ki ona bırakmışım. İlk 3 gün çok ağrım oldu acı eşiğim inanılmaz düşükmüş bunu fark ettim. Meme dokum yok denilecek kadar azdı. 4 Ocakta işime döndüm ve sorun yaşamadım. 6 ocak itibariyle araba kullanmaya başladım. Bugün 3. Kontrolüme gittim her şey yolunda. 1 hafta sonra tamamen şikayetleriniz azalıyor ve normale dönüyorsunuz. Diren hoca ve asistanı Hilmi Bey çok ilgililer ben çokça rahatsız ettim onları biraz pimpirikli olduğum için
sağolsunlar hiç bıkmadılar. Şu an masajlarımı yapıyorum 1. Ayın sonunda sporcu sütyenimden de kurtulacağım
doktorunuzun söylediği her şeyi düzenli yapın mutlaka. Kendinizi zorlayacak hareketlerden kaçının. Ben şu an boyutundan şeklinden çok memnunum zamanla şişi indikçe daha da güzel olacağını düşünüyorum. Şu an bile inanılmaz yumuşama oldu ilk zamanlara göre. Hayatımda verdiğim en doğru karar
meme büyütme ameliyatı kesinlikle. Ankara’da iseniz mutlaka Diren Hoca ile görüşün ben herkese tavsiye ediyorum. Eğer ameliyat olmakta kararsızsanız ben de öyleydim ama şimdi iyi ki oldum diyorum
merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.