Ankara Meme Büyütme Operasyonu

Merhabalar herkese 🌸 Ben Diren Çelik’e 29 Aralık’ta ameliyat oldum. İlk ve tek görüşmeye gittiğim doktordu kendisi. İkna olmama yetti güler yüzü ve tecrübesi.Ameliyatım kas altı 380 cc polytech marka protezle yapıldı. Doktorum 355 ve 380 deneyeceğim dedi ameliyatta karar vereceğim dedi. Ben de ona bıraktım iyi ki ona bırakmışım. İlk 3 gün çok ağrım oldu acı eşiğim inanılmaz düşükmüş bunu fark ettim. Meme dokum yok denilecek kadar azdı. 4 Ocakta işime döndüm ve sorun yaşamadım. 6 ocak itibariyle araba kullanmaya başladım. Bugün 3. Kontrolüme gittim her şey yolunda. 1 hafta sonra tamamen şikayetleriniz azalıyor ve normale dönüyorsunuz. Diren hoca ve asistanı Hilmi Bey çok ilgililer ben çokça rahatsız ettim onları biraz pimpirikli olduğum için😄 sağolsunlar hiç bıkmadılar. Şu an masajlarımı yapıyorum 1. Ayın sonunda sporcu sütyenimden de kurtulacağım 😄 doktorunuzun söylediği her şeyi düzenli yapın mutlaka. Kendinizi zorlayacak hareketlerden kaçının. Ben şu an boyutundan şeklinden çok memnunum zamanla şişi indikçe daha da güzel olacağını düşünüyorum. Şu an bile inanılmaz yumuşama oldu ilk zamanlara göre. Hayatımda verdiğim en doğru karar meme büyütme ameliyatı kesinlikle. Ankara’da iseniz mutlaka Diren Hoca ile görüşün ben herkese tavsiye ediyorum. Eğer ameliyat olmakta kararsızsanız ben de öyleydim ama şimdi iyi ki oldum diyorum🥰 merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.
Merhaba bende 20 ocakta amelyat oldum diren beye ilk görüşmede karar verdim ve gün aldım bugün 3. Günüm genel olarak çok sıkıntı yaşamadım kas ağrısı elbette var ama benim şuan memelerim taş gibi 😁 acayip sert ve ödemli bu ödem nezamn gider acaba daha rahat hissederim

Merhaba bende 20 ocakta amelyat oldum diren beye ilk görüşmede karar verdim ve gün aldım bugün 3. Günüm genel olarak çok sıkıntı yaşamadım kas ağrısı elbette var ama benim şuan memelerim taş gibi 😁 acayip sert ve ödemli bu ödem nezamn gider acaba daha rahat hissederim
Kendinizi bir hafta sonra daha rahat hissedersiniz ama odemlerin inip o tas gibi hissin gitmesi 1-2ayi buluyor,benim suan 7.ayim yumusaciklar sabredin sizin de oyle olucak😊

merhaba benim 1. haftanın sonunda şikayetlerim geçmişti. Ama ödemler için zamana ihtiyaç var masajlara başladıkça inmeye başlıyor ödemler benim 28. günüm hala ödemler var ama rahatsız edici değil. Size de çok geçmiş olsun:KK15:

Bende diren hocaya ameliyat olacağım 3 gün sonra özelden ekler misiniz birkaç şey sorabilir miyim?🤗😍

Merhaba kızlar :KK54:
Desteğinize ihtiyacım var. Ankara'da yaşıyorum. Meme büyütme operasyonu için doktor arayışındayım. Doğal ve çok da büyük olmamasını tercih ediyorum. Var mı bana destek olup doktor tavsiyesinde bulunacak olan ?

Keyifli günler :halay:
Mrb cnm ameliyatı oldun mu bilgi verir misin lütfen 🙏 deli gibi bilgi arayışına girdim 🙄

Mrb cnm ameliyatı oldun mu bilgi verir misin lütfen 🙏 deli gibi bilgi arayışına girdim 🙄
Merhabalar geç oldu ama evet operasyon gerçekleşti. Aslında ben değil arkadaşım için araştırıyordum. Yücel Demir’e oldu operasyon. Gerçekten çok başarılı ve güzel oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

21 Mart ta dikleştirme+ protez ameliyatı oldum. Doktorum Melike Oruç Özpostacı, çok memnunum.

Ben uzun araştırmalarım sonucu, kendini meme estetiği alanında uzmanlaşmaya adamış, Ömer Ekin’e ameliyat oldum. Ocak ayının sonunda 3. Ayıma gireceğim, çok memnun kaldım. Kendisiyle bir görüşme sağlamanızı öneririm.
Bende kendisine ameliyat olmak istiyorum nasıl memnunmusunuz

X