Ankara Meme Büyütme Operasyonu

orbity_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
27
3
35
Merhaba kızlar :KK54:
Desteğinize ihtiyacım var. Ankara'da yaşıyorum. Meme büyütme operasyonu için doktor arayışındayım. Doğal ve çok da büyük olmamasını tercih ediyorum. Var mı bana destek olup doktor tavsiyesinde bulunacak olan ?

Keyifli günler :halay:

Merhaba kızlar :KK54:
Desteğinize ihtiyacım var. Ankara'da yaşıyorum. Meme büyütme operasyonu için doktor arayışındayım. Doğal ve çok da büyük olmamasını tercih ediyorum. Var mı bana destek olup doktor tavsiyesinde bulunacak olan ?

Keyifli günler :halay:
Merhaba bende Ankarada yasiyorum Dr Diren Celik'e ameliyat oldum cok cok memnun kaldim instagramdan yazip bilgide alabilirsiniz kendisinden

Merhaba bende Ankarada yasiyorum Dr Diren Celik'e ameliyat oldum cok cok memnun kaldim instagramdan yazip bilgide alabilirsiniz kendisinden
Çok teşekkürler. Baktım Diren Hocaya da iyi gibi gözüküyor. Siz ne zaman oldunuz? Hangi marka ve kaç cc koyuldu?

Mentor marka konuldu ameliyattan sonra hemen protezin sertifikasini verdi. 1.63 boy 51 kiloyum omuzlarim ve gogusum dar oldugu icin buyuk bisey istemiyorum dedim vucuduma orantili olsun dogal dursun dedim istegimi anlattim sonrada muayenede gogus capini olctu 3 boyutlu goruntusunu cekip tvde yansitti cc lerin boyutlarini gosterdi kac ccnin nasil gorunecegini gosterdi. 340 cc ile 365 cc den birini yapalim dedik ameliyatta ikisinide denemis 340 cc koymus kas altindan. 365 koltuk altlarindan tasti cirkin bi goruntu oldu 340 koydum dedi iyikide kucuk olani koymus gerci bu bile kucuk degil benim icin ama cok memnun kaldim😅 5 ekimde oldum ameliyatimi 24uncu gunum bugun.

Mentor marka konuldu ameliyattan sonra hemen protezin sertifikasini verdi. 1.63 boy 51 kiloyum omuzlarim ve gogusum dar oldugu icin buyuk bisey istemiyorum dedim vucuduma orantili olsun dogal dursun dedim istegimi anlattim sonrada muayenede gogus capini olctu 3 boyutlu goruntusunu cekip tvde yansitti cc lerin boyutlarini gosterdi kac ccnin nasil gorunecegini gosterdi. 340 cc ile 365 cc den birini yapalim dedik ameliyatta ikisinide denemis 340 cc koymus kas altindan. 365 koltuk altlarindan tasti cirkin bi goruntu oldu 340 koydum dedi iyikide kucuk olani koymus gerci bu bile kucuk degil benim icin ama cok memnun kaldim😅 5 ekimde oldum ameliyatimi 24uncu gunum bugun.
çok teşekkürler bilgilendirme için. Memnun olmana sevindim :) buarada fiyatları nasıl ortalama ne kadar ve hangi hastanede yapıyor? malum korona falan da var insan çekiniyor biraz :/

çok teşekkürler bilgilendirme için. Memnun olmana sevindim :) buarada fiyatları nasıl ortalama ne kadar ve hangi hastanede yapıyor? malum korona falan da var insan çekiniyor biraz :/
Fiyat olarak 11 bine oldum ama doktorum 2 3 ay sonra 3 4 bin artis yapicam demisti arttimi suan bilmiyorum ozel 100. Yil hastanesinde oldum ben bi sorun yasamadim cok sukur☺️

Fiyat olarak 11 bine oldum ama doktorum 2 3 ay sonra 3 4 bin artis yapicam demisti arttimi suan bilmiyorum ozel 100. Yil hastanesinde oldum ben bi sorun yasamadim cok sukur☺️
güle güle kullan canım. diren hocadan randevu alacağım ben de çok teşekkürler :) özel mesajla önceki sonraki halini paylaşır mısın uygunsa senin için

Yok mu başka öneriler?? Ankaralı kadınlar🌸😍
Benim ameliyat 13 Kasımda inşallah... Doc Dr melike oruç özpostacı yapacak ameliyatı çok heyecanlıyım... Görüştüğümde bana çok güven verdi protez markasına birlikte karar veriyoruz ben nagor istedim 13. 500 e anlaştık

Meme diklestirme ve buyutmeyle ilgili baska basliklarda surecimi yazmistim canim okuyabilirsin,ankarada Ömer ekin hocaya oldum ameliyatimi 5ay once çokta memnun kaldim😉

Tekrar merhaba 🙋‍♀️ bugün Ankara’da bir doktora göründüm tübüler meme olduğunu söyledi. Yağ enjeksiyonu da gerekiyormuş biraz korktum açıkçası:/ bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı? #tübülermeme

Orhan Murat Özdemir’e meme büyütme ameliyatı olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Ferruh bingülle Orhan hoca arasında kaldım.

Benim ameliyat 13 Kasımda inşallah... Doc Dr melike oruç özpostacı yapacak ameliyatı çok heyecanlıyım... Görüştüğümde bana çok güven verdi protez markasına birlikte karar veriyoruz ben nagor istedim 13. 500 e anlaştık
Canim merhaba. Oldun mu? Kac cc yapildi? Kasustu mu kasalti mi? Ben de bayan doktor ariyorum. Doktor nasil

Merhaba arkadaşlar ben de araştırmalarımdan sonra Yücel Demir’e karar verdim galiba. Çok ilgili ve detaylı anlattı ikna oldum. Çok da yorum yok hoca hakkında var mıdır Yücel demire ameliyat olan ?

Canim merhaba. Oldun mu? Kac cc yapildi? Kasustu mu kasalti mi? Ben de bayan doktor ariyorum. Doktor nasil
Evet dün oldum 390 çç takıldı çok doğal bi görüntü oldu çok beğendim. Dün baya ağrım vsrdı bugün evdeyim daha iyiyim tabi hala ağrılar var kas alti oldu çünkü. Doktorum melike oruç özpostacı ameliyathane ekibide tamamen kadındı çok memnun kaldım herşeyden hc international klinikte kaldım bir gece şimdilik sorunsuz ve iyi gidiyor eğer düşünüyorsanız melike hanımi önerebilirim her aşamada çok ilgili ve samimi bir doktor

Melike Hanimi duymustum takip ediyorum sosyal medyada. Cok da dogal bir doktora benziyor. Gercekten icim isinmisti.

X