- 29 Ekim 2012
- 63
- 22
Küçülme değil de şekillendi önceki gibi değil.suan çok sevimli güzellerboyut olarakta tam ideal bana göre ben boyutundan çok memnunum. İlk günler banada büyük geldi ama kesinlikle şuan çok beğeniyorum.
Özelden yazıyorum size ordan detay konuşalımSenin daha önce kendi dokun var mıydı? Boyun ve kilon kaç acaba? Benim doktor ortalama 150-200 sende var dedi. Üstüne 360 ekledi (high profile)
Merhaba,yazmış olduğunuz bütün süreçlerinizi okudum ve tam ameliyat olmaktan vazgeçiyorum derken yazınıza denk geldim,inanılmaz cesaretlendim.bu ayın 27 sinde ameliyatım var ama inanılmaz bir korku sardı içimi dün olumsuz yorumda çok okudum sanırım ondan çok etkilendim.ama iyi ki size denk geldim.sizin kas zarı altı mı oldu.Bir de boy kilo nedir acaba doktorum bana 300 ile 350 cc dedi.Ama ben çok büyük olsunlar istemiyorum.Size 355 cc takılmış sanırım nasıl çok büyük mü yani kaç beden sütyen oluyorMerhaba herkese ben çok eski üyeyim yıllardır burada amelyat doktor araştırması yaptım. Nasip bu seneyeymis. Kısaca meme büyütme amelyati ile ilgili bilgi vermek istiyorum. Herkese fikir olması açısından çünkü ben okadar çok yorum okudum ki 1 tane fazla okumak bile benim için çok değerliydi. Evet ben 30 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var yıllardır hep meme büyütme amelyati olmak istedim evlenmeden önce başladı bu isteğim çünkü gerçekten çok küçüktü meme döküm neredeyse yoktu. Aile tepkisi derken bekarken bunu göze alamadım. Evlendim eşime söyledim tam niyetlendim plansız bı gebelik çocuk doğu görevi derken geldi benim kız 6 yaşına. Tabi hala benim meme problemim devam ediyo yalandır o hamile kal büyüsün evlen büyüsün lafı. Neyse uzatmiyim tabi bu benim evlilik hayatımida etkiliyo açmıyorum elletmiyorumçünkü sevmiyorum. Derken bi anda tekrar doktor araştırmasına girdim dedim gidiyorum görüşmeye bı anda aldım randevu gittim aynı gün 2 doktorla görüştüm biri aklıma yattı isim isterseniz veririm canım doktorum ilk gorusmede amelyat günü aldım 5 gün sonrası için annemi de çağırdım kızıma baksın diye gittim eşimle amelyata çok heyecanlıyım tabi yıllardır bunu bekliyorum. Doktorum geldi çizim yaptı gittik amelyata hastane bakicilar hepsi birbirinden iyi çıktı narkozu aldım gerisi tabiki uyandırma odası oldu bitti çok şükür artık benimde memelerim vardı 355 cc kas dokusu altı oldum çıktım ne ağrı ne sancı ben superim sadece uyku hali halsizlik. Hastanede bile kalmadım amelyatim 11 deydi ben 6 gibi taburcu oldu geldim eve sadece ilk 2 gün yatıp kalkarken hafif destek aldım onun dışında gezindim kendi işimi yaptım. Bugün daha çok taze 3. Günüm ve kontrole gittim herşey yolunda dedi 10 gün sonra tekrar bı kontrol. Şimdi geleyim ağrı olayına inanın hiç korkulcak bişey değil ben okadar pişmanım ki bunca sene beklediğime eğer istiyorsanız hemen yaptırın 3 gün biraz ağrı oluyor bende sırt ağrısı oldu daha çok ama ağrı kesici çok iyi kesiyo ağrıyı korkmayın emin olun dayanilmicak bişey değil önce güvenilir bir doktor bulun ve uzatmayın karar verdiyseniz hemen olun. Benim 3 . Günüm olmamasına rağmen bukadar kolay yazabiliryorun herşeyi. Hele bugün çok çok daha iyiyim. Gelişmeleri yazicam gün gün. Herşey yolunda korkmayın yıllarca beklemeyin 3 gün zor sonra bitecek ben suanki sis ödemli haliyle bile mutluyum sizde istiyorsanız beklemeyin ve korkmayın
Merhaba herkese ben çok eski üyeyim yıllardır burada amelyat doktor araştırması yaptım. Nasip bu seneyeymis. Kısaca meme büyütme amelyati ile ilgili bilgi vermek istiyorum. Herkese fikir olması açısından çünkü ben okadar çok yorum okudum ki 1 tane fazla okumak bile benim için çok değerliydi. Evet ben 30 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var yıllardır hep meme büyütme amelyati olmak istedim evlenmeden önce başladı bu isteğim çünkü gerçekten çok küçüktü meme döküm neredeyse yoktu. Aile tepkisi derken bekarken bunu göze alamadım. Evlendim eşime söyledim tam niyetlendim plansız bı gebelik çocuk doğu görevi derken geldi benim kız 6 yaşına. Tabi hala benim meme problemim devam ediyo yalandır o hamile kal büyüsün evlen büyüsün lafı. Neyse uzatmiyim tabi bu benim evlilik hayatımida etkiliyo açmıyorum elletmiyorumçünkü sevmiyorum. Derken bi anda tekrar doktor araştırmasına girdim dedim gidiyorum görüşmeye bı anda aldım randevu gittim aynı gün 2 doktorla görüştüm biri aklıma yattı isim isterseniz veririm canım doktorum ilk gorusmede amelyat günü aldım 5 gün sonrası için annemi de çağırdım kızıma baksın diye gittim eşimle amelyata çok heyecanlıyım tabi yıllardır bunu bekliyorum. Doktorum geldi çizim yaptı gittik amelyata hastane bakicilar hepsi birbirinden iyi çıktı narkozu aldım gerisi tabiki uyandırma odası oldu bitti çok şükür artık benimde memelerim vardı 355 cc kas dokusu altı oldum çıktım ne ağrı ne sancı ben superim sadece uyku hali halsizlik. Hastanede bile kalmadım amelyatim 11 deydi ben 6 gibi taburcu oldu geldim eve sadece ilk 2 gün yatıp kalkarken hafif destek aldım onun dışında gezindim kendi işimi yaptım. Bugün daha çok taze 3. Günüm ve kontrole gittim herşey yolunda dedi 10 gün sonra tekrar bı kontrol. Şimdi geleyim ağrı olayına inanın hiç korkulcak bişey değil ben okadar pişmanım ki bunca sene beklediğime eğer istiyorsanız hemen yaptırın 3 gün biraz ağrı oluyor bende sırt ağrısı oldu daha çok ama ağrı kesici çok iyi kesiyo ağrıyı korkmayın emin olun dayanilmicak bişey değil önce güvenilir bir doktor bulun ve uzatmayın karar verdiyseniz hemen olun. Benim 3 . Günüm olmamasına rağmen bukadar kolay yazabiliryorun herşeyi. Hele bugün çok çok daha iyiyim. Gelişmeleri yazicam gün gün. Herşey yolunda korkmayın yıllarca beklemeyin 3 gün zor sonra bitecek ben suanki sis ödemli haliyle bile mutluyum sizde istiyorsanız beklemeyin ve korkmayın
Merhaba herkese ben çok eski üyeyim yıllardır burada amelyat doktor araştırması yaptım. Nasip bu seneyeymis. Kısaca meme büyütme amelyati ile ilgili bilgi vermek istiyorum. Herkese fikir olması açısından çünkü ben okadar çok yorum okudum ki 1 tane fazla okumak bile benim için çok değerliydi. Evet ben 30 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var yıllardır hep meme büyütme amelyati olmak istedim evlenmeden önce başladı bu isteğim çünkü gerçekten çok küçüktü meme döküm neredeyse yoktu. Aile tepkisi derken bekarken bunu göze alamadım. Evlendim eşime söyledim tam niyetlendim plansız bı gebelik çocuk doğu görevi derken geldi benim kız 6 yaşına. Tabi hala benim meme problemim devam ediyo yalandır o hamile kal büyüsün evlen büyüsün lafı. Neyse uzatmiyim tabi bu benim evlilik hayatımida etkiliyo açmıyorum elletmiyorumçünkü sevmiyorum. Derken bi anda tekrar doktor araştırmasına girdim dedim gidiyorum görüşmeye bı anda aldım randevu gittim aynı gün 2 doktorla görüştüm biri aklıma yattı isim isterseniz veririm canım doktorum ilk gorusmede amelyat günü aldım 5 gün sonrası için annemi de çağırdım kızıma baksın diye gittim eşimle amelyata çok heyecanlıyım tabi yıllardır bunu bekliyorum. Doktorum geldi çizim yaptı gittik amelyata hastane bakicilar hepsi birbirinden iyi çıktı narkozu aldım gerisi tabiki uyandırma odası oldu bitti çok şükür artık benimde memelerim vardı 355 cc kas dokusu altı oldum çıktım ne ağrı ne sancı ben superim sadece uyku hali halsizlik. Hastanede bile kalmadım amelyatim 11 deydi ben 6 gibi taburcu oldu geldim eve sadece ilk 2 gün yatıp kalkarken hafif destek aldım onun dışında gezindim kendi işimi yaptım. Bugün daha çok taze 3. Günüm ve kontrole gittim herşey yolunda dedi 10 gün sonra tekrar bı kontrol. Şimdi geleyim ağrı olayına inanın hiç korkulcak bişey değil ben okadar pişmanım ki bunca sene beklediğime eğer istiyorsanız hemen yaptırın 3 gün biraz ağrı oluyor bende sırt ağrısı oldu daha çok ama ağrı kesici çok iyi kesiyo ağrıyı korkmayın emin olun dayanilmicak bişey değil önce güvenilir bir doktor bulun ve uzatmayın karar verdiyseniz hemen olun. Benim 3 . Günüm olmamasına rağmen bukadar kolay yazabiliryorun herşeyi. Hele bugün çok çok daha iyiyim. Gelişmeleri yazicam gün gün. Herşey yolunda korkmayın yıllarca beklemeyin 3 gün zor sonra bitecek ben suanki sis ödemli haliyle bile mutluyum sizde istiyorsanız beklemeyin ve
Merhaba herkese ben çok eski üyeyim yıllardır burada amelyat doktor araştırması yaptım. Nasip bu seneyeymis. Kısaca meme büyütme amelyati ile ilgili bilgi vermek istiyorum. Herkese fikir olması açısından çünkü ben okadar çok yorum okudum ki 1 tane fazla okumak bile benim için çok değerliydi. Evet ben 30 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var yıllardır hep meme büyütme amelyati olmak istedim evlenmeden önce başladı bu isteğim çünkü gerçekten çok küçüktü meme döküm neredeyse yoktu. Aile tepkisi derken bekarken bunu göze alamadım. Evlendim eşime söyledim tam niyetlendim plansız bı gebelik çocuk doğu görevi derken geldi benim kız 6 yaşına. Tabi hala benim meme problemim devam ediyo yalandır o hamile kal büyüsün evlen büyüsün lafı. Neyse uzatmiyim tabi bu benim evlilik hayatımida etkiliyo açmıyorum elletmiyorumçünkü sevmiyorum. Derken bi anda tekrar doktor araştırmasına girdim dedim gidiyorum görüşmeye bı anda aldım randevu gittim aynı gün 2 doktorla görüştüm biri aklıma yattı isim isterseniz veririm canım doktorum ilk gorusmede amelyat günü aldım 5 gün sonrası için annemi de çağırdım kızıma baksın diye gittim eşimle amelyata çok heyecanlıyım tabi yıllardır bunu bekliyorum. Doktorum geldi çizim yaptı gittik amelyata hastane bakicilar hepsi birbirinden iyi çıktı narkozu aldım gerisi tabiki uyandırma odası oldu bitti çok şükür artık benimde memelerim vardı 355 cc kas dokusu altı oldum çıktım ne ağrı ne sancı ben superim sadece uyku hali halsizlik. Hastanede bile kalmadım amelyatim 11 deydi ben 6 gibi taburcu oldu geldim eve sadece ilk 2 gün yatıp kalkarken hafif destek aldım onun dışında gezindim kendi işimi yaptım. Bugün daha çok taze 3. Günüm ve kontrole gittim herşey yolunda dedi 10 gün sonra tekrar bı kontrol. Şimdi geleyim ağrı olayına inanın hiç korkulcak bişey değil ben okadar pişmanım ki bunca sene beklediğime eğer istiyorsanız hemen yaptırın 3 gün biraz ağrı oluyor bende sırt ağrısı oldu daha çok ama ağrı kesici çok iyi kesiyo ağrıyı korkmayın emin olun dayanilmicak bişey değil önce güvenilir bir doktor bulun ve uzatmayın karar verdiyseniz hemen olun. Benim 3 . Günüm olmamasına rağmen bukadar kolay yazabiliryorun herşeyi. Hele bugün çok çok daha iyiyim. Gelişmeleri yazicam gün gün. Herşey yolunda korkmayın yıllarca beklemeyin 3 gün zor sonra bitecek ben suanki sis ödemli haliyle bile mutluyum sizde istiyorsanız beklemeyin ve korkmayın
Bu arada çok geçmiş olsun umarım süreci bende sizin gibi kolay atlatırımMerhaba herkese ben çok eski üyeyim yıllardır burada amelyat doktor araştırması yaptım. Nasip bu seneyeymis. Kısaca meme büyütme amelyati ile ilgili bilgi vermek istiyorum. Herkese fikir olması açısından çünkü ben okadar çok yorum okudum ki 1 tane fazla okumak bile benim için çok değerliydi. Evet ben 30 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var yıllardır hep meme büyütme amelyati olmak istedim evlenmeden önce başladı bu isteğim çünkü gerçekten çok küçüktü meme döküm neredeyse yoktu. Aile tepkisi derken bekarken bunu göze alamadım. Evlendim eşime söyledim tam niyetlendim plansız bı gebelik çocuk doğu görevi derken geldi benim kız 6 yaşına. Tabi hala benim meme problemim devam ediyo yalandır o hamile kal büyüsün evlen büyüsün lafı. Neyse uzatmiyim tabi bu benim evlilik hayatımida etkiliyo açmıyorum elletmiyorumçünkü sevmiyorum. Derken bi anda tekrar doktor araştırmasına girdim dedim gidiyorum görüşmeye bı anda aldım randevu gittim aynı gün 2 doktorla görüştüm biri aklıma yattı isim isterseniz veririm canım doktorum ilk gorusmede amelyat günü aldım 5 gün sonrası için annemi de çağırdım kızıma baksın diye gittim eşimle amelyata çok heyecanlıyım tabi yıllardır bunu bekliyorum. Doktorum geldi çizim yaptı gittik amelyata hastane bakicilar hepsi birbirinden iyi çıktı narkozu aldım gerisi tabiki uyandırma odası oldu bitti çok şükür artık benimde memelerim vardı 355 cc kas dokusu altı oldum çıktım ne ağrı ne sancı ben superim sadece uyku hali halsizlik. Hastanede bile kalmadım amelyatim 11 deydi ben 6 gibi taburcu oldu geldim eve sadece ilk 2 gün yatıp kalkarken hafif destek aldım onun dışında gezindim kendi işimi yaptım. Bugün daha çok taze 3. Günüm ve kontrole gittim herşey yolunda dedi 10 gün sonra tekrar bı kontrol. Şimdi geleyim ağrı olayına inanın hiç korkulcak bişey değil ben okadar pişmanım ki bunca sene beklediğime eğer istiyorsanız hemen yaptırın 3 gün biraz ağrı oluyor bende sırt ağrısı oldu daha çok ama ağrı kesici çok iyi kesiyo ağrıyı korkmayın emin olun dayanilmicak bişey değil önce güvenilir bir doktor bulun ve uzatmayın karar verdiyseniz hemen olun. Benim 3 . Günüm olmamasına rağmen bukadar kolay yazabiliryorun herşeyi. Hele bugün çok çok daha iyiyim. Gelişmeleri yazicam gün gün. Herşey yolunda korkmayın yıllarca beklemeyin 3 gün zor sonra bitecek ben suanki sis ödemli haliyle bile mutluyum sizde istiyorsanız beklemeyin ve korkmayın
Merhaba kusurabakmayin yeni gördüm bir süredir gitmemiştimBu arada çok geçmiş olsun umarım süreci bende sizin gibi kolay atlatırım
Bende minyonum 355 cc oldu gayet iyi ideal durumda küçüğünü istemezdim bu gayet ideal ölçülerde zaten doktorunuz göğüs kafesinize göre olabilecek boyutları deniyor. Benim tam norlmal büyük de değil küçükse değil. Kas alti oldum bende boyum 1.56 kilom 49 75c cup dolu dolu oluyor. Henüz normal sütyen almadım ben sporcu sütyeni rahat geldi bu tarz kullanıyorumMerhaba,yazmış olduğunuz bütün süreçlerinizi okudum ve tam ameliyat olmaktan vazgeçiyorum derken yazınıza denk geldim,inanılmaz cesaretlendim.bu ayın 27 sinde ameliyatım var ama inanılmaz bir korku sardı içimi dün olumsuz yorumda çok okudum sanırım ondan çok etkilendim.ama iyi ki size denk geldim.sizin kas zarı altı mı oldu.Bir de boy kilo nedir acaba doktorum bana 300 ile 350 cc dedi.Ama ben çok büyük olsunlar istemiyorum.Size 355 cc takılmış sanırım nasıl çok büyük mü yani kaç beden sütyen oluyor
Bende minyonum 355 cc oldu gayet iyi ideal durumda küçüğünü istemezdim bu gayet ideal ölçülerde zaten doktorunuz göğüs kafesinize göre olabilecek boyutları deniyor. Benim tam norlmal büyük de değil küçükse değil. Kas alti oldum bende boyum 1.56 kilom 49 75c cup dolu dolu oluyor. Henüz normal sütyen almadım ben sporcu sütyeni rahat geldi bu tarz kullanıyorumoyuzden net bı ölçü bilemiyorum
Teşekkür ediyorum cevabınız için.Büyük ihtimalle olmayacağımBende minyonum 355 cc oldu gayet iyi ideal durumda küçüğünü istemezdim bu gayet ideal ölçülerde zaten doktorunuz göğüs kafesinize göre olabilecek boyutları deniyor. Benim tam norlmal büyük de değil küçükse değil. Kas alti oldum bende boyum 1.56 kilom 49 75c cup dolu dolu oluyor. Henüz normal sütyen almadım ben sporcu sütyeni rahat geldi bu tarz kullanıyorumoyuzden net bı ölçü bilemiyorum
Merhaba neye karar verdiniz tekrar görüştünüz mu ?Teşekkür ediyorum cevabınız için.Büyük ihtimalle olmayacağımherkes doğum yaptıktan sonra yap diyor aslında doktorumda cok sıcak bakmadı ameliyat olmama.Bende çok istiyorum ameliyat olmak. Ameliyat günüme kadar hersey şuanda hazır.Pazartesi günü doktorumla tekrardan görüşmeye gideceğim.
Yaaa çok teşekkür ediyorum ilginiz için.Olmadım ameliyat eşim hiç istemiyordu son zamanlarda ikna etmiştim ameliyat günü yaklaşınca yine istemediMerhaba neye karar verdiniz tekrar görüştünüz mu ?
Hayırlısı hakkınızda çocuk düşünüyorsanız beklemizde fayda var çocuk olup emzirince buyuyo evet ama emzirme bitince eski haline hatta kilo verirseniz daha da küçülüyor malesef.Yaaa çok teşekkür ediyorum ilginiz için.Olmadım ameliyat eşim hiç istemiyordu son zamanlarda ikna etmiştim ameliyat günü yaklaşınca yine istemedive sürekli olarak ameliyatın olumsuz yanlarından bahsediyordu bende olmadım.çok istememe rağmen olamadım ama bunda doktorumunda etkisi oldu çocuktan sonra olacaksan ol ihtiyacın yok vb... şeyler söyledi.Ama bana göre ihtiyacım var Siz nasıl oldunuz herşey yolunda mı ağrı vb... durumlar halen var mı
Çok sevindimHayırlısı hakkınızda çocuk düşünüyorsanız beklemizde fayda var çocuk olup emzirince buyuyo evet ama emzirme bitince eski haline hatta kilo verirseniz daha da küçülüyor malesef.beklemeniz emzirmeden sonra olmanız sonrası için sarkma gibi korkular yasamamaniza neden olur tekrar deforme olmaz yani. Önemli olan sizin ne istediğiniz beni kimse yıllarca bu fikrimden vazgeciremedi sadece ertelememe neden oldular. Sonrada dedim ben bu dünyaya bidaha gelmicem nasıl mutlu olacaksam öyle yaşamalıyim. Hiç pişman değilim keşke önceden olsaydım. Dolgulu balenli sutyenler iskenceymis resmen ben çok memnunum ne ağrı ne sizi hicbisey kalmadı gayet memnunum eskisi gibi devam ediyorum hayatıma
İnşallah bekliyorum güzel haberlerinizi nezamn hazır olursanız olursaniz nasipÇok sevindimiyi olmanıza. İnşallah en sonunda bende sizin gibi hayalime kavuşurum.Sizinle ne zaman yazışsam ertesi gün hemen ameliyat olmak istiyorum.Yazınızı ilk okuduğumda bana inanılmaz cesaret vermiştiniz ama dedim ya eşim istemeyince olamadım Bende bir gün olucam ama o gün mutlaka size yazıcam Sizin ameliyat olmadan önce göğüs dokunuz ne kadardı.
İnşallah bekliyorum güzel haberlerinizi nezamn hazır olursanız olursaniz nasipamelyat öncesi döküm çok azdı benim Yani avuç içimi biraz doldururdu mandalina diyelim
Merhaba bir yıl geçmiş sanırım şuan ki memnuniyetiniz ne durumda , okurken yarın olasım geldi ameliyatMerhaba herkese ben çok eski üyeyim yıllardır burada amelyat doktor araştırması yaptım. Nasip bu seneyeymis. Kısaca meme büyütme amelyati ile ilgili bilgi vermek istiyorum. Herkese fikir olması açısından çünkü ben okadar çok yorum okudum ki 1 tane fazla okumak bile benim için çok değerliydi. Evet ben 30 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var yıllardır hep meme büyütme amelyati olmak istedim evlenmeden önce başladı bu isteğim çünkü gerçekten çok küçüktü meme döküm neredeyse yoktu. Aile tepkisi derken bekarken bunu göze alamadım. Evlendim eşime söyledim tam niyetlendim plansız bı gebelik çocuk doğu görevi derken geldi benim kız 6 yaşına. Tabi hala benim meme problemim devam ediyo yalandır o hamile kal büyüsün evlen büyüsün lafı. Neyse uzatmiyim tabi bu benim evlilik hayatımida etkiliyo açmıyorum elletmiyorumçünkü sevmiyorum. Derken bi anda tekrar doktor araştırmasına girdim dedim gidiyorum görüşmeye bı anda aldım randevu gittim aynı gün 2 doktorla görüştüm biri aklıma yattı isim isterseniz veririm canım doktorum ilk gorusmede amelyat günü aldım 5 gün sonrası için annemi de çağırdım kızıma baksın diye gittim eşimle amelyata çok heyecanlıyım tabi yıllardır bunu bekliyorum. Doktorum geldi çizim yaptı gittik amelyata hastane bakicilar hepsi birbirinden iyi çıktı narkozu aldım gerisi tabiki uyandırma odası oldu bitti çok şükür artık benimde memelerim vardı 355 cc kas dokusu altı oldum çıktım ne ağrı ne sancı ben superim sadece uyku hali halsizlik. Hastanede bile kalmadım amelyatim 11 deydi ben 6 gibi taburcu oldu geldim eve sadece ilk 2 gün yatıp kalkarken hafif destek aldım onun dışında gezindim kendi işimi yaptım. Bugün daha çok taze 3. Günüm ve kontrole gittim herşey yolunda dedi 10 gün sonra tekrar bı kontrol. Şimdi geleyim ağrı olayına inanın hiç korkulcak bişey değil ben okadar pişmanım ki bunca sene beklediğime eğer istiyorsanız hemen yaptırın 3 gün biraz ağrı oluyor bende sırt ağrısı oldu daha çok ama ağrı kesici çok iyi kesiyo ağrıyı korkmayın emin olun dayanilmicak bişey değil önce güvenilir bir doktor bulun ve uzatmayın karar verdiyseniz hemen olun. Benim 3 . Günüm olmamasına rağmen bukadar kolay yazabiliryorun herşeyi. Hele bugün çok çok daha iyiyim. Gelişmeleri yazicam gün gün. Herşey yolunda korkmayın yıllarca beklemeyin 3 gün zor sonra bitecek ben suanki sis ödemli haliyle bile mutluyum sizde istiyorsanız beklemeyin ve korkmayın
Merhaba 1. Yılim doldu evet sanki hep benimdilerMerhaba bir yıl geçmiş sanırım şuan ki memnuniyetiniz ne durumda , okurken yarın olasım geldi ameliyatbenimde bütün çevrem istiyor olmamı sonraki süreç çocuklarımın bakımı açısından endişe ediyordum ama 60 yaşına da gelsem bunu isticem en iyisi memeli gelelim o yaşa ben hiç araştırmıyorum markadır Cc dir doktorun ismini beğenir güvenirsem olcam gibi şuan fiyatlar ne durumda bilenler var mı acaba
Fiyat olarak ben bir tanidigim için yaklaşık 1 ay kadar önce aradım 22 bin civarı demişlerdi malesef estetik fiyatlarında sürekli artıyor eğer düşünüyorsanız hiç korkmadan vakit kaybetmeden olunMerhaba bir yıl geçmiş sanırım şuan ki memnuniyetiniz ne durumda , okurken yarın olasım geldi ameliyatbenimde bütün çevrem istiyor olmamı sonraki süreç çocuklarımın bakımı açısından endişe ediyordum ama 60 yaşına da gelsem bunu isticem en iyisi memeli gelelim o yaşa ben hiç araştırmıyorum markadır Cc dir doktorun ismini beğenir güvenirsem olcam gibi şuan fiyatlar ne durumda bilenler var mı acaba
355 Cc nasıl 75 C oluyor anlamadım ?Bende minyonum 355 cc oldu gayet iyi ideal durumda küçüğünü istemezdim bu gayet ideal ölçülerde zaten doktorunuz göğüs kafesinize göre olabilecek boyutları deniyor. Benim tam norlmal büyük de değil küçükse değil. Kas alti oldum bende boyum 1.56 kilom 49 75c cup dolu dolu oluyor. Henüz normal sütyen almadım ben sporcu sütyeni rahat geldi bu tarz kullanıyorumoyuzden net bı ölçü bilemiyorum
Meme istiyorsan olMerhaba bir yıl geçmiş sanırım şuan ki memnuniyetiniz ne durumda , okurken yarın olasım geldi ameliyatbenimde bütün çevrem istiyor olmamı sonraki süreç çocuklarımın bakımı açısından endişe ediyordum ama 60 yaşına da gelsem bunu isticem en iyisi memeli gelelim o yaşa ben hiç araştırmıyorum markadır Cc dir doktorun ismini beğenir güvenirsem olcam gibi şuan fiyatlar ne durumda bilenler var mı acaba