Ankara Meme büyütme amelyatim

Senin daha önce kendi dokun var mıydı? Boyun ve kilon kaç acaba? Benim doktor ortalama 150-200 sende var dedi. Üstüne 360 ekledi (high profile)

Merhaba,yazmış olduğunuz bütün süreçlerinizi okudum ve tam ameliyat olmaktan vazgeçiyorum derken yazınıza denk geldim,inanılmaz cesaretlendim.bu ayın 27 sinde ameliyatım var ama inanılmaz bir korku sardı içimi dün olumsuz yorumda çok okudum sanırım ondan çok etkilendim.ama iyi ki size denk geldim.sizin kas zarı altı mı oldu.Bir de boy kilo nedir acaba doktorum bana 300 ile 350 cc dedi.Ama ben çok büyük olsunlar istemiyorum.Size 355 cc takılmış sanırım nasıl çok büyük mü yani kaç beden sütyen oluyor

Bu arada çok geçmiş olsun umarım süreci bende sizin gibi kolay atlatırım

Bende minyonum 355 cc oldu gayet iyi ideal durumda küçüğünü istemezdim bu gayet ideal ölçülerde zaten doktorunuz göğüs kafesinize göre olabilecek boyutları deniyor. Benim tam norlmal büyük de değil küçükse değil. Kas alti oldum bende boyum 1.56 kilom 49 75c cup dolu dolu oluyor. Henüz normal sütyen almadım ben sporcu sütyeni rahat geldi bu tarz kullanıyorum oyuzden net bı ölçü bilemiyorum

Teşekkür ediyorum cevabınız için.Büyük ihtimalle olmayacağım herkes doğum yaptıktan sonra yap diyor aslında doktorumda cok sıcak bakmadı ameliyat olmama.Bende çok istiyorum ameliyat olmak.Ameliyat günüme kadar hersey şuanda hazır.Pazartesi günü doktorumla tekrardan görüşmeye gideceğim.

Merhaba neye karar verdiniz tekrar görüştünüz mu ?

Merhaba neye karar verdiniz tekrar görüştünüz mu ?
Yaaa çok teşekkür ediyorum ilginiz için.Olmadım ameliyat eşim hiç istemiyordu son zamanlarda ikna etmiştim ameliyat günü yaklaşınca yine istemedi ve sürekli olarak ameliyatın olumsuz yanlarından bahsediyordu bende olmadım.çok istememe rağmen olamadım ama bunda doktorumunda etkisi oldu çocuktan sonra olacaksan ol ihtiyacın yok vb... şeyler söyledi.Ama bana göre ihtiyacım var Siz nasıl oldunuz herşey yolunda mı ağrı vb... durumlar halen var mı

Hayırlısı hakkınızda çocuk düşünüyorsanız beklemizde fayda var çocuk olup emzirince buyuyo evet ama emzirme bitince eski haline hatta kilo verirseniz daha da küçülüyor malesef. beklemeniz emzirmeden sonra olmanız sonrası için sarkma gibi korkular yasamamaniza neden olur tekrar deforme olmaz yani. Önemli olan sizin ne istediğiniz beni kimse yıllarca bu fikrimden vazgeciremedi sadece ertelememe neden oldular. Sonrada dedim ben bu dünyaya bidaha gelmicem nasıl mutlu olacaksam öyle yaşamalıyim. Hiç pişman değilim keşke önceden olsaydım. Dolgulu balenli sutyenler iskenceymis resmen ben çok memnunum ne ağrı ne sizi hicbisey kalmadı gayet memnunum eskisi gibi devam ediyorum hayatıma

Çok sevindim iyi olmanıza. İnşallah en sonunda bende sizin gibi hayalime kavuşurum.Sizinle ne zaman yazışsam ertesi gün hemen ameliyat olmak istiyorum.Yazınızı ilk okuduğumda bana inanılmaz cesaret vermiştiniz ama dedim ya eşim istemeyince olamadım Bende bir gün olucam ama o gün mutlaka size yazıcam Sizin ameliyat olmadan önce göğüs dokunuz ne kadardı.

İnşallah bekliyorum güzel haberlerinizi nezamn hazır olursanız olursaniz nasip amelyat öncesi döküm çok azdı benim Yani avuç içimi biraz doldururdu mandalina diyelim

Merhaba bir yıl geçmiş sanırım şuan ki memnuniyetiniz ne durumda , okurken yarın olasım geldi ameliyat benimde bütün çevrem istiyor olmamı sonraki süreç çocuklarımın bakımı açısından endişe ediyordum ama 60 yaşına da gelsem bunu isticem en iyisi memeli gelelim o yaşa ben hiç araştırmıyorum markadır Cc dir doktorun ismini beğenir güvenirsem olcam gibi şuan fiyatlar ne durumda bilenler var mı acaba

Merhaba 1. Yılim doldu evet sanki hep benimdiler çok memnunum herkese de tavsiye ediyorum hicbir sıkıntı yaşamadım çok şükür
Fiyat olarak ben bir tanidigim için yaklaşık 1 ay kadar önce aradım 22 bin civarı demişlerdi malesef estetik fiyatlarında sürekli artıyor eğer düşünüyorsanız hiç korkmadan vakit kaybetmeden olun

355 Cc nasıl 75 C oluyor anlamadım ?

Meme istiyorsan ol memesizlik çok kötü.
Gerçekten hiç korkmana gerek yok. Korkacağın şey şu an için fiyatlar olsun. Benim 2 sene olacak neredeyse ameliyat olalı, 25 bin TL verdim. O zamanlar da zam muhabbeti vardı. 10 bin kapora verip 1 ay sonrası ameliyat oldum.
Dediğim gibi korkacağın tek şey şu an ki fiyat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…