Tüp Bebek Merkezleri Ankara Medicana Osman Denizhan Özgün ün hastasi olanlar

albini

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
143
52
33
Arkadaslar merhaba

8 aydir korunmuyoruz ve gebelik olusumunu olmadi.ilk aylarda hormon testi yaptirdim sonuclar gayet normal cikti.daha sonraki aylarda Koru hastanesinde esime sperm testi yaptirdik sonuclar şöyle
Miktar 5 ml
Ph 7,8
Likefikasyon suresi 15dk
Viskosite normal
Lokasit 2-3
Spermatozoa Sayisi 30 milyon
Toplam spermatozoa satisi 150 milyon
Hareket degerlendirilmesi 85
A progresif hareketli %20
B yavas ileri hateketli %40
C yerinde hateketli %25
D hareketsiz %15
Normal sperm orani %12
Anomalli sperm orani %88
Toplam kuyruk amonalli sperm orani %6
Kivrik %6

Sol testiste varikosel tespit edildi.

Bu arada korunmayi biraktiktan 3 ay sonra yaptirdik bu testi.

8 ay olunca artik doktora gidip neden oldugunu ogrenmek istedik.yakin bi arkadasin Osman hocada tedavi oldu ve cok memnun kaldi.ben osman hocanin tup bebek doktoru oldugunu bilmiyordum.arkadasimla konusunca ogrendim ama normal hastalarada bakiyomis doktor.neyse on gorusme ayarladik ben gittim doktorla konustum anlattim 8 ay boyunca olanlari.esimin ve benim sonuclarimi gosterdim.esimi .degelerinin abartilmis oldugunu soyledi.beni muayene etti yumurtaliklarimin iyi oldugunu (yasim 28 benim ) yasin 28 ama yumurtalarin biraz ileri dedi 33 yasinda gibi yani dedi. Oncelik esine sperm testi yapmamiz gerekiyor dedi.onun sonucuna gore ilerlememiz gerek dedi.yani sorun yoksa tup filmi falan dedi.neyse bugun gittik sperm testi verdik.sonuc ogleden sonra cikti doktor aradi bizi

Toplam sperm sayisi 6 milyon dedi ileri hareketli 0 dedi sperm sekillerinde bozuklar cok dedi.yani kisacasi normal yolla olmaz tup bebek yapmamiz lazim dedi.

Cok uzattim k.bakmayin
Yani ben simdi ne yapayim arkadaslar osman hocaya gidip memnun olan var mi ?
Esimle konustuk 2 kere daha baska hastanelerde test yaptircaz bu arada

Tecrubeli arkadaslar yardim ederse cok sevinirim Ankara'da baska hastanelerden memnun olan varsa onlarda yazsinlar lütfen

Merhaba cnm ben daha önce osman denizhan özgün ile negatif bir tüp bebek denemesi geçirdim.bende bir tavsiye üzerine kendisini tercih etmistim.İletisim olarak kendisinden hiç memnun kalmadim.bir konu hakkinda fikrini söylesen sürekli kendini hakli gören hasta psikolojisinden pek anlamayan bir doktor olarak bir izlenim birakti bende. laboratuvarlarininda iyi oldugunu düsünmüyorum. Genel olarak isi maddi olarak gören çözüm yolu bulamayan sadece adı olan bir doktor.benim icin ilk tüp bebek deneyimimde kötü bir tecrübeydi.sorduğun soruyu görünce dayanamadim yazdim hemen ben hic kimseye tavsiye etmiyorum...
İnsallah iyi doktorlarla karsilasiriz ..insallah emeklerimizin karşılığını rabbim herkeze nasip eder

Aslinda ben iyi bi bi doktor oldugunu dusunuyordum.olaya maddi baktigini da pek dusunmuyorum.Cünkü bana tavsiye eden arkadasima doktor hep yapilacak testeler icin burda yaptirip cok para verme disarda yaptir sonucunu bana gonder diyormus.doktorun boyle soylemesi maddi bakmadigini dusundurmustu bana.ama sperm test sonucu cok farkli cikinca şüpheye dustuk emin olamadik.2 farkli yerde test yaptirmaya karar verdik zaten.bakalim sonuclar ne olacak.Yazdigin icin cok tesekkur ederim.
Peki suan sen hangi doktora gidiyorsun?memnun musun?ben kime gidecegimide bilmiyorum.hangisine guvenecegimi.baskent hastanesi var bu sitedeki cogu arkadas ordaki Göğşen önalana gidiyor galiba.aklimda tek o var simdilik.insallah iyi doktorlarla karsilasiriz canim

İlk izlenimde zaten öyle oluyor.maddi örnek diyorsan eger bizede kendisi ilac alirken size indirim yapacak tanidigim eczaci var diyerekten ta merkeze yakin yerden bi eczaciya yönlendirmisti hep oradan aliyorduk.sonra bi gün ilacı kendim almam gerekti bende pek bilemediğimden hastanenin yanindaki eczaneden almistim ve fiyatlarin nerdeyse ayni oldugunu o zaman farketmistim.bu musteri olarak bakmak degilde nedir ? ben bizzat tecrübe edindiğim için düşüncemi paylastim sizinle daha detayli yazabilirim doktorun bana karsi hatalarini en iyi ben biliyorum.gerek transfer zamani gerek sonrasi..zaten özel olupta iyi doktora denk gelmekte ayri bir şans olsa gerek.. Bu sürecte hastalara güven veren gercekten önemseyen doktorlar lazim artik pek inancim kalmadi özel hastanelere...mutlaka iyileride vardir ama bilemiyoruz iste..

Simdi gazi hastanesi ismail güler ile tedaviye devam etmeyi düşünüyorum.tamamen devlete bagli diye tercih ettim.. En azindan doktorun çıkar amacı gütmediğini düşünüyorum..
inşallah Allah yardimcimiz olsun ...

Albini ne yaptin cnm gittin mi baskent hastanesine memnun musun?

Yok canim henuz gitmedim.once esime sperm testi yaptircaz bu hafta yumurtlama haftam oldugu icin haftaya kaldi.demetteki onkoloji hastanesinde yaptircaz daha sonra da Çankırı'da ozel hastane var bayram icin gidince yaptircaz orda sonuclara gore bayramdan sonra nereye gidecegimize esimle kararlastiriz cankm

Anladim cnm insallah bu zamanlarda atlatilir. Allah hayirlisiyla isteyen herkese güzel bebisler nasip etsin

Anladim cnm insallah bu zamanlarda atlatilir. Allah hayirlisiyla isteyen herkese güzel bebisler nasip etsin

Amin canimm Allah emeklerimizi bosa cikarmasin hayirlisini versin insallah.

Siz ne zamandir bebek istiyosunuz canim ?sebepsiz kisirlik mi sizin ki?

Evet cnm bizimki sebepsiz yıl geçip olmayincada tedavi gerekiyor iste

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…