• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara maziye bir baksin

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLARR..BEN KENDİ ADIMA ÇOK İYİYİM SEVGİLİ NAM..UMUYORUM HERKES TE İYİDİR..HEPİMİZ ÇOK ÖZLEŞTİK SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ EKİMİ VE TOPLANTIMIZI....DEĞİL Mİ KIZLAR..hihoyyyt

evet evt aynen öle eylülde eylül bulşuşması arada kaynadı ne hayallerim vardı eylülde eylül buluşması bakem ekimde ya nasip

merhabalar herkese umarım herkesin herşey gönlünce gidiyordur arkadaşlar keşke diyorum ramazan çıkmadan huzurevindeki büyüklerimize bir uğrasak eylülcüm arkadaşlara buradan ulaşabilirmisin acaba öptüm görüşmek üzere

bi aksilik çıkmasa ben bayramdan hatiçe teyzeye geleçem ama yinede nasip olursa allahın izniyle
kıslarım gelirse yani kızlarım o zaman gelemem onları bırakıp da çünkü hazırlıkları oluyor bensizde olmaz

iyigeceler08xj3.gif

günaydın güzellerhihoyyyt
CADIARZU:uhm:CADIARZU:uhm:yine resim acılmıyor ya ne yapacamkiiii

268159bpxyomgy0gun7

Son düzenleme:
Hay ömrüne bereket senin eylül bu resmi kırpmıstım da kaybettiydim . bidenesin sen bidene . özledim valla ben de hepinizi insallah gelcem toplantıya

cumaniz mubarek olsun ankaranin güzel bayanlari
kaydirigubbakcemile5bizde seni çok ozledik nurşen ablaa seviyorum seni ben seni ben seviyoruma.s.a.s.

Merhabalar ,

Sitenizi internette dolaşırken tesadüfen keşfettim ve hemen üye oldum. Bende aranınıza katılmlak istiyorum ama henüz sistemi kullanmayı bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyor bir an önce tanışmak istiyorum sizlerle.

Selamlar.
Santa

Merhabalar ,

Sitenizi internette dolaşırken tesadüfen keşfettim ve hemen üye oldum. Bende aranınıza katılmlak istiyorum ama henüz sistemi kullanmayı bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyor bir an önce tanışmak istiyorum sizlerle.

Selamlar.
Santa

hoş geldin kaydirigubbakcemile5
seversin burasını ve alışırsın :lepi:
çok güzel bi site kk için ankaradaki dostlarımız bi harika :içelim:
ben de kırşehirden esmer güzeli ama yarımda ankara hihoyyythihoyyyt
--------------------------a.s.günaydın ankaranın gülleri hayırlı hafta sonları hepinize çok çok ozledim sizleriiiiisenağlamakaydirigubbakcemile2

Merhabalar ,

Selamlar.
Santa

Aramıza hoşgeldin.sevgili organizatörler kraliçemiz kalimeram 12 Ekim'de buluşacağımızı yazmış;bu köşede topic açılır takipte ol(Ekim ilk hafta) birde <Bizim Eller>de<Ankara 06>köşesinde yazışıyoruz.ilk buluşmada görüşmek dileğiyle iyi gecelerrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile:1hug:a.s.:nazar:

Maziye bir baktım 30 kişilik ekibimizi gördüm.iyi geceler sevgilerimleeeeeeeeeee ŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.:nazar::nazar::enbuyukkk:

Merhabalar ,

Selamlar.
Santa

aramıza hoş geldin elimizden gelen yardımda bulunuruz şeker

Back
X