• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara maziye bir baksin

kızlar ben sizi çooooook özledimmmmmmmm :asigim: ne güzel oldu hepinizi gördümmm allah yüzünüzdeki gülümsemeyi eksik etmesinn ekimde görüşmek dileğiyleee hepinizi kocaman öpüyorummm:1hug:a.s.

dag cicegi sen hangisisin seni pek merak ediyorum
diger arkadaslar da tabiki de isimler olsaymis
allah bozmasin insallah

dag cicegi sen hangisisin seni pek merak ediyorum
diger arkadaslar da tabiki de isimler olsaymis
allah bozmasin insallah

cimg1178xx8.jpg

Bu resim formatta gitmişti,iyi oldu valla.:1hug:a.s.[/I][/B][/COLOR]

Canııımm,soldan ikinci ben oluyorumŞenizŞu tatlıfilize doğru eğilmiş olan.Ne diye eyilmişsem.kaydirigubbakcemile3
Benim profilimdede var resimlerim canısı.a.s.:nazar:

kızlar ben sizi çooooook özledimmmmmmmm :asigim: ne güzel oldu hepinizi gördümmm allah yüzünüzdeki gülümsemeyi eksik etmesinn ekimde görüşmek dileğiyleee hepinizi kocaman öpüyorummm:1hug:a.s.

Yalançııııı,özlemişmiş.kaydirigubbakcemileGeleydin o zaman.hihoyyytBurnun uzadımı?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

masallah pek guzelmissin rabbim bozmasin mutlulugunuzu insallah
ne guzel oluyor bulusmalar ohh
tesekkurler resimi koydugun ve soyledigin icin

gülllllllümm gelirsem saçını başını yolarım haaaaa cnm kavga çekiyo satenkaydirigubbakcemile4 bak uçarak geliyommm bacumm:oklava:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

tüh tühhhh nasıl kaçmış o kavga günün magazin haberi fotolayamadım o kadar uyursan tabiki kaçırısın haberleri artukun fotosuz idare edin

----- elbet bir gün buluşacayız
bu böyle yarım kalmayacak
fıstıklar nasılsın nız-----:1hug::1hug:
ben ii sizleri ozledim :1hug:a.s.:1hug:a.s.

günaydın,günümüz şen olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemileŞeniza.s.hihoyyyt:nazar::teytey::enbuyukkk:

-------------günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım-------------a.s.a.s.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enb
iyiki sizi tanımışım bennnnnnnnnna.s.a.s.[/B]

GÜNÜMÜZ ŞEN ,DİLEKLERİMİZ GERÇEK OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5hihoyyytkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3:dance::teytey:Şeniza.s.:nazar:

Back
X