• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara maziye bir baksin

kız kaymağım sen çok yaşa emiiii:1hug:

ne güzel düşünmüşsün valla, ayyy ne güzelmiş yaaa :1rolleyes: inşallah gene öyle

kalabalık buluşuruz demii :1rolleyes: bayramdan sonra buluşalım kızlar,

valla buluşma arzularımı depreştirdiniz :asigim: birden sizi nekadar özlediğimin farkına

vardım yaa senağlama,

bayramdan sonraki ilk hafta yada ikinci haftaya ne dersiniz:uhm: güzel olmazmı:utangac:

film devam etcekkkkkkk canlar her şey gönlünüzce olsun yanlız kalişim yorumları sana kalmış resimleri yorum edrsin artukun
AKILLI KIZSIN VESSELAM
SENİ SEVİYORUM ARKADAŞIM ŞUANKİ BULUNDUĞUM DURUMU VE ÜZÜNTÜLERİMİ BİR AN OLSUN UNUTTURDUN Şeniz
SENİ GERÇEKDEN SEVİYORUM(NE KADAR DA BENİM OLDUĞUM RESİMLERİ AZ EKLESENDE:jeyyar:)

ne güzel düşünmüşsün valla, ayyy ne güzelmiş yaaa :1rolleyes: inşallah gene öyle

valla buluşma arzularımı depreştirdiniz :asigim: birden sizi nekadar özlediğimin farkına

vardım yaa senağlama,

bayramdan sonraki ilk hafta yada ikinci haftaya ne dersiniz:uhm: güzel olmazmı:utangac:

BEN OLUR DERİM TOKMAĞIM:lepi:
İNŞALLAH BİR SORUN OLMAZDA GELİRİM

ilahi eylül kıs nerde esti bu ne güzellik ya duygalandım şimdi ağlayacam ben çok ozledim yaw sizi ne olacak şimdi... boyle bende aranızda bi kırşehirli olarak aldınız ya olsun ben ankarlıyım hepinizi seviyorum arkadaşlar beni sizlerle buluşturan nurşen ablamıda çok seviyorum ok dunya güzlleri// hayırlı ramazanlar
devamı varmı ki eylül resimlerinin ellerine sağlık
hani akıllısın sen varyaaaaaa

ne güzel düşünmüşsün valla, ayyy ne güzelmiş yaaa : inşallah gene öyle

vardım yaa

bayramdan sonraki ilk hafta yada ikinci haftaya ne dersiniz:uhm: güzel olmazmı:SIZE]
[/QU

HARİKA OLUR BEN VARIM CAN.HAYIRLI RAMAZANLAR.İYİ GECELER ÖPTÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile:1hug:a.s.:nazar:

AKILLI KIZSIN VESSELAM
SENİ SEVİYORUM ARKADAŞIM ŞUANKİ BULUNDUĞUM DURUMU VE ÜZÜNTÜLERİMİ BİR AN OLSUN UNUTTURDUN Şeniz
SENİ GERÇEKDEN SEVİYORUM(NE KADAR DA BENİM OLDUĞUM RESİMLERİ AZ EKLESENDE:jeyyar:)

BEN OLUR DERİM TOKMAĞIM:lepi:
İNŞALLAH BİR SORUN OLMAZDA GELİRİM

HAYIRDIR NEDEN ÜZGÜNSÜN CAN KARDAŞIM?KENDİNE İYİ BAK.HAYIRLI RAMAZANLAR,HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.ÖPTÜM İYİ GECELER:1hug:a.s.

ilahi eylül kıs nerde esti bu ne güzellik ya duygalandım şimdi ağlayacam ben çok ozledim yaw sizi ne olacak şimdi... boyle bende aranızda bi kırşehirli olarak aldınız ya olsun ben ankarlıyım hepinizi seviyorum arkadaşlar beni sizlerle buluşturan nurşen ablamıda çok seviyorum ok dunya güzlleri// hayırlı ramazanlar
devamı varmı ki eylül resimlerinin ellerine sağlık
hani akıllısın sen varyaaaaaa

İYİ Kİ ARAMIZA KATILDIN,ANKARA'NIN KAMAN TEMSİLCİSİ KARDAŞIM.HAYIRLI RAMAZANLAR,İYİ GECELER,ÖPTÜM.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5Şeniz:1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:

Dostluklarin sevgi ile beslendiği bu Mübarek Ramazan ayında gönlünüzün sevgi ile dolup taşmasını dilerim...

erkambin_ramazan10004.jpg

İYİ Kİ ARAMIZA KATILDIN,ANKARA'NIN KAMAN TEMSİLCİSİ KARDAŞIM.HAYIRLI RAMAZANLAR,İYİ GECELER,ÖPTÜM.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5Şeniz:1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:
--------------canım tşk ederim o sizin güzeliğniz---------------
kaydirigubbakcemile5
------------ sizi seviyom kolay gelsin herkese bu sıçaklarda allah yardım etsın bütün oruçlulara:1hug:a.s.

Filim devam edecek canlar filim devam edecek ne çok böüm varmiş kendinize cici bakin hayirli ramazanlar her şey gönlünüzce olsun

ellerine yüreğine sağlık,bekliyoruz,sevgilerimle hayırlı ramazanlar,öptüm gocamankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemilea.s.a.s.:nazar:

kız eylül sen bidenesin diyorum da bosun demiyor musum :CüvCüv:bak ne iyi akıl etmssin nostalcik oldum valla ilk bulusmamdan itibaren baslamssın gülüm eline saglık Şeniz

Back
X