- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
- Konu Sahibi dertlianne01
-
ege mahallesinde nata vega taraflarinda oturabilirsiniz ama mamak genel anlamda biraz sıkıntılıMerhaba hanımlar ankara Mamak'ta hangi mahallerde oturmak güvenli ve huzurlu dur?
Malum gece eve dönüşü rahat olan yabancı oturan sayısı olmayan yada oturan yabancı belli bir seviye üstü olan mahalleleri hangisi?
Ege mahallesi nispeten biraz daha iyidir.Merhaba hanımlar ankara Mamak'ta hangi mahallerde oturmak güvenli ve huzurlu dur?
Malum gece eve dönüşü rahat olan yabancı oturan sayısı olmayan yada oturan yabancı belli bir seviye üstü olan mahalleleri hangisi?
Arkadaşıma ev bakıyoruz ama Çankaya çok pahalı. Bütçeye göre de mamak kalıyor malesef. Kizilayda öğretmenlik yapacak ulaşımı kolay güvenilir mahalleler neresi acaba?ege mahallesinde nata vega taraflarinda oturabilirsiniz ama mamak genel anlamda biraz sıkıntılı
benim evim bogazici taraflarindaydi oralara pek yanasmayin, tuzlu cayir olmaz fahri koruturk olabilir belki en azindan banliyo trenini vs de kullanabilir.Arkadaşıma ev bakıyoruz ama Çankaya çok pahalı. Bütçeye göre de mamak kalıyor malesef. Kizilayda öğretmenlik yapacak ulaşımı kolay güvenilir mahalleler neresi acaba?
Boğaziçi tuzlu çayır,duralicalic ,fahri koruturkde evler bulmis
Kredi çekerse 1750 maksimum cekemezse 1500 civarıbenim evim bogazici taraflarindaydi oralara pek yanasmayin, tuzlu cayir olmaz fahri koruturk olabilir belki en azindan banliyo trenini vs de kullanabilir.
siz ne kadarlık bir ev ariyorsunuz ?
Boğaziçi tarafları eski gecekondulardan mi yapilma?benim evim bogazici taraflarindaydi oralara pek yanasmayin, tuzlu cayir olmaz fahri koruturk olabilir belki en azindan banliyo trenini vs de kullanabilir.
siz ne kadarlık bir ev ariyorsunuz ?
satilik ariyosunuz anladim bakacagim simdi sizin icin yakin taraflaraKredi çekerse 1750 maksimum cekemezse 1500 civarı
Ne mahallesi orasiNata Vega tarafı iyi. Oradan tercih edin
ya oralar yeni yeni yerlesim olan taraflar ankaranin eski semtleri oturan kesimde nasıl anlatsam bilemedim şuan egitim seviyesi genelde düsük diyeyimBoğaziçi tarafları eski gecekondulardan mi yapilma?
ege mahallesi diye geciyorNe mahallesi orasi
Akşemsettin mahallesiNe mahallesi orasi
İşte cazip gelende binalar yeni. Çankaya'da çok eski harap evler o fiyata boğaz içinde yeni evler.ya oralar yeni yeni yerlesim olan taraflar ankaranin eski semtleri oturan kesimde nasıl anlatsam bilemedim şuan egitim seviyesi genelde düsük diyeyim
Nataveganın orası akşemsettin diye geçer ege gerideege mahallesi diye geciyor
Peki mahalle olarak güvenilir mi? Gece ders bitince edutAkşemsettin mahallesi
Kızılay ulaşım nasilNataveganın orası akşemsettin diye geçer ege geride
Hiç sorun olmazPeki mahalle olarak güvenilir mi? Gece ders bitince edut
bitince dönebilir mi?
Ege mahallesi ve Akşemsettin mahallesi bu ikisi de aynı dimi? Oralara baksinlarHiç sorun olmaz ben de orda oturdum gece 11 de dersim bitip eve gelirdim
Geç saatte kızılaydan otobüs hatta sıhhıyeden de dolmuş olurKızılay ulaşım nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?