Sizin dogum nasil gecti ?Teşekkürler uzun uzun anlatmışsınız. Keşke biz de ilk zamanlarındaki konforu yaşayabilseydik. Umarım ufak tefek sorunlarla atlatırız. Tekrar teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin dogum nasil gecti ?Teşekkürler uzun uzun anlatmışsınız. Keşke biz de ilk zamanlarındaki konforu yaşayabilseydik. Umarım ufak tefek sorunlarla atlatırız. Tekrar teşekkürler
arkadaşlar liv de fiyat aldım 8250 hastanenin doğum paketi, ama iki hayat sigortasıyla 6000 gibi rakam aldım ama korkularım var yaptıran var mı sigorta mantıklı mı
Demirhayat iki can poliçesi karşılıyo bitek, ben yaptım memnun kaldım baya uygun oldu, ama eğer hamile değilseniz dahada uygub çıkıyo fiyatsigorta hamilelik sonrasını karsılıyor mu? n yaptınız bu arada siz LİV i tercih ettiniz mi
Demirhayat iki can poliçesi karşılıyo bitek, ben yaptım memnun kaldım baya uygun oldu, ama eğer hamile değilseniz dahada uygub çıkıyo fiyat
MerhabaArkadaslae medicana ve liv arasinda cok kaldim..bana bir yardimci olsaniz ? Liv hakkinda cok olumsuz yorum okudum basak hocayada herkes gidiyor cok yogun olur dusuncesindeyim.medicanada ayla aktulay uada seda atliman var.ne yapsam bilemiyorum