nerdeen gelırsen gel kızılaya gırmek trafık demek trafıkte stress demek bunun başka acıklaması yok . tabı ki tercıh meselesı ama muayene ıcın gıderken bıle sınırlerım hopladı eşim trafıkten gerıldı hıc hoslanmadım ben üstelık park sorunu var evet bır park alanı var ama cok kucuk ve hep dolu doğal olarak size katılamıyorum malesef fiyat cok cok uygun degıl öncesıne gore düşmüş o yüzden uygun denebilir bu fiyata ıstedıgın hastanede dogum yapabilirsin zaten acıbademe gıt orda da fıyatlar böyle en pahalı fıyatlar bunlar zaten prof ıste ekstra her şeyı ıste vıp oda ıste o zaman anca 8 bınlerı buluyor ustelık özel sigorta olmaması ve sgk dan faydalılmadan söyluyorum fıyatları yanı size katılamıyorum malesef
acil dogumum gelse yolda dogururum haaa hastane ambulansı gelır alırda yetısırsen onu bılemem ama arabamla oraya gelmem sıkıntı ben uzak olmayı kastetmıyorum çankayada da olsan aynı şey ben trafıge gırmekten bahsedıyorum uzak yoldan gelme kızılayn dıbınde ol gene farketmez aa sezeryan olacaklar panlı dogumlar ıcın evet guzeü secenek olabilir hanı temiz hastane olsun dersenız ama bu parayı verdıkten sonra secenegı de çok o da ayrı mesele
Ben normal doğum yaptım ve 13 dk içerisinde hastanedeydim.
Diğer hastaneleri de çok gezdim ama bu kadar parayı verdikten sonra insan ilgi, alaka da istiyor doğal olarak.
Otopark küçük evet, vale hizmeti 10 tl.
Üstelik arabanız, telefon numaranız ve isim soy isminize göre kayıt altına alınıyor.
Gittiğim hiçbir hastanede doğru düzgün yüzüme bakılmadı, asansörleri deseniz dolmuş gibi.
İnsanlara bir şey sormaya gelmiyor, hemen tersliyorlar.
Ziyaretçilerin akşam alınmaması, refakaçti sorunu olması da cabası.
Acıbadem den bahsetmişsiniz, daha memnun olanla karşılaşmadım mesela.
Tobb, Memorial, Güven deseniz bir nebze anlarım ama oraların da fiyatı Liv'den çok çok üstte şuan.
13bini buluyor neredeyse her şeyi
Fiyat şuan emin olun Ankara'daki orta seviye hastaneler düzeyinde ve ilgisi en üstte.
Sırf bu sebeple bile düşünenlere tavsiye ediyorum ben.