• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Liv Hospital

Bir süredir hastane ve doktor araştırıyorum. Epidural anestezi ile normal doğum düşünüyorum. Elbette kadın doğum doktorunun tecrübesi bilgisi önemli fakat asıl benim için önemli olan yenidogan yogunbakim ve epidural konusunda deneyimli ve işini iyi yapan bir anestezist.
Liv hospitalde sigorta ile anlasinca diger hastanelere gore nispeten daha uygun doğum fiyatı oluyor. Fakat hiç bilmiyorum bu hastaneyi. Orada dr Basak guler ile tanistim iyi biri. Bilgisi tecrübesi olan varsa lütfen yardımcı olsun..
Teşekkürler
liv cok pahalı bır hastane benım bıldıgıme göre 1 kere gıtmıstım bır daha da gıtmem zaten cunku kızılay trafıgı korkunc ve strese gırıyorsunuz hadı dogumum geldı yolda dogurusun o hastaneye varana kadar ama planlı bır sezeryan olacaksa valızını alıp gıdeceksen o ayrı tabıı kii ama ben kesınlıkle tercıh etmem eledım bu hastaneyı hem de aşırı pahalıydı

Merhabalar..livde dogum yapan varmi acaba...ben dogumu orada yapmayi düşünüyorum ama cok pahali geldi bana 7000 tl civari 2017 fiyatlari...yani memurum altindan kalkabilirmiyiz bilmiyorum ama riskede atamiyorum ikiz oldugu icin...sonradan ekstra ucretler cikariyorlarmi acaba orada dogum yapan arkadaslar varmi yenilerde...yenidogan unitesini cok ovduler...bide perinatologa yine livdemi gittiniz...baska hastane degil demi...simdiden teşekkürler...
7 binse cok ıyı ben 10 bını buluyor dıye bılıyorum yanı 9 bın küsür ama nerdeyse 10 bın işte ... hastanelerın cogu 7 bıne kadar cıkıyor hatta proflar 9 bını buluyor

özellerın güncel fiyatları buarada var

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-ankara-ozel-hastahane-fiyatlari.988085/

7 binse cok ıyı ben 10 bını buluyor dıye bılıyorum yanı 9 bın küsür ama nerdeyse 10 bın işte ... hastanelerın cogu 7 bıne kadar cıkıyor hatta proflar 9 bını buluyor

özellerın güncel fiyatları buarada var

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-ankara-ozel-hastahane-fiyatlari.988085/
Liv kendi doğum paketi hazırladı.
7250 tl, şuan piyasaya göre çok uygun.
Çünkü dediğiniz gibi aşırı pahalı bir hastaneydi.
Sgk ile anlaşma da sağladı ama her bölüm ve her doktor için geçerli değil.

Liv kendi doğum paketi hazırladı.
7250 tl, şuan piyasaya göre çok uygun.
Çünkü dediğiniz gibi aşırı pahalı bir hastaneydi.
Sgk ile anlaşma da sağladı ama her bölüm ve her doktor için geçerli değil.
planlı sezeryan olacaklar düşünebilir ama durumu bellı olmayan ya da normal dogum yapacaklar ıcın konumu ıtıbarıyle ıyı bır secım olmadıgını dusunuyorum hala yınede fıyatarın düşmesi güzel tabıı

planlı sezeryan olacaklar düşünebilir ama durumu bellı olmayan ya da normal dogum yapacaklar ıcın konumu ıtıbarıyle ıyı bır secım olmadıgını dusunuyorum hala yınede fıyatarın düşmesi güzel tabıı
Ben de başta sizin gibi düşünüyordum konumu itibari ile oldukça da uzak oturuyorum, konutkentteyim.
Buna rağmen her hastaneye gidişim 15 dk yı geçmez.
Park yeri sıkıntısı yok, vale fiyatı oldukça makul.
Ve hemen akay girişinden sonra olması trafiğe çok girmenizi engelliyor.
Ama şehrin öbür tarafından gelecekler için bütün Kızılay trafiği yerine, alternatif yollarla Eskişehir yoluna bağlanıp devam etmeleri bu süreyi kısaltacaktır.
İlk doğumum orada oldu, bu doğumum da yine aynı şekilde olacak.
Hastaneden herşeyiyle sonuna kadar memnunum.

Ben de başta sizin gibi düşünüyordum konumu itibari ile oldukça da uzak oturuyorum, konutkentteyim.
Buna rağmen her hastaneye gidişim 15 dk yı geçmez.
Park yeri sıkıntısı yok, vale fiyatı oldukça makul.
Ve hemen akay girişinden sonra olması trafiğe çok girmenizi engelliyor.
Ama şehrin öbür tarafından gelecekler için bütün Kızılay trafiği yerine, alternatif yollarla Eskişehir yoluna bağlanıp devam etmeleri bu süreyi kısaltacaktır.
İlk doğumum orada oldu, bu doğumum da yine aynı şekilde olacak.
Hastaneden herşeyiyle sonuna kadar memnunum.
nerdeen gelırsen gel kızılaya gırmek trafık demek trafıkte stress demek bunun başka acıklaması yok . tabı ki tercıh meselesı ama muayene ıcın gıderken bıle sınırlerım hopladı eşim trafıkten gerıldı hıc hoslanmadım ben üstelık park sorunu var evet bır park alanı var ama cok kucuk ve hep dolu doğal olarak size katılamıyorum malesef fiyat cok cok uygun degıl öncesıne gore düşmüş o yüzden uygun denebilir bu fiyata ıstedıgın hastanede dogum yapabilirsin zaten acıbademe gıt orda da fıyatlar böyle en pahalı fıyatlar bunlar zaten prof ıste ekstra her şeyı ıste vıp oda ıste o zaman anca 8 bınlerı buluyor ustelık özel sigorta olmaması ve sgk dan faydalılmadan söyluyorum fıyatları yanı size katılamıyorum malesef

acil dogumum gelse yolda dogururum haaa hastane ambulansı gelır alırda yetısırsen onu bılemem ama arabamla oraya gelmem sıkıntı ben uzak olmayı kastetmıyorum çankayada da olsan aynı şey ben trafıge gırmekten bahsedıyorum uzak yoldan gelme kızılayn dıbınde ol gene farketmez aa sezeryan olacaklar panlı dogumlar ıcın evet guzeü secenek olabilir hanı temiz hastane olsun dersenız ama bu parayı verdıkten sonra secenegı de çok o da ayrı mesele

nerdeen gelırsen gel kızılaya gırmek trafık demek trafıkte stress demek bunun başka acıklaması yok . tabı ki tercıh meselesı ama muayene ıcın gıderken bıle sınırlerım hopladı eşim trafıkten gerıldı hıc hoslanmadım ben üstelık park sorunu var evet bır park alanı var ama cok kucuk ve hep dolu doğal olarak size katılamıyorum malesef fiyat cok cok uygun degıl öncesıne gore düşmüş o yüzden uygun denebilir bu fiyata ıstedıgın hastanede dogum yapabilirsin zaten acıbademe gıt orda da fıyatlar böyle en pahalı fıyatlar bunlar zaten prof ıste ekstra her şeyı ıste vıp oda ıste o zaman anca 8 bınlerı buluyor ustelık özel sigorta olmaması ve sgk dan faydalılmadan söyluyorum fıyatları yanı size katılamıyorum malesef

acil dogumum gelse yolda dogururum haaa hastane ambulansı gelır alırda yetısırsen onu bılemem ama arabamla oraya gelmem sıkıntı ben uzak olmayı kastetmıyorum çankayada da olsan aynı şey ben trafıge gırmekten bahsedıyorum uzak yoldan gelme kızılayn dıbınde ol gene farketmez aa sezeryan olacaklar panlı dogumlar ıcın evet guzeü secenek olabilir hanı temiz hastane olsun dersenız ama bu parayı verdıkten sonra secenegı de çok o da ayrı mesele
Ben normal doğum yaptım ve 13 dk içerisinde hastanedeydim.
Diğer hastaneleri de çok gezdim ama bu kadar parayı verdikten sonra insan ilgi, alaka da istiyor doğal olarak.
Otopark küçük evet, vale hizmeti 10 tl.
Üstelik arabanız, telefon numaranız ve isim soy isminize göre kayıt altına alınıyor.
Gittiğim hiçbir hastanede doğru düzgün yüzüme bakılmadı, asansörleri deseniz dolmuş gibi.
İnsanlara bir şey sormaya gelmiyor, hemen tersliyorlar.
Ziyaretçilerin akşam alınmaması, refakaçti sorunu olması da cabası.
Acıbadem den bahsetmişsiniz, daha memnun olanla karşılaşmadım mesela.
Tobb, Memorial, Güven deseniz bir nebze anlarım ama oraların da fiyatı Liv'den çok çok üstte şuan.
13bini buluyor neredeyse her şeyi
Fiyat şuan emin olun Ankara'daki orta seviye hastaneler düzeyinde ve ilgisi en üstte.
Sırf bu sebeple bile düşünenlere tavsiye ediyorum ben.

Diğer hastaneleri de çok gezdim ama bu kadar parayı verdikten sonra insan ilgi, alaka da istiyor doğal olarak.
Üstelik arabanız, telefon numaranız ve isim soy isminize göre kayıt altına alınıyor.
Gittiğim hiçbir hastanede doğru düzgün yüzüme bakılmadı, asansörleri deseniz dolmuş gibi.
Tobb, Memorial, Güven deseniz bir nebze anlarım ama oraların da fiyatı Liv'den çok çok üstte şuan.
Fiyat şuan emin olun Ankara'daki orta seviye hastaneler düzeyinde ve ilgisi en üstte.

diğer hastaneleri direk görmedim . aklımd aolan hastanelere bakıp öyle karraımı verecegım ama hala normal dogum olursa nasıl oraya ulaşılır gercekten düşündürücü

Acıbademde ablam doğum yaptı bende yanında kaldım herşeyiyle oldukça memnun kaldık. Bunun yanında Memorialdan fiyat aldığım için rahatlıkla konuşuyorum en fazla çıkacak ücret 8-9 bin tl 13bin tlyi mümkün değil bulmaz ve ilgi alaka gerçekten iyiydi. Liv hastanesini görmedim bilmiyorum ama evet Ankaranın en yoğun trafiğinin içinde bende bundan dolayı tercih etmem.

Ben dogumu livde yaptim canim doktorumda basak hanimdi. Mukemmel biridir. Hem hastaneden hem doktordan memnun kaldim. 3 hafta kadar oldu dogum yapali epidural sezeryan oldum ve ilk gunden ayaga kalktim. Bebegim aninda yanimdaydi. Hastanenin dogum atolyeleri filan da var. Sonrasinda bebegimizin kontrollerinede liv e gittik. Emzirme uzmanlarida dogum sonrasinda cok destek oldu. cok memnunuz gercekten tavsiye ederim.

başak hanım'da herkes çok memnun ama tanıdıklarımdan başak hanım'a gidenler hep normal doğum yapanlar. hiç aynı hastanedeki coşkun bey'i düşünmediniz mi? sanki o sezeryan'da daha deneyimli. ben de doktor arıyorum da.

başak hanım'da herkes çok memnun ama tanıdıklarımdan başak hanım'a gidenler hep normal doğum yapanlar. hiç aynı hastanedeki coşkun bey'i düşünmediniz mi? sanki o sezeryan'da daha deneyimli. ben de doktor arıyorum da.
Başak Hoca annenin ya da bebeğin hayatı riske girdiği zorunlu durumlar ve anne büyük bir ısrar etmediği sürece sezeryan doğum yapmıyor.
Ve kontroller boyunca bu konuyu konuşmuyor bile korkutmamak adına.
Son zamanlarda artık sizi tanıdığı kadar bilgisiyle yönlendiriyor.
Coşkun Bey hastanede yeni anladığım kadarıyla, daha önceleri yoktu zaten kadro değişti.
Sezeryan konusunda oldukça başarılı tolga Hoca vardı, o ayrılmış.

Acıbademde ablam doğum yaptı bende yanında kaldım herşeyiyle oldukça memnun kaldık. Bunun yanında Memorialdan fiyat aldığım için rahatlıkla konuşuyorum en fazla çıkacak ücret 8-9 bin tl 13bin tlyi mümkün değil bulmaz ve ilgi alaka gerçekten iyiydi. Liv hastanesini görmedim bilmiyorum ama evet Ankaranın en yoğun trafiğinin içinde bende bundan dolayı tercih etmem.
Ben de bahsettiğiniz hastanelerden fiyat aldım, bir kere Memorial'da paket yok.
Benim bahsettiğim ücrete her türlü muayene, test, doğum ve doğum sonrası bebeğin ilk kontrolleri dahil.
Bu sebeple 13 bine çıkıyor fiyat.
Zaten 5bin küsürdü sadece doğum fiyatı, e detaylı ultrason dahil bir çok muayene olacaksınız.
Kısa bir hesaplamayla doğru söylediğimi göreceksiniz.

Ben de bahsettiğiniz hastanelerden fiyat aldım, bir kere Memorial'da paket yok.
Benim bahsettiğim ücrete her türlü muayene, test, doğum ve doğum sonrası bebeğin ilk kontrolleri dahil.
Bu sebeple 13 bine çıkıyor fiyat.
Zaten 5bin küsürdü sadece doğum fiyatı, e detaylı ultrason dahil bir çok muayene olacaksınız.
Kısa bir hesaplamayla doğru söylediğimi göreceksiniz.
Kusura bakmayin da ben kendi aldigim bilgilere ve hesaplamalara guvenecegim tabiki sizin bu ısrarinizi da anlamis degilim. Ben bu ısrarin altinda başka şeyler ararim.Bir daha cevap vermeyi de gerekli gormuyorum herkes kendine uygun karari verecektir.Saygilar...

Kusura bakmayin da ben kendi aldigim bilgilere ve hesaplamalara guvenecegim tabiki sizin bu ısrarinizi da anlamis degilim. Ben bu ısrarin altinda başka şeyler ararim.Bir daha cevap vermeyi de gerekli gormuyorum herkes kendine uygun karari verecektir.Saygilar...
Bana alıntı yapıp yazan sizsiniz.
Ben sadece cevap verdim ve olanı söyledim.
Siz bir tek kişiden bahsediyorsunuz, şu iki yıl içerisinde en az 30 kişi doğum yaptı çevremde ve her birimiz başka başka hastanelerdeydik.
Kimi memnun kaldı hastanesinden, kimi küfürler etti.
Kıyaslamam elbette sizinkine göre bilinçli olacaktır.
Çünkü bir seruma 1000 tl ücret ödemediğiniz için, muhasebenin size üstün körü verdiği fiyatlarla konuşursunuz ancak.
İyi günler.

merhabalar arkadaşlar hamileyken tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı aranızda??? 5 haftalık hamileyim sigorta fiyatları çok uygun geldi bilginiz var mı?

Bana alıntı yapıp yazan sizsiniz.
Ben sadece cevap verdim ve olanı söyledim.
Siz bir tek kişiden bahsediyorsunuz, şu iki yıl içerisinde en az 30 kişi doğum yaptı çevremde ve her birimiz başka başka hastanelerdeydik.
Kimi memnun kaldı hastanesinden, kimi küfürler etti.
Kıyaslamam elbette sizinkine göre bilinçli olacaktır.
Çünkü bir seruma 1000 tl ücret ödemediğiniz için, muhasebenin size üstün körü verdiği fiyatlarla konuşursunuz ancak.
İyi günler.

1 seruma 1000 tl mi ! bir seruma 1000 tl ödenen hastane mi var Türkiye de . memorıal den mi bahsediyorsunuz acaba ?

merhabalar arkadaşlar hamileyken tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı aranızda??? 5 haftalık hamileyim sigorta fiyatları çok uygun geldi bilginiz var mı?
ben de yaptırmayı düşünüyorum, 9 haftalık hamileyim araştırıyorum. siz ne yaptınız?

ben de yaptırmayı düşünüyorum, 9 haftalık hamileyim araştırıyorum. siz ne yaptınız?
Merhaba hayırlı olsun sizin de bebeğiniz. Ben yaptırdım Liv hospitala başladım çok memnunum. 4300tl 8 muayene tahliller doğum hepsini karşılıyor. Hangi şehirdesiniz?

Back