Ankara Liv Hospital

Tavsiye ederim sigorta büyük kolaaylık sağladı eğer yaptırmamış olsaydım şimdiye bi sürü para ödemek zorunda kalırdım
Merhabalar, ben 17. haftamdayım. Kendi doktorum liv hospitala geçti, 17. haftada geçtiğimde ayrı bi fiyatlandırma yapılıyor mu bilginiz varmı? ikili testi yaptırmıştım ben.

Merhaba arkadaşlar Lıv hospitalde doğum yapan fakat muayenelerini başka klinikte özel olarak yaptıan var mı aranızda?
Benim doktorumun tum hastanelerle anlaşması varmış fakat ücretlendirme hizmet nasıl olacak bilmediğimden buradan size önce bi sormak istedim. Doğum yapıp memnun olan var mı bir de doğuma size hangi hizmetleri sağlıyorlar?

Merhaba hayırlı olsun sizin de bebeğiniz. Ben yaptırdım Liv hospitala başladım çok memnunum. 4300tl 8 muayene tahliller doğum hepsini karşılıyor. Hangi şehirdesiniz?
merhabalar bende şuan koruya gidiyorum ama liv e gitmeyi düşünüyorum memnunmusunuz başak hanım ve hastaneden

merhabalar arkadaşlar hamileyken tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı aranızda??? 5 haftalık hamileyim sigorta fiyatları çok uygun geldi bilginiz var mı?

merhaba bende tamamlayıcı sigorta düşünüyorum sigorta muayne veriyor yeterli oluyor mu acaba çok kararsız kaldım. yardımcı olur musunuz?

merhaba bende tamamlayıcı sigorta düşünüyorum sigorta muayne veriyor yeterli oluyor mu acaba çok kararsız kaldım. yardımcı olur musunuz?
yeterli oluyor baya. Ben 37. haftadayım daha 2 muayene hakkım var zaten 10 gün içinde gittiklerin muayeneden düşmüyor. kontrol diye geçiyor o yüzden yetiyor.

yeterli oluyor baya. Ben 37. haftadayım daha 2 muayene hakkım var zaten 10 gün içinde gittiklerin muayeneden düşmüyor. kontrol diye geçiyor o yüzden yetiyor.

son haftalarda haftada 1 gidiliyormuş sanırım o yüzden tedirgin olmuştum. Kontrol olarak geçmesi güzel :) gaziye gidiyorum şimdilik en yakın zamanda başlayacağımcam sanırım liv hospitala çok arada kaldım devlet mi özel mi sanırım özelde devam edeceğim. Teşekkür ederim :)

Herkese merhaba. Biz de eşimle birlikte bugün liv e gitme kararı aldık ve sigorta yaptırdık. Başak hocadan randevu aldık bile. Şuan 12. Haftamdayım. Sigortayı yaptırmadan önce de hastaneye gidip odaları dolaştık, hemşirelerle görüştük. Her şey çok içimize sindi. Deneyimlerinizi paylaşmanız mümkün mü arkadaşlar?

2 doğumumu da Başak Hoca yaptırdı, emin ellerdesiniz.
20 sene sonra hamile kalsam yine kendisini arat bulurum.
İlkinde hastaneyi seçtim doktorum şansımdı ikinci doğumumda doktorum orada olduğu için yine liv e gittim.
Şu 3 senede kaliteden çok ödün verdi hastane.
Kalabalıklaşması, hizmet kalitesi, en iyi çalışanların bir bir ayrılması gibi ama yine her şeye rağmen Başak Hoca için gidilir.

Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için :) hocayı herkes çok övüyor, bu da beni mutlu ediyor. Her hastanenin bir sıkıntısı oluyor maalesef, hoca iyi olduktan sonra da bunlara katlanabiliriz muhtemelen.

Merhaba, ben de 13 haftalık hamileyim dr. ebru yüce'nin takibindeyim. Yakın zamanda liv hospitalda doğum yapan var mı acaba?

Nasıl bir tecrübe yaşadınız? Hemşirelerin ilgisi nasıldı? İki doğumu da orada yaptığınıza göre sanırım memnun kaldınız.
İlkini 2016 ikincisini 2017 sonunda yaptım.
Bu 2 sene içinde hastane kalitesinden çok fazla ödün verdi.
Kadın doğum bölüm hemşireleri zaten çok ince be yardımsever insanlardır, o konuda şüpheniz olmasın.
İlk doğumumda unutamayacağım hemşirem gözyaşlarımı silip elimi bırakmadan beni cesaretlendirdi, yapabileceğime inandırdı.
Doğumumda da vardı, doğumhaneye beni halay çekerek götürdü, sayesinde doğurdum diyebilirim ama anestezistle tartışmıştım bu kötü yönüydü.
İkinci doğumumda da yine başka bir hemşire beni rahatlatmak için her şeyi yaptı, özellikle epiduralim takılırken sımsıkı sarıldı hikayeler anlattı, korkmamam için birçok espriler yapıyordu.
Ama gerizekalı başka bir hemşire yüzünden kendi kendime doğum yapıyordum, annemin hastaneyi ayağa kaldırması ve doktorum sayesinde son anda doğumhaneye girdim ve çatala çıkamadan doğurdum zaten.
Doğum sonrası bebekle gelen hemşire ise tatlılığıyla dünyalara bedeldir, çiçek gibi sizi giydirir temizler, odanıza götürüp bebeğinizle kavuşturur.
Emzirme danışmanı saatlerce size deneyimlerini ve yapmanız gerekeni anlatır, bıkmadan her sorunuza cevap verir.
Yenidoğan yoğun bakım doktoru Mustafa bey, hala çocuğum riskli bir hastalığa kapıldığında götürdüğüm ilk kişidir. Asıl çocuk doktorum hastaneden ayrıldı maalesef.
İkinci doğumumda ve takibinde farkettik ki Liv adeta bir devlet hastanesine dönüşmüş.
İlgi alaka sıfır, kalabalıklaşması ve ilk kurduğu ekibi elinde tutamaması hizmet kalitesini etkiledi.
Ben süit oda istedim iki seferde de, ilkinde hizmet, ikramı ve temizliği ön plandayken, ikincise her şeyi kendimiz istemek durumunda kaldık.
Organizasyon firmama yardımcı dahi olmadılar.
İlkinde misafirlerimize eşlik ederken ikincide dingonun ahırı gibi oldu, kapıyı açan oda a girebildi.
Başak hocam için katlandık, gene katlanırım o ayrı mevzu.

Teşekkürler uzun uzun anlatmışsınız. Keşke biz de ilk zamanlarındaki konforu yaşayabilseydik. Umarım ufak tefek sorunlarla atlatırız. Tekrar teşekkürler

hastanenin yeni doğan birimi nasıl acaba? yoğun bakımı bulunuyor mu?
ben de korhan beye gideceğim.

8 eylül'de korhan kahraman'a gideceğim yazmıştım. keşke gitmeseymişim. çok zor günler geçirdim. buraya da yazayım dedim. bir daha gideceklere fikir verir. gerçi doktor hastaneden ayrılmış hemen. zaten ona güvenip bana o kadar kötü davranabildi muhtemelen.

benimki dış gebelikti. bir ay kadar sürekli gidip kan verdim. kanamam da vardı. değerler kendisi düştü bir yere kadar. bilenler bilir. dış gebelikte değerler binlerde oluyor, hatta on binlere kadar çıktığı oluyor. zaten iç kanama geçirilip öldürebiliyor. ama benim en son yüzlere düşmüştü beta hcg. zaten değerler düşük olduğundan ultrasonla hiç bir zaman kese görünmedi bile. ama azalmıyordu artık. hatta 3 azalsa, 5 artıyordu. son kontrole eşimle gittik ve doktor artık karar vermemiz gerektiğini söyledi. 3 seçenek sundu. ya bekleyebilirsiniz ki tavsiye etmiyorum dedi. hayati tehlike var dış gebelikte dedi. ya da hastaneye yatırılıp methotrexate ile düşürülecekti. ya da tüpüm alınacaktı. ki zaten zarar görüyor tüp dış gebelikte dedi ve tüpümü alma yanlısıydı. öyle olunca o gün bir kaç saat düşünmek istedik. arayıp kararımızı söylecektik. ilk doğumumu yaptıran doktoruma gittik. o da baktı ve daha farklı şeyler söyledi. değerler bu kadar düşükken tehlikeli bir durum görmedi ve tüpü almayı hiç düşünmedi. öyle olunca korhan kahraman'ı arayıp bunu söyledim ve o andan sonra çok kızdı. çok kibar bir tonda konuştu ama artık bana bakmayacağını ve hasta seçme hakkı olduğunu söyledi. söylediği şey de "başka bir doktora gitsem de onun görüşünü ona söylememem gerekiyormuş". hasta tedaviyi reddediyor olarak kayıt düşeceğim dedi. hasta tercih etme hakkımız var bizim de dedi. sorumluluk almıyorum bu andan sonra dedi. bu arada bunları söylerken tabi ki ben çok kötü oldum ve hemen hastaneye gelip methotrexate ile olan tedaviyi olacağımı söyledim. hatta isterse tüpümü de aldıracaktım o aşamadan sonra. yani tedaviyi reddetme gibi bir durum asla yok. ama aynı şeyleri söyledi ve başka doktorlardan tek eksiğinin muayene açıp para almamak olduğunu ve onun da yakında olacağını söyledi. bu arada ben ağlıyorum tabi ki. bana bir alternatif de bırakmadı. durumumum tehlikeli ve acil olduğunu söylemesine rağmen hastasını bıraktı o anda yani. bu arada dış gebelikte kan tahlilini hep aynı hastaneye vermeniz gerekir ki sonuçlar daha net olsun. o yüzden o kadar kötü oldum. normalde randevu hemen alınamıyor başak hanıma ama hemen aradım ve başak hanımdan randevu buldum ertesi güne. o bir gün gerçekten her an öleceğim korkusuyla yaşadım. başak hanım ama çok pozitifti. hayatımın tehlikede olmadığını söyledi . hatta hemen methotrexate tedavisine de başlamadı. biraz takip edelim, zaten düşük değerler, belki kendi düşer dedi. düşmeyince bir hafta sonra methotrexate alıp tedavi oldum. hatta ondan bir kaç hafta sonra barthilon kistim çıktı. barthilon kanalımı da aldı. o zor bir ameliyat ama memnun kaldım başak hanımdan. herkese tavsiye ederim.

Arkadaslae medicana ve liv arasinda cok kaldim..bana bir yardimci olsaniz ? Liv hakkinda cok olumsuz yorum okudum basak hocayada herkes gidiyor cok yogun olur dusuncesindeyim.medicanada ayla aktulay uada seda atliman var.ne yapsam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…