- 15 Ekim 2012
- 737
- 259
- 323
Merhabalar, ben 17. haftamdayım. Kendi doktorum liv hospitala geçti, 17. haftada geçtiğimde ayrı bi fiyatlandırma yapılıyor mu bilginiz varmı? ikili testi yaptırmıştım ben.Tavsiye ederim sigorta büyük kolaaylık sağladı eğer yaptırmamış olsaydım şimdiye bi sürü para ödemek zorunda kalırdım
merhabalar bende şuan koruya gidiyorum ama liv e gitmeyi düşünüyorum memnunmusunuz başak hanım ve hastanedenMerhaba hayırlı olsun sizin de bebeğiniz. Ben yaptırdım Liv hospitala başladım çok memnunum. 4300tl 8 muayene tahliller doğum hepsini karşılıyor. Hangi şehirdesiniz?
merhabalar arkadaşlar hamileyken tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı aranızda??? 5 haftalık hamileyim sigorta fiyatları çok uygun geldi bilginiz var mı?
yeterli oluyor baya. Ben 37. haftadayım daha 2 muayene hakkım var zaten 10 gün içinde gittiklerin muayeneden düşmüyor. kontrol diye geçiyor o yüzden yetiyor.merhaba bende tamamlayıcı sigorta düşünüyorum sigorta muayne veriyor yeterli oluyor mu acaba çok kararsız kaldım. yardımcı olur musunuz?
yeterli oluyor baya. Ben 37. haftadayım daha 2 muayene hakkım var zaten 10 gün içinde gittiklerin muayeneden düşmüyor. kontrol diye geçiyor o yüzden yetiyor.
2 doğumumu da Başak Hoca yaptırdı, emin ellerdesiniz.Herkese merhaba. Biz de eşimle birlikte bugün liv e gitme kararı aldık ve sigorta yaptırdık. Başak hocadan randevu aldık bile. Şuan 12. Haftamdayım. Sigortayı yaptırmadan önce de hastaneye gidip odaları dolaştık, hemşirelerle görüştük. Her şey çok içimize sindi. Deneyimlerinizi paylaşmanız mümkün mü arkadaşlar?
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için :) hocayı herkes çok övüyor, bu da beni mutlu ediyor. Her hastanenin bir sıkıntısı oluyor maalesef, hoca iyi olduktan sonra da bunlara katlanabiliriz muhtemelen.2 doğumumu da Başak Hoca yaptırdı, emin ellerdesiniz.
20 sene sonra hamile kalsam yine kendisini arat bulurum.
İlkinde hastaneyi seçtim doktorum şansımdı ikinci doğumumda doktorum orada olduğu için yine liv e gittim.
Şu 3 senede kaliteden çok ödün verdi hastane.
Kalabalıklaşması, hizmet kalitesi, en iyi çalışanların bir bir ayrılması gibi ama yine her şeye rağmen Başak Hoca için gidilir.
Ben yaptım 8 ay oldu.Merhaba, ben de 13 haftalık hamileyim dr. ebru yüce'nin takibindeyim. Yakın zamanda liv hospitalda doğum yapan var mı acaba?
Ben yaptım 8 ay oldu.
2 sene üst üste burada doğum yaptım.
İlkini 2016 ikincisini 2017 sonunda yaptım.Nasıl bir tecrübe yaşadınız? Hemşirelerin ilgisi nasıldı? İki doğumu da orada yaptığınıza göre sanırım memnun kaldınız.
İlkini 2016 ikincisini 2017 sonunda yaptım.
Bu 2 sene içinde hastane kalitesinden çok fazla ödün verdi.
Kadın doğum bölüm hemşireleri zaten çok ince be yardımsever insanlardır, o konuda şüpheniz olmasın.
İlk doğumumda unutamayacağım hemşirem gözyaşlarımı silip elimi bırakmadan beni cesaretlendirdi, yapabileceğime inandırdı.
Doğumumda da vardı, doğumhaneye beni halay çekerek götürdü, sayesinde doğurdum diyebilirim ama anestezistle tartışmıştım bu kötü yönüydü.
İkinci doğumumda da yine başka bir hemşire beni rahatlatmak için her şeyi yaptı, özellikle epiduralim takılırken sımsıkı sarıldı hikayeler anlattı, korkmamam için birçok espriler yapıyordu.
Ama gerizekalı başka bir hemşire yüzünden kendi kendime doğum yapıyordum, annemin hastaneyi ayağa kaldırması ve doktorum sayesinde son anda doğumhaneye girdim ve çatala çıkamadan doğurdum zaten.
Doğum sonrası bebekle gelen hemşire ise tatlılığıyla dünyalara bedeldir, çiçek gibi sizi giydirir temizler, odanıza götürüp bebeğinizle kavuşturur.
Emzirme danışmanı saatlerce size deneyimlerini ve yapmanız gerekeni anlatır, bıkmadan her sorunuza cevap verir.
Yenidoğan yoğun bakım doktoru Mustafa bey, hala çocuğum riskli bir hastalığa kapıldığında götürdüğüm ilk kişidir. Asıl çocuk doktorum hastaneden ayrıldı maalesef.
İkinci doğumumda ve takibinde farkettik ki Liv adeta bir devlet hastanesine dönüşmüş.
İlgi alaka sıfır, kalabalıklaşması ve ilk kurduğu ekibi elinde tutamaması hizmet kalitesini etkiledi.
Ben süit oda istedim iki seferde de, ilkinde hizmet, ikramı ve temizliği ön plandayken, ikincise her şeyi kendimiz istemek durumunda kaldık.
Organizasyon firmama yardımcı dahi olmadılar.
İlkinde misafirlerimize eşlik ederken ikincide dingonun ahırı gibi oldu, kapıyı açan oda a girebildi.
Başak hocam için katlandık, gene katlanırım o ayrı mevzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?