- 28 Eylül 2020
- 9
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi nightingale123
Burda okudugum kadariyla giden tuyler geri cikiyormus bende arastiriyorum.Kontrol seansi muhakkak olmali ekimin 20si gibi baslamayi dusunuyorum suan arastirma asamasindayim bakalim.kafam çok karıştı. Bikini için lazere başlayacağım. Bir yere gidip memnun kalanlar lütfen yazsın. Artık kurtulmak istiyorum çok kararsızım. Kontrol seansı olmalı mı?
Elos’a giden var mı lütfen yazsın.
Teşekkür ediyorum şimdiden
Ben Mehmet Akgünün kliniğine gitmiştim koltuk altlarım tamamen bitti bacaklarımda tek tük var.Bikini bölgesinde de nemli kalan kısımlarda tüyler var.Rahatsız edecek kadar değil görünmüyorlar bile memnun kaldım tekrar çıkan olmadı.kafam çok karıştı. Bikini için lazere başlayacağım. Bir yere gidip memnun kalanlar lütfen yazsın. Artık kurtulmak istiyorum çok kararsızım. Kontrol seansı olmalı mı?
Mehmet Akgun'e nekadar odediniz acaba eskide olsa fiyati ozelden yazarmisiniz.Ben arastirma yapiyorum paket almayi dusunuyorum ayin 20sinde maas alip baslayacagim.Hangi cihaza gitmistiniz bu arada?Ben Mehmet Akgünün kliniğine gitmiştim koltuk altlarım tamamen bitti bacaklarımda tek tük var.Bikini bölgesinde de nemli kalan kısımlarda tüyler var.Rahatsız edecek kadar değil görünmüyorlar bile memnun kaldım tekrar çıkan olmadı.
Özelden yazıyorum.Mehmet Akgun'e nekadar odediniz acaba eskide olsa fiyati ozelden yazarmisiniz.Ben arastirma yapiyorum paket almayi dusunuyorum ayin 20sinde maas alip baslayacagim.Hangi cihaza gitmistiniz bu arada?
Merhaba gittiniz mi fiyat öğrenebildiniz mi ben dm den yazdım fakat cevap gelmedi henüzMehmet Akgun'e nekadar odediniz acaba eskide olsa fiyati ozelden yazarmisiniz.Ben arastirma yapiyorum paket almayi dusunuyorum ayin 20sinde maas alip baslayacagim.Hangi cihaza gitmistiniz bu arada?
Ozelden yaziyorumMerhaba gittiniz mi fiyat öğrenebildiniz mi ben dm den yazdım fakat cevap gelmedi henüz
Merhabalar başladınız mı?Burda okudugum kadariyla giden tuyler geri cikiyormus bende arastiriyorum.Kontrol seansi muhakkak olmali ekimin 20si gibi baslamayi dusunuyorum suan arastirma asamasindayim bakalim.
Merhabalar Mehmet akgün için bana da özelden yazar mısınızBen Mehmet Akgünün kliniğine gitmiştim koltuk altlarım tamamen bitti bacaklarımda tek tük var.Bikini bölgesinde de nemli kalan kısımlarda tüyler var.Rahatsız edecek kadar değil görünmüyorlar bile memnun kaldım tekrar çıkan olmadı.
Upkafam çok karıştı. Bikini için lazere başlayacağım. Bir yere gidip memnun kalanlar lütfen yazsın. Artık kurtulmak istiyorum çok kararsızım. Kontrol seansı olmalı mı?
Evet Mehmet Akgunun klinigine basladim.Diger yerlerden uygun fiyati buz lazere basladim.Soprano ice pilatinum kullaniyolar 10gun sonra kontrol seansim var.Merhabalar başladınız mı?