Ankara Kpss çalışma arkadaşı :)

rozalinde

We are all a little weird.
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
202
45
Merhaba arkadaşlar
Bu yıl KPSS'ye hazırlanmamda 2.yılım öğretmenlik için çalışıyorum ve bu yıl olması için hatta derece yapmak için elimden geleni yapmak istiyorum. Evde çalışamayangillerdenim ben de. Ankara'da yaşıyorum milli kütüphaneye gitmeye çalışıyorum hergün. Kütüphanede daha verimli çalışıyorum kesinlikle. Bana eşlik etmek isteyen olur mu? Ankara'da ya da başka şehirden uzaktan da birbirimize destek olabiliriz. Birbirimizi aşağı değil yukarı çekip motive edeceğimiz bir kpss arkadaşı arıyorum çünkü biliyorum ki bunun büyük etkisi oluyor kpss çalışanın halinden bir tek kpss çalışan anlıyor çünkü

Kafam karışık ama eski mezunum. 6 kere hırsım sınava. Hala edimsel kosullanma beni mahvediyor. Gelişim bitti. Öğrenme bitmek üzere. Bir sürü ders var. Nasıl yetişecek bilmiyorum

Kafam karışık ama eski mezunum. 6 kere hırsım sınava. Hala edimsel kosullanma beni mahvediyor. Gelişim bitti. Öğrenme bitmek üzere. Bir sürü ders var. Nasıl yetişecek bilmiyorum
Emin olun hiç geç değil bitebilir konular. Hergün az da olsa düzenli vakit ayırabilirseniz ders çalışmaya halledebilirsiniz bir an önce konuları bitirmeye bakın. Bitirip bol soru çözmek lazım. Edimsel koşullanmayı mesela çözümlü soru bankalarından soru çözerek daha iyi öğrenebilirsiniz

Merhaba, hangi alandasınız?
Başarılar ve kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…