• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara kızılay'dan hava alanına gidiş

Imeragaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
35
9
1
33
Arkadaslar ankara Kızılay'dan esenboga havalimanina gitmem gerek ama nasıl yapacağım bilemiyorum, ankara'nin yabancısı değilim ama havaalanina daha once hiç gitmedim. Bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim:)

Buraya yazacağınıza navigasyon açsaydınız:olamaz:
Aracınız yoksa internnetten gerekli bilgiyi alırsınız.daha sağlıklı olur

Belko ya bineceksin
Bence riske atma kızılaydan ankaray ile aştiye geç
Aştiden belko ya bin 11 tl idi en son
15 dk da bir kalkıyr

Google amca bunun için var aslında.
Hava yolu şirketlerinin kendi servisleri de oluyor kendi adresinizden alan eğer zamanınız varsa arayıp sorun hangi şirketle uçacaksanız.

Arkadaslar ankara Kızılay'dan esenboga havalimanina gitmem gerek ama nasıl yapacağım bilemiyorum, ankara'nin yabancısı değilim ama havaalanina daha once hiç gitmedim. Bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim:)

ilk defa böyle bir konu görüyorum :D:D
kızılayda gama iş merkezinin önünden ya da aştiden binebilirsiniz. Googlea sormayı düşünürseniz orada saatleri var.

Aştiye gidin ordan belkoya binin en kolayı sürekli kalkıyor zaten aştiden direk Esenboğa ya. Çubuk otobüslerine binerseniz havalimanın içine girmiyor yakınlarında bi kavşak var orda indiriyor. Ordan havalimanı taksitleri geçer sürekli taksiyle gidebilirsiniz.

Belko Air otobusleri diger arkadaslarin soyledigi gibi Gama Is Merkezi ´ nin onundeki duraktan yolcu aliyor.
Her 20 dakikada bir otobus geliyor, Asti‘ ye yakin degilseniz bos yere o tarafa gitmeyin. Hipodrum, Kecioren vs cesitli guzargahlarda duraklari var, size yakin olani tercih edebilirsiniz.

Arama motoruna Belko otobus yazinca ego.gov.tr den ulasabilirsiniz hem saatlere hem guzargahlara.
Eger sabah erken ve aksam is saatlerine denk gelirseniz trafigi hesap edin malum Bulvar hep yogun oluyor.
Iyi yolculuklar.

Teşekkürler arkadaşlar Google'a zaten sordum ama tek emin olmadığım şey kızılay'daki durakti, aştı'ye boşuna gitmek istemedim.

Back
X