Ankara Keçiören'de Nişan Mekanları

sonpismanlikfayda

Siz Herşeye Bedelsiniz!
Kayıtlı Üye
10 Mart 2008
1.958
52
683
40
Allah kısmet ederse bir ay içerisinde nişanlanacağım. Evimiz misafirlerimizi ağırlayacak kadar büyük değil.Ben aile arasında nişan istiyorum ama nerden baksak en az 50 kişi gelir. Bana küçük ve güzel bir nişan mekanı tavsiye edebilir misiniz? Keçiören'de oturuyoruz ama başka semtlerde de olabilir. Lütfen yardım edin. İnsan başına gelince ne kadar zor olduğunu anlıyor. Şimdiden telaşa başladım. Evde olursa kim nereye oturcak, kaç kişi sığar düşündükçe bunalıyorum. Hadi bir el atın şekerler:):enbuyukkk:

özelden msj atmışdım ama burayada yazabilirim
bende ank.k.örendeyim
ilk aklıma gelen gazino halil ibrahim sofrası
sonra keçiören hastanesi yanında bi cafe var ben çok begenirim orayı canlı müzik falan çalınıyo
benim kına aktepe stadının orda oldu orda nişanda yapılıyor netten bi bak bunlara istersen
canım
karar verincede haber verirmisin

Canım ilgin için çok teşekkür ediyorum sana. Bu dediğin yerlerde fiyatlar hakkında bilgin var mı?
Bir de Kocatepe Nikah Salonunda tek nikahmı kıyılıyo ekstra şeyler var mı?
Bu arada özel mesaj alanın kapalı Sana mesaj atamıyorum özelden...

mrb yazıları okudum da keçiören hastahanesinin yanındaki kafe ilgimi çekti ... nişanıma 1 2 ay var ama mekan telaşı benide sardı iki tatlı bayan birbirine çok güzel yardımcı olmuş benide tecrübelerinden mahrum bırakmazlar diye düşündüm... o kafenin adı ve bilginiz varsa fiyatı hakkında bilgi verirseniz çk sevinirim .. şimdiden teşekkrler

eğer varsa başka mekan önerilerinizide beklerim
(keçiören olması tercihimdir )
opuyorumnanaktan

canım hani fatih sultan mehmet köprüsü var ya onun altında ziraat fakültesinin bir yeri var. benim nişanım 80 kişilikti ve orada yapmıştık. müzik falan da onlardan gayet güzel olmuştu. mutlaka bir git bak. a.ü ziraat fakültesi sosyal tesisleri olarak geçiyor. yemekler de muhteşemdi...

Kızlar Etlikte Küçük Ev var!Manzarasıda süper biz nargile içmeye falan giderdik oraya ama nişan yapıldığınıda gördüm orasıda olabilir hemde açık hava bölümüde var.Gerçi son halini görmeyeli 1 yıl oldu.

Bende etlikte oturuyorum nişanım yaza fln gelseydı kesınlıkle küçük evi isterdim bizde nişanı evde yapalım dedık ama sozde bıle 35 kısı olduk nısanı dusunemıyorum bende dısarda nısan yapmaya karar verdım ancak benım kısa gelıcek bıldıgınız bu cıvarlarda hoş bı yer varsa paylaşımlarınızı beklıyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…