- 13 Mayıs 2011
- 627
- 392
-
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
ben dogal burun istemiştim. o kadar dogal oldu ki annem aynen küçüklüğüme benzediğini söyledi. ben küçükken darbeden dolayı kırılmıştı burnum.
Hastayim su sorularina röportaj yapar gibi :))
Sorularin gayet guzel. Arkasi arkasina sorunca birden gazeteci gibi geldi :)) Icinden korkuyu at kalbini temiz tut. Pozitif ol ki pozitif sonuc alasin. Sen guzel kalplisin eminim ki ameliyatinda guzel gececek
Napiyim hayatım inanılmaz heyecanlıyım korku stres hepsi karıştı
Oyuzden sorularım normal olmayabilir
Çünküsü ben normal değilim
Drumun hastasını buldummu vallahi aklıma gelen tüm soruları soruyorum
Bende sana hastayım bidenem
tmm göndereyimPeki mahsuru yoksa özelden önceki ve sonraki resmini ararmisin sana zahmet yüzünü kamufle edebilirsin iki resim arasındaki farkı merak ettim ancak öyle anlaşılıyor fark :* tabi mahsuru yoksa
Uyuyamadim heyecandan erkenden kalktim :))Alabalik32 , B bilgeeem hepinizi cokkkkk seviyorum şuan yoldayız trafiğe kaldık Allah razı olsun hepinizden insallahhh iyi bir sonuçla gelirim karşınıza cokkk cokkk öpüyorum
Çok teşekkür ederim. Çok desteksiniz her zaman
leyla_ebrum son durumun ne. nasılsın iyi misin. ameliyat nasıl geçti.
Leyla hanım burun ameliyat ücretinden hic bahsetmemişsiniz fiyatı neydi acaba ?Alabalik32 , B bilgeeem hepinizi cokkkkk seviyorum şuan yoldayız trafiğe kaldık Allah razı olsun hepinizden insallahhh iyi bir sonuçla gelirim karşınıza cokkk cokkk öpüyorum