Ankara Keçiören Araştırma Hastanesi Burun ameliyatı

Özelden yazıcam bakar mısınız?

leyla_ebrum alçı çıktı mı son durum ne. hala şiştir. 16 şubartta ameliyat olmuştum hala bazı gün şiş oluyor

Cnm evet alçı ve tampon çıktı bugün aynen dediğin gibi çok şiş sırt kısmı inanılmaz ödemli masaj yaptıkça yumuşak yumuşak elime geliyor seninde sırt kısmında varmıydı? Adam belli kavis yapmış çünkü ödemin başlangıç ve bitiş yeri şiş , diğer taraf eğimli ben sigarayı bırakamadim hep içtim oyuzden sanirim bukadar ödem olusumu drda alciyi çıkardı ooo çok şişmiş çok odemli dedi biraz masaj yaptı gösterdi buraları dagit dedi

Cnm evet alçı ve tampon çıktı bugün aynen dediğin gibi çok şiş sırt kısmı inanılmaz ödemli masaj yaptıkça yumuşak yumuşak elime geliyor seninde sırt kısmında varmıydı?
bazı burunlarda ödem daha fazla olurmuş. ben sigara kullanmıyorum ama hiç sırtüstü yatamıyorum. bugunler geçeçek sabret. bol su iç. birde tuzu azalt. masaj demişse masajı uygula. birde dr da ameliyatta iken çektiği foton vardır. orda nasıl olacağın gözüküyo .ben ödemli halimi bile sevmiştim:)

Cnm halen tabiki ödem var ama resim çektim öncesi sonrası olarak , burnum çok güzel oldu ama ben sırttan baya kavis istemiştim ama pek kavisli değil , demekki burun yapım fazla izin vermedi diye düşünüyorum ama 2 amekiyatimdan çokk cokkk memnun kaldım :)))))

canım burnun çok güzel olmuş. kavis konusunda hiç canını sıkma. bazen bizim istediğimiz şey bizim için hiç iyi olmayabiliyor. ben de merakla seni bekliyordum.

canım burnun çok güzel olmuş. kavis konusunda hiç canını sıkma. bazen bizim istediğimiz şey bizim için hiç iyi olmayabiliyor. ben de merakla seni bekliyordum.

Çok teşekkür ederim bitanem pazartesi kontrol var gostercem bakalım ne dicek , kavisi 6 ay sonra lokal anestezi ile isticem gerçekten çok istemiştim ama onun dışında kalkikligi ve burun ucum gerçekten çok güzel halen ödem olduğu halde dahada kuculcek birde kavis olsaydı değme keyfime :)))) belkide burun yapım izin vermedi bilmiyorum drumun yorumunu merak ediyorum tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…