• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Keçiören Araştırma Hastanesi Burun ameliyatı

Merhabalar arkadaşlar , ben 6 Nisan cuma günü Ankara Keçiören araştırma Hastanesi'nde sevgili Uzman Dr Hakan Bulam'a burun+meme yani kombin ameliyatı oldum , sonuçtan çok çok memnun kaldım ilgi alakası sorularıma sıkılmadan cvp veren benim tüm isteklerimi titizlikle dinleyen canım druma burdan sevgi ve şükranlarımı sunuyorum , burası burunla alakalı platform olduğu için o konuda yorum yapim instigramdan bulup bircok hastasiyla gorustum resimler gordum 1 tane olumsuz yorum almadım hepside hem insanlığını hem efendiliğini hemde yaptigi isi övdü bir cok sonuc gordum ve beni tatmin etti :)) burnum ise hafif kemikli ucu düşük ve bol kıkırdaklı yüzüme göre büyük guzelligimi örten bir burnum vardı istediğim burun şekillerini gösterdim olura olur olmaza olmaz diyor asla kendini ovmeyen egosu sıfır kapılarda karşılayan gönderirken el sıkan bir drum var ben ameliyat günümü Ocak ortasında aldım ve her kafama takılani ya watsapptan yada arayarak sordum her defasında kibarlığı ile cvbimi.aldim dedim ameliyat sonrasında aynı ilgi alaka gorurmuyum kesinlikle daha fazlasını gördüm , her hastasiyla ayrı ayrı ilgilenmeyi onları mutlu etmeyi adeta ant içmiş ben ne yazsam az kalır ki çok zor bir hastası olarak 3 ay bunalttigimi ben biliyorum, benim eski burnumu bilen o burun bu hale nasıl gelir tepkileri alıyorum alçılı olduğu halde :) eski burnum ucu bir hayli düşük bol kıkırdaklı hafif kemikli büyük burnum vardı bir zamanlar :))) şuan alcinin oturuş şekli itibari ile benimde istediğim gibi sırt hafif kavisli burun ucu hafif kalkık burnuşum oldu :)))Eki Görüntüle 2135403 Eki Görüntüle 2135404 şimdilik bukadar sorusu olan varsa cvplayabilirim :KK66:

Özelden yazıcam bakar mısınız?

leyla_ebrum leyla_ebrum alçı çıktı mı son durum ne. hala şiştir. 16 şubartta ameliyat olmuştum hala bazı gün şiş oluyor

Cnm evet alçı ve tampon çıktı bugün aynen dediğin gibi çok şiş sırt kısmı inanılmaz ödemli masaj yaptıkça yumuşak yumuşak elime geliyor seninde sırt kısmında varmıydı? Adam belli kavis yapmış çünkü ödemin başlangıç ve bitiş yeri şiş , diğer taraf eğimli ben sigarayı bırakamadim hep içtim oyuzden sanirim bukadar ödem olusumu drda alciyi çıkardı ooo çok şişmiş çok odemli dedi biraz masaj yaptı gösterdi buraları dagit dedi :(

Cnm evet alçı ve tampon çıktı bugün aynen dediğin gibi çok şiş sırt kısmı inanılmaz ödemli masaj yaptıkça yumuşak yumuşak elime geliyor seninde sırt kısmında varmıydı?
bazı burunlarda ödem daha fazla olurmuş. ben sigara kullanmıyorum ama hiç sırtüstü yatamıyorum. bugunler geçeçek sabret. bol su iç. birde tuzu azalt. masaj demişse masajı uygula. birde dr da ameliyatta iken çektiği foton vardır. orda nasıl olacağın gözüküyo .ben ödemli halimi bile sevmiştim:)

bazı burunlarda ödem daha fazla olurmuş. ben sigara kullanmıyorum ama hiç sırtüstü yatamıyorum. bugunler geçeçek sabret. bol su iç. birde tuzu azalt. masaj demişse masajı uygula. birde dr da ameliyatta iken çektiği foton vardır. orda nasıl olacağın gözüküyo .ben ödemli halimi bile sevmiştim:)

Cnm halen tabiki ödem var ama resim çektim öncesi sonrası olarak , burnum çok güzel oldu ama ben sırttan baya kavis istemiştim ama pek kavisli değil , demekki burun yapım fazla izin vermedi diye düşünüyorum ama 2 amekiyatimdan çokk cokkk memnun kaldım :)))))
PhotoGrid_1524688375153.jpg
PhotoGrid_1524688375153.jpg

canım burnun çok güzel olmuş. kavis konusunda hiç canını sıkma. bazen bizim istediğimiz şey bizim için hiç iyi olmayabiliyor. ben de merakla seni bekliyordum.

canım burnun çok güzel olmuş. kavis konusunda hiç canını sıkma. bazen bizim istediğimiz şey bizim için hiç iyi olmayabiliyor. ben de merakla seni bekliyordum.

Çok teşekkür ederim bitanem pazartesi kontrol var gostercem bakalım ne dicek , kavisi 6 ay sonra lokal anestezi ile isticem gerçekten çok istemiştim ama onun dışında kalkikligi ve burun ucum gerçekten çok güzel halen ödem olduğu halde dahada kuculcek birde kavis olsaydı değme keyfime :)))) belkide burun yapım izin vermedi bilmiyorum drumun yorumunu merak ediyorum tekrar teşekkürler ♥️

Back