• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Keçiören Araştırma Hastanesi Burun ameliyatı

leyla_ebrum

Değişim seninle başlar ;)
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
627
392
323
Ankara
Merhabalar arkadaşlar , ben 6 Nisan cuma günü Ankara Keçiören araştırma Hastanesi'nde sevgili Uzman Dr Hakan Bulam'a burun+meme yani kombin ameliyatı oldum , sonuçtan çok çok memnun kaldım ilgi alakası sorularıma sıkılmadan cvp veren benim tüm isteklerimi titizlikle dinleyen canım druma burdan sevgi ve şükranlarımı sunuyorum , burası burunla alakalı platform olduğu için o konuda yorum yapim instigramdan bulup bircok hastasiyla gorustum resimler gordum 1 tane olumsuz yorum almadım hepside hem insanlığını hem efendiliğini hemde yaptigi isi övdü bir cok sonuc gordum ve beni tatmin etti :)) burnum ise hafif kemikli ucu düşük ve bol kıkırdaklı yüzüme göre büyük guzelligimi örten bir burnum vardı istediğim burun şekillerini gösterdim olura olur olmaza olmaz diyor asla kendini ovmeyen egosu sıfır kapılarda karşılayan gönderirken el sıkan bir drum var ben ameliyat günümü Ocak ortasında aldım ve her kafama takılani ya watsapptan yada arayarak sordum her defasında kibarlığı ile cvbimi.aldim dedim ameliyat sonrasında aynı ilgi alaka gorurmuyum kesinlikle daha fazlasını gördüm , her hastasiyla ayrı ayrı ilgilenmeyi onları mutlu etmeyi adeta ant içmiş ben ne yazsam az kalır ki çok zor bir hastası olarak 3 ay bunalttigimi ben biliyorum, benim eski burnumu bilen o burun bu hale nasıl gelir tepkileri alıyorum alçılı olduğu halde :) eski burnum ucu bir hayli düşük bol kıkırdaklı hafif kemikli büyük burnum vardı bir zamanlar :))) şuan alcinin oturuş şekli itibari ile benimde istediğim gibi sırt hafif kavisli burun ucu hafif kalkık burnuşum oldu :)))
PhotoGrid_1523373790206.jpg
IMG_20180410_153059.png
şimdilik bukadar sorusu olan varsa cvplayabilirim :KK66:

Son düzenleme:
hayırlı ugurlu olsun canım. Allah saglıklı uzun ömürlü kullanmayı nasip etsin. insanın kendinin sevmesi en güzeli.

Merhabalar arkadaşlar , ben 6 Nisan cuma günü Ankara Keçiören araştırma Hastanesi'nde sevgili Uzman Dr Hakan Bulam'a burun+meme yani kombin ameliyatı oldum , sonuçtan çok çok memnun kaldım ilgi alakası sorularıma sıkılmadan cvp veren benim tüm isteklerimi titizlikle dinleyen canım druma burdan sevgi ve şükranlarımı sunuyorum , burası burunla alakalı platform olduğu için o konuda yorum yapim instigramdan bulup bircok hastasiyla gorustum resimler gordum 1 tane olumsuz yorum almadım hepside hem insanlığını hem efendiliğini hemde yaptigi isi övdü bir cok sonuc gordum ve beni tatmin etti :)) burnum ise hafif kemikli ucu düşük ve bol kıkırdaklı yüzüme göre büyük guzelligimi örten bir burnum vardı istediğim burun şekillerini gösterdim olura olur olmaza olmaz diyor asla kendini ovmeyen egosu sıfır kapılarda karşılayan gönderirken el sıkan bir drum var ben ameliyat günümü Ocak ortasında aldım ve her kafama takılani ya watsapptan yada arayarak sordum her defasında kibarlığı ile cvbimi.aldim dedim ameliyat sonrasında aynı ilgi alaka gorurmuyum kesinlikle daha fazlasını gördüm , her hastasiyla ayrı ayrı ilgilenmeyi onları mutlu etmeyi adeta ant içmiş ben ne yazsam az kalır ki çok zor bir hastası olarak 3 ay bunalttigimi ben biliyorum, benim eski burnumu bilen o burun bu hale nasıl gelir tepkileri alıyorum alçılı olduğu halde :) eski burnum ucu bir hayli düşük bol kıkırdaklı hafif kemikli büyük burnum vardı bir zamanlar :))) şuan alcinin oturuş şekli itibari ile benimde istediğim gibi sırt hafif kavisli burun ucu hafif kalkık burnuşum oldu :)))Eki Görüntüle 2135403 Eki Görüntüle 2135404 şimdilik bukadar sorusu olan varsa cvplayabilirim :KK66:
Findik oldun findikkk :KK200:

hayırlı ugurlu olsun canım. Allah saglıklı uzun ömürlü kullanmayı nasip etsin. insanın kendinin sevmesi en güzeli.

Amin bitanem inşallah uzun müddet memnun oluruz drumuz bir tane:)) alt yapıyı çok sağlam yaptı , benim sırt kemiğin altındaki kısım zayıfmis çok inceledi sürekli nefes almamı birakmami söyledi kemiğin alt kısmı çok zayıf içten kıkırdak eklememiz lazım yoksa ilerde burnun çöker dedi yani yapmak için yapmıyor inşallah hep böyle devam ederiz mutlu mesut yaşarız güzel burnusumuzla :))

inşaallah alçı açıldığında sanırım cuma alırlar çok daha fazla mutlu olursun

Yok cnm ya cuma tampon alınıyor alçı nezaman hiç bilmiyorum senin tampon ve alciyi nezaman aldı hakan bey ?

yüzünde morarma oldu mu.

Olmazmi Bülent Ersoy'un kızkardeşi gibi oldum morluk şişlik hat safhadaydi bugün biraz indi morluk halen var :(

Yok cnm ya cuma tampon alınıyor alçı nezaman hiç bilmiyorum senin tampon ve alciyi nezaman aldı hakan bey ?
alçı ve tamponu aynı gün aldı. bende hiç morarma olmamıştı. ama ilk gün ben hep uyumuştum. arkadaş sagolsun hiç uyumadan buz tedavisini yapmıştı

belki senin işlemin farklıda olmuş olabilir. nefes alabiliyor musun alçıyla. ben alabiliyordum

alçı ve tamponu aynı gün aldı. bende hiç morarma olmamıştı. ama ilk gün ben hep uyumuştum. arkadaş sagolsun hiç uyumadan buz tedavisini yapmıştı

Vallamı , dun kontrolum vardi hakan hoca cumaya gel tamponları alalım dedi ben alçı nezaman çıkacak diyede sormadım , aynı gün çıkarıyorsa benimde çıkarmı acaba , senin kaçıncı gün tamponu ve alciyi çıkardı ?

Vallamı , dun kontrolum vardi hakan hoca cumaya gel tamponları alalım dedi ben alçı nezaman çıkacak diyede sormadım , aynı gün çıkarıyorsa benimde çıkarmı acaba , senin kaçıncı gün tamponu ve alciyi çıkardı ?
bende cuma ameliyat olmuştum. birhafta sonra cuma çıkarmıştı. benim burnum aşırı yağ ürettiğinden alçı nerdeyse çıkmıştı. 1 ay boyunca terledi burnum.

bende cuma ameliyat olmuştum. birhafta sonra cuma çıkarmıştı. benim burnum aşırı yağ ürettiğinden alçı nerdeyse çıkmıştı. 1 ay boyunca terledi burnum.

Allah Allah çok ilginç bir sorcam bakalım bir sıkıntı çıkarmıyorsa 8 günde alçı bende çıkarttiriyim çünkü haftaya pazartesi iş başı yapcam alçılı gitmek istemiyordum :))

Soyle cikarttir. Ciktiktan sonra burnun yag fabrikasi gibi calisacak vicik vicik yag :))

Offf evet duydum :( bu durumlarda kil maskesi ve sivilce sabunu çok işe yarıyormuş , alçı çıktığı gün alcam aktardan benim burun alin yağlı yanak çene kurudur yani karma cilt, alçıdan sonra hiç basedemem başka bildiğiniz yaptığınız birşey var mı ? Maske v.s...

Offf evet duydum :KK43: bu durumlarda kil maskesi ve sivilce sabunu çok işe yarıyormuş , alçı çıktığı gün alcam aktardan benim burun alin yağlı yanak çene kurudur yani karma cilt, alçıdan sonra hiç basedemem başka bildiğiniz yaptığınız birşey var mı ? Maske v.s...
Alci ciktiktan sonra 1 ay oynama burnunu. Doktorun verdigi masaji yap sadece. Sonra yavas yavas baslarsin. Peeling yaparsin.

Back