Ankara hsg /rahim filmi icin yardim lütfen.

Merhaba aradan çok uzun zaman geçmiş ancak ben yine de konuyla ilgili bilgi toplamak isteyen olur diye yazmak istedim.Ben bugün denge görüntüleme merkezinde filmi çektirdim açıkçası filmi çektirmeden önce çok tedirgindim ama anestesisiz olmasına rağmen hiç acı çekmedim.İlaç verilirken sadece regl ağrısı gibi hafif bir ağrı oldu onun dışında herhangi bir acı yoktu.5 dk sürdü.Öyle kötü yorumları okudum ki o kadar korkarak gittim ki çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı.

Merhaba aradan çok uzun zaman geçmiş ancak ben yine de konuyla ilgili bilgi toplamak isteyen olur diye yazmak istedim.Ben bugün denge görüntüleme merkezinde filmi çektirdim açıkçası filmi çektirmeden önce çok tedirgindim ama anestesisiz olmasına rağmen hiç acı çekmedim.İlaç verilirken sadece regl ağrısı gibi hafif bir ağrı oldu onun dışında herhangi bir acı yoktu.5 dk sürdü.Öyle kötü yorumları okudum ki o kadar korkarak gittim ki çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı.
Konuyu ben açmıştım. Bende baskent hastanesind çektirdim cokta memnun kaldim. Cok şükür agrim sizim olmadi. Anestezisiz çektirdim üstelik .
Seninde iyi geçmesine sevindim. Hsg den sonra gebelik kolay olur diyorlar ama maalesef benim olmadi.

Konuyu ben açmıştım. Bende baskent hastanesind çektirdim cokta memnun kaldim. Cok şükür agrim sizim olmadi. Anestezisiz çektirdim üstelik .
Seninde iyi geçmesine sevindim. Hsg den sonra gebelik kolay olur diyorlar ama maalesef benim olmadi.
ne kadar ücret ödediniz sgk lı olarak. Bende düşünüyorum hsg çektirmeyi.

ne kadar ücret ödediniz sgk lı olarak. Bende düşünüyorum hsg çektirmeyi.
Anestezisiz cektirdim canim toplam muayene ücreti ile beraber 250 gibi biseydi herhalde. Karışık oldu çünkü benim. Anestezili diye ücret ödedik. Hsg odasında hic gerek yok anesteziye acımayacak falan dediler anestezisiz cekildi. Anestezi ücreti geri ödendi. Tahmini toplam 250 civarı oldu

Sa
Ankarada hsg cektirebilecegim özel merkez yada hastane arıyorum . Ankarada cektirenler olumlu olumsuz tecrübelerini yazabilir mi korkulu rüyam oldu günlerdir ? Bu ay çektirmem gerekiyor. Gittiğim doktor aneztezili 3000 lira fiyat verdi pahali geldigi icin baska doktor arastiriyorum.

Başkentte çektirdim benim çektirdiğim zaman 10 ay önceydi 750 tl falandı çok memnun kaldım.sıkıntı yaşamadım anestezili yaptırdım

X