Ankara Hastane&dr tavsiyesi rica ediyorum

elvan06

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5
0
Merhaba arkadaşlar, öncelikle tüm forum arkadaşlarıma sağlıklı günler diliyorum. Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın İnşallah.
Bugün aranıza yeni katıldım. 14 haftalık gebeyim. ilk doğumumu İzmirde yapmıştım. 14 hafta boyunca devlet hastanesine gittim ama malum kalabalık ve doktorlar isteseler bile ilgilenmiyorlar. Bebeklerimiz için hep en iyisini istiyoruz ama tabi malum şartlar bazen çok zorlu olabiliyor. Ankarada Eryaman hastanesinde kadın doğum muayene ücretinin 58 tl olduğunu ve tahlil ultrason fark alınmadığını söylediler. doğum sa 1000 tl imiş. bana makul geldi. bu hastane hakkında bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Tabi başka hastaneler de olabilir. Aslında bir özel muayenehane önermişlerdi ama muayene 260 tl doğum da 2200 tl olunca tabi ayrıca tahlilller ultrason vs vs epey tuzlu olur altından kalkamayız. şimdiden teşekkürler

Aynen arkadaşım bende cok kararsız kaldim.daha yeni ogrendim hamileligimi.önceki dogumumu ridvan ege hastanesinde yapmistim.doktorumdan cok memnundum.hastane ortalamaydi.doktorum hala orda ama hasta bakmiyormus sanirim.ozel muayenesi varmis.pahalidir buyuk ihtimalle.ama dogumu yine orda yapiyordur .o kadar para verdikten sonra muayenesine daha iyi bir hastaneyi tercih ederim dogum icin.doktorundan memnun olanlar varsa tavsiyelerini paylasirlarsa cok iyi olur

camim bende aynı şekilde dr arayışındayım ve cok kararsız ozeller çok pahalı gerçekten ben ilk muayenemi bir tip merkezinde oldum sadece hamilemiyim diye gittim çok uygun fiyattı ama tahliller çok tutuyor Ve donanımlı bir yer değil çok araştırdım netten suan için turgut ozal unv gitmeyi düşünüyorum sizler ne dusunuyorsunuz

canim hangi devlet Hastanesine gittin acaba

Ben simdilik ilk muayene mi yine ridvan ege hastanesinde yaptiracagim.acilen gitmem lazim cunku.daha sadece idrar testinde gordum.ama sonrasinda ne yapacagim hic bilmiyorum.aslinda evimede cok yakin devam edeyim diyorum ama hastane cok donanimli degil.sadece ilk dogumumda hemsireler cok ilgiliydi.dogum ocin yattigim 3 gun cok rahat etmistim.o yuzden devam edebilirim

kızlar ben 3 aydır rahim filmine randevu için arıyorum zübeyde hanımı, haftaya haftaya deyip oyalayıp durdular beni cihazları bozuk imiş.. yardımcı olur musunuz bana başka nerde çekilebilirim ankara da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…