- 3 Şubat 2021
- 249
- 81
- 23
-
- Konu Sahibi burunburun
Lütfen bizi bilgilendirin olur mu?Olumsuz yorumlari da sildiriyorlar tüm siteyi talan ettim, görüşmeye gideceğim sonuçları da yazarım
Tural beyle görüştünüz mü?Benim Hakan soygur ve Mesut kayaya randevum var yüzyüze konuşup ya tamam diyeceğim yada aramaya devam
Acaba karar verdiniz mi mert hocaya ben de ondan randevu almak istiyorum da emin olamadım.Tabii alırlar hoca zaten yerinde oluyor randevu saatinde. Ayarlayabilirseniz gidin bir görüşün bence çok saygılı iyi bir doktor. Hala araştırmalara devam ediyorum ama Mert beye ameliyat olacağım sanırım:)
Oldunuz mu ameliyat acaba memnun kaldınız mi merak ettimTabii alırlar hoca zaten yerinde oluyor randevu saatinde. Ayarlayabilirseniz gidin bir görüşün bence çok saygılı iyi bir doktor. Hala araştırmalara devam ediyorum ama Mert beye ameliyat olacağım sanırım:)
Ayy bende aynı şeyi düşünüyorum30 yaşına bastım. Bu yaştan sonra ameliyat olsam burnum düzelse ne fayda, gençliğimin en güzel zamanları bu çirkin burunla geçti diye düşünüyorum.
en son görüştüğüm doktor 90 bin fiyat verdiAyy bende aynı şeyi düşünüyorumaynı yaştayız birde ama ben kafaya koydum 1 yıl içinde olucam düzgün birini bulup istanbulda doktor bulmak çok zor ya çok pahalı ya içine sinmiyor insanın.40-50 bin veripte yine düzgün olmazsa kafam kaldırmıcak artık