- 3 Şubat 2021
- 249
- 81
- 23
-
- Konu Sahibi burunburun
Bu arada siz neden ameliyat olmayı düşünüyorsunuz? Burnunuzdaki sorun tam olarak nedir? Bana sorsanız hiç bu işlere girmeyin derim. Ameliyatsız halimi o kadar çok özlüyorum ki...Evet ya kimse yardımcı olmuyor biz kendi aramızda bi şeyler halletmeye çalışıyoruzArtık yaptırdıktan sonra tecrübe kazanacağız sanırım. Ben de birçok konu açtım ama yazan pek olmuyor maalesef :/
Kesinlikle katılıyorum. Keşke olanlar tecrübelerini yazsa...Genellikle şikayetçi olanlar yazıyor, iyi sonuç alanlar yazmıyor. Demek ki uğraşmak istemiyorlar. Burunları güzel oldu kurtuldular ya... :)
Benim burnum kemerli, yandan büyük, nefes almamda pek sorun yok ama.. Yinede hoş değil.Bu arada siz neden ameliyat olmayı düşünüyorsunuz? Burnunuzdaki sorun tam olarak nedir? Bana sorsanız hiç bu işlere girmeyin derim. Ameliyatsız halimi o kadar çok özlüyorum ki...
Kemerli burun insana ayrı bir hava katıyor bence. Burnunuz simetrikse, yamuk değilse hiç bu işlere girmeyin derim. Benim burnum kırık olduğu için yasyamuktu boksör burnu gibi. O yüzden ameliyat oldum. Simetrik olsa asla olmazdım.Benim burnum kemerli, yandan büyük, nefes almamda pek sorun yok ama.. Yinede hoş değil.
Önden düz ama gerçekten rahatsız oluyorum, yüzüm büyük değil hoş durmuyor. Çok sağ olun tavsiyeleriniz için. Sizinki de epey zordur. Şimdi önden görüntüsü nasıl acaba? Bahsetmiş miydiniz hatırlayamadım kusura bakmayın. :)Kemerli burun insana ayrı bir hava katıyor bence. Burnunuz simetrikse, yamuk değilse hiç bu işlere girmeyin derim. Benim burnum kırık olduğu için yasyamuktu boksör burnu gibi. O yüzden ameliyat oldum. Simetrik olsa asla olmazdım.
Bu durum sizin kendinizle barışık olmanıza mani oluyorsa elbette olun. Fakat lütfen benim gibi ilk bulduğunuz doktora gitmeyin, araştırarak gidin. Nitekim öyle de yapıyorsunuz. Keşke ben de sizin gibi davransaydım ve çok uzun bir araştırmanın sonucunda benim için en uygun doktoru bulsaydım. Keşkeler bitmiyor... Şimdi önden görüntüsü bana kalırsa çok kötü. ayan beyan yamuk bir kere. Sonra kemerin üstü çok oyulduğu için ablak bir ifade var suratımda. Gözlerim bile manasını kaybetti.Önden düz ama gerçekten rahatsız oluyorum, yüzüm büyük değil hoş durmuyor. Çok sağ olun tavsiyeleriniz için. Sizinki de epey zordur. Şimdi önden görüntüsü nasıl acaba? Bahsetmiş miydiniz hatırlayamadım kusura bakmayın. :)
Ya gerçekten çok zor bir durum. O kadar masraf ediyorsun, hevesleniyorsun kendi burnundan kötü burun yapıyorlar. Acaba sizin burnunuz dolguyla düzelir mi hayal ettim ama belki dolguyla hallolabilir. Siz birde onu araştırın. Üzülmeyin, artık olmuş. Çözüm arayın sadece, moralinizi yyüksek tutun.Bu durum sizin kendinizle barışık olmanıza mani oluyorsa elbette olun. Fakat lütfen benim gibi ilk bulduğunuz doktora gitmeyin, araştırarak gidin. Nitekim öyle de yapıyorsunuz. Keşke ben de sizin gibi davransaydım ve çok uzun bir araştırmanın sonucunda benim için en uygun doktoru bulsaydım. Keşkeler bitmiyor... Şimdi önden görüntüsü bana kalırsa çok kötü. ayan beyan yamuk bir kere. Sonra kemerin üstü çok oyulduğu için ablak bir ifade var suratımda. Gözlerim bile manasını kaybetti.
Haklısınız dolgu hem daha ucuza mal olur. acaba tural bey dolgu yapabilir mi? belki dolgu için 15bin falan istemez. Gerçi bu işin piyasasını bilmiyorum.Ya gerçekten çok zor bir durum. O kadar masraf ediyorsun, hevesleniyorsun kendi burnundan kötü burun yapıyorlar. Acaba sizin burnunuz dolguyla düzelir mi hayal ettim ama belki dolguyla hallolabilir. Siz birde onu araştırın. Üzülmeyin, artık olmuş. Çözüm arayın sadece, moralinizi yyüksek tutun.
Ya gerçekten çok zor bir durum. O kadar masraf ediyorsun, hevesleniyorsun kendi burnundan kötü burun yapıyorlar. Acaba sizin burnunuz dolguyla düzelir mi hayal ettim ama belki dolguyla hallolabilir. Siz birde onu araştırın. Üzülmeyin, artık olmuş. Çözüm arayın sadece, moralinizi yyüksek tutun.
Tabii ki paylaşabilirsiniz. Ve dolgu bildiğim kadarıyla aman aman masrafı olan bir işlem değilim sanırım ikinci işlemden sonra falan kalıcı hale geliyor. Siz onu da bir araştırın bakalım :)Bu arada bugünlerde burnumla ilgili bir şey kafama takılıp beni çok rahatsız ediyor, inanılmaz kötü hissediyorum. Sizinle paylaşabilir miyim?
Tabii ki paylaşabilirsiniz. Ve dolgu bildiğim kadarıyla aman aman masrafı olan bir işlem değilim sanırım ikinci işlemden sonra falan kalıcı hale geliyor. Siz onu da bir araştırın bakalım :)
mahsuru yok tabi kii yazın bekliyorum:)Bahsettiğim sıkıntımı size özelden yazsam sizin için bir mahsuru olur mu? Çünkü burada herkesin görmesini istemiyorum. Tabii sizin için mahsuru yoksa.
Merhaba ameliyat oldunuz mu? Fiyat olarak ne çıkarıldı çok merak ediyorum. Prof. 18.000-22000 arası tutar demişti bana fazla geldi. Doç. Ücreti de aynı mı merak ediyorum.Tabii alırlar hoca zaten yerinde oluyor randevu saatinde. Ayarlayabilirseniz gidin bir görüşün bence çok saygılı iyi bir doktor. Hala araştırmalara devam ediyorum ama Mert beye ameliyat olacağım sanırım:)
Ameliyat olmadım ama şubat ayında 8 civarı demişti bana muhtemelen artmıştır.Merhaba ameliyat oldunuz mu? Fiyat olarak ne çıkarıldı çok merak ediyorum. Prof. 18.000-22000 arası tutar demişti bana fazla geldi. Doç. Ücreti de aynı mı merak ediyorum.
Buradaki bir arkadaştan revizyon için 30 bin istemiş. Sizden de bi 15 bin ister herhaldeKızlar merhabs Tural beyden fiyat alan varmı cidden guzelmis burunlar ki revizyonu çok iyi yapıyorsa ilk ameliyatı iyi yapar diye düşünüyorum
aslında hiç haklarında bir şey yazıp çizmeyeceğizSitede adı geçen doktorlar fiyatını onbin üstüne çekiyorlar