Ankara Hacettepe hastanesinde Mert Çalış'a burun estetiği olanlar

burunburun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
249
81
23
Arkadaşlar merhaba. Ben 8 şubat pazartesi gününe Mert Çalış'a randevu aldım. Şuan sizin yorumlarınız benim için çok önemli. Eğer Mert beye ameliyat olan iyi veya kötü yorum yapabilecek biri varsa yazabilir mi? Tekrar yaptırma imkanım yok emin olarak gitmek istiyorum doktorun adını çok duymadım.

hacettepe'de mi çalışıyor kendisi? ünvanı nedir? bir de ameliyat için ne kadar ücret alıyor?

uymayacağından çok eminim de... ama bir görüşmeye gitmeyi isterim, en azından umut olur benim için "düzelir" derse, burnuma nasıl bir şekil verilebileceğini anlatırsa.
Siz yinede umutsuz olmayın, bir görüşün. İçinize sinerse bütçenizi ayarlarsınız bir şekilde. Haber verin mutlaka! :)

Ben teşekkür ederim asıl. Hayat paylaştıkça güzel :) <3

Anneme internette Tural Fatullayev'in hasta yorumlarını okudum ve annem "işte bu doktora ameliyat ol" dedi. O kadar yüksek para söylemeye çekinerek "Anne 10bin vardır bu doktorun ameliyat ücreti" dedim. Annem de "olsun sağlığın daha önemli" dedi. Ki ücret kesinlikle 50 bin falandır ben alçaltarak söyledim. Ama 10bin olsa annem yeğleyecekmiş yani onu öğrendim. Çünkü annem ve babam burnumla ilgili sıkıntılarıma her gün şahit oluyorlar. Çünkü nefes alamıyorum. Yemeği bile hırıltılı hırıltılı yiyorum, uyurken ağzım açık uyuyorum burnumdan nefes alamadığım için. Sonra her gün lavaboda burnumu temizlerken çıkan seslerden rahatsız olmaları da cabası. Yürürken nefessiz kalıyorum burnumdan nefes alamadığım için. Bugüne kadar görsel sıkıntılarımı anlatmıştım, bunlar da işlevsel ve sağlık açısından sıkıntısı. Annemler bir an önce ameliyat olmamı istiyorlar nefes alamamam sebebiyle.

Dış görünüş tabii çok önemli ama öncelik her zaman sağlık. Bence siz bir gidin görüşün, nefes alamamak gerçekten çok zor ve sıkıntılı bir şey. Gerçekten içinize sinerse zaten ameliyat için belli bir birikim yapar öyle olursunuz. Ama bu sefer bence doktor seçerken çok dikkatli olun. İkincisi de kaza olabilir ama üçüncüsü artık hata olur. Aileniz ne güzel arkanızda, size destek veriyor. Birçok doktorla görüşün bence. Gerçekten sağlık çoooooook önemli :)

Hangi doktorun doğru tercih olduğunu nasıl bileceğim? Siz ne dersiniz? Sizin de dediğiniz gibi hata olmasını istemiyorum asla.

Hangi doktorun doğru tercih olduğunu nasıl bileceğim? Siz ne dersiniz? Sizin de dediğiniz gibi hata olmasını istemiyorum asla.
Biraz güvenmek lazım sanırım. Ben ameliyat olmadığım için şimdilik nasıl doğru doktor bulunur bir fikrim yok. Ama içinize sinerse olur gibi. En ufak şüphe kalmasın içinizde, her şeyi sorun.

Biraz güvenmek lazım sanırım. Ben ameliyat olmadığım için şimdilik nasıl doğru doktor bulunur bir fikrim yok. Ama içinize sinerse olur gibi. En ufak şüphe kalmasın içinizde, her şeyi sorun.
Peki hiç Tural beye ameliyat olan bir tanıdığınız oldu mu? Veya Tural bey hakkında bilginiz var mı? Derslerden dolayı bu aralar gidemeyeceğim ama mayıs veya haziran gibi kendisine gitmeyi düşünüyorum.

Peki hiç Tural beye ameliyat olan bir tanıdığınız oldu mu? Veya Tural bey hakkında bilginiz var mı? Derslerden dolayı bu aralar gidemeyeceğim ama mayıs veya haziran gibi kendisine gitmeyi düşünüyorum.
Maalesef hiç tanıdığım yok. İşte daha öncede bahsettiğim gibi ben burada burun estetik ameliyatı konularını okurken revizyon ameliyatı için Tural beyin ismini defalarca gördüm. Bence görüşmeyi çok bekletmeyin derim. Ya da bu aylarda sıkı bir araştırma yapın, hastaları ile muhakkak görüşün :)

Sizce nerelerden bulabilirim kendisine ameliyat olmuş insanları? Aslında hastahaneye gidip doktorun kapısının önünde bekleyeceksin ve gelip giden hastaların burunlarını da görmüş olacaksın böylece dedim kendime ama maske var :)

Ben instagramdan fiyat aldim kendisi 13 binden başliyor demisti.

İnstagramdan muhakkak hastalarını paylaşmıştır. Tabii daha çok olumlu yorumları görürsünüz orada, kötü olanı paylaşacak değiller ama yinede hastalarla konuşmanız sizin için iyi olur. Aklınıza takılan soruları sorarsınız, çoğu bizim gibi zaten onlarda zamanında merak edip araştırmışlardır. Dediğiniz gibi görüşmeye gittiğiniz zaman hastalarını görürsünüz zaten. Başka yolu yok sanırım.. :)

Çok teşekkür ediyorum, dediğiniz gibi yapayım o halde ben.

Keşke güvenebileceğim birçok doktor bulsam da aralarından eleme yaparak birini seçsem. Ama doktor yok ortada. Veya ameliyat olup memnun kalanlar buraya yorum yazmıyor. Anlayamıyorum gerçekten.
Evet ya kimse yardımcı olmuyor biz kendi aramızda bi şeyler halletmeye çalışıyoruz Artık yaptırdıktan sonra tecrübe kazanacağız sanırım. Ben de birçok konu açtım ama yazan pek olmuyor maalesef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…