Doğuma kendi giriyormuş aksi bir durum olmadığı zaman tabi.
Boyka biliyor musun Taner Bey 1 kasımda güven hastanesinden ayrılmış. Güvende kalıp başka doktorla mı devam etsem, Taner Beyin gittiği yeri mi bulsam acabaTaner Bey'e 1 kez muayene oldum ama genel olarak beğenmiştim.
Oranda acılan Acıbademe geçmiş. Kurumda bir arkadaşım ona gidiyor o söylemişti minikkuşum.
Vaoov elmi, ışık hızı gibisin dostum. Oranda acıbadem mi açılmış ? Oran da semt olarak uzak değil ama özel sağlık sigortasının anlaşması yok sanırımMecburen yine doktor değiştircem.
:) senin canın sıkılırda ben sana derman olmaz mıyım hiç. Yeni açıldı. Mutlaka vardır özel sağlık sigorta anlaşmaları marji yaa. Orda bir doktor daha vardı adı neydi yaa sedattı galiba. İki arkadaşım da ona gitmişti o da cok iyidir, eğer güvenden ayrılmak istemezsen bunu da düşünebilirsin.
Arkadaşımın doğum videosunda izlemiştim onu, kızcağızı o kadar güzel motive ediyordu ki ben bile etkilenmiştim.
Sağol elmicim. Bizim sağlık sigortasının ACIBADEM KAYSERİ ve eskişehirle anlaşması var ama ankarayla yok. Böyle de ilginç bir hastane bazında anlaşma sistemi varmış demek ki.Benim doğumumdan sonra ankarayla da anlaşırlar kesin. Arkadaşın özel olarak mı gidiyor, sgk anlaşmasıyla falan mı? Ne kadar fark ödüyor biliyor musun? Bu dediğin doktoru da araştırayım. Bir de sibel hanım var diyorlardı güvende, ona da bakayım. Olmadı şimdi yaAdamın Kariyer yıldızı 2 ay sonra parlayaydı iyiydi
Şans işte :) Bence de senin dediğin gibi olur, bizim mercimek yaşına bastıgında acıbadem sizin sigortayla da anlaşır :)
güvenin sgk ile anlaşması yok duymuşsundur, sadece kamu personeli indirimi varmış ondan yararlanıyorlar. Yani doktorun muayene cüreti 300 ise bizimki 225 falan ödüyordu galiba. Taner acıbademe gecince o güvende kalmaya ve sedata gitmeye karar verdi, bizim kurumun yıldızı da sedat :) 4-5 kişi falan onla doğum yaptı, hepsi de normaldi.
Sıkma canını olur mu, inşallah kafana göre bir doktor bulursun.
Ya bu arada acıbadem ankaraya mail attım, Taner Akçal onlarda görünmüyormuş elmi, senin arkadaşın bir yanlışı olabilir mi?
Bilmiyorum ki, ben onun yalancısıyım valla :S Daha bayram dönüşünde konuştuk acıbademe geciyormuş, ben güvende kalmaya karar verdim dedi :S Acaba tam sözleşme imzalamadı mı ki?
Kadın telefonla aradı beni, o isimde bir doktorla anlaşmamız yok ama başka uzmanlarımız var bizim de ,gebelik takibi isterseniz dediBilmiyorum artık, söylenti mi değil mi .Kendisine ulaşayım da kesin cevabı alıp ona göre randevu alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?