• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara gündelik ev temizligine güvenilir yardımcı arayan yokmu ?

Cerencim29

İyki kızım var bu hayatta
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
149
6
118
Ev temizligine gidiyorum arayan yokmu referans vere bilirim burdan tanışdıgım 2 şişiyle sürekli çalışmakdayım güvenilir temiz biriyim arayan yokmu ? Haftada 3 günüm dolu boş günlerimi doldurmak istiyorum..

Merhaba ankarada ev temizligine gidiyorum burda tanışıp gittigim kişiler var ve referansda vere bilirim hafta içi sadece 1 gün boş oldugum gün var hafta sonuda gelebilirim arayanlardan cvp bekliyorum.

Ankarada evtemizligine yardımcı arayanlardan cvp bekliyorum düzenli temizlige yardımcı arayanlar haftada 15 de yada sizlere nasıl uygunsa çalışabiliriz referanslarımda vardır.

Yardımcı arayanların bana 2 gün önceden görüşmemiz gerek günlarimi ayarlamam için haftanın 5 günü doluyum istediginiz gün sizin uygun oldugunuz çalışma günümü uygun hale getirmem için çalışdıgım kişiler hafta sonuda gidebilirim ama bana önceden bildirir seniz 2 işimi hafta sonuna alabilirim yardımcı arayanlardan cvp bekliyorum.

Başka başlıkların altında yazdım. Buraya da yazayım.Çayyolunda oturuyorum. Haftanın 2 günü düzenli ev temizliğine gelecek yardımcı arıyorum. Ancak hafta içi perşembe+cuma veya çarşamba+perşembe olabilir. Aylık 600 TL düşünüyorum. Size uyarsa beni 532 511 08 15 'ten arayabilirsiniz.

Ankarada ev temizligine yardımcı arayanlardan cvp beliyorum düzenli işlerim var referanslarımda vardır arayanlardan cvp bekliyorum.

Back