Ankara gelinlikçi önerisi ?Gelinliğe ne zaman bakmalıyım?

minikfilozof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
1.377
1.228
25
Kızlar merhaba. 11 haziran da düğünüm var gelinlik bakmaya ne zaman başlamalıyım ve Ankara da gelinlikçi önerebilir misiniz? Kare yaka ağır bir model düşünüyorum. Teşekkürler

Merhaba, diktirme ya da askıdan alma gibi farklı seçenekler var tabi ki ama bence tüm seçeneklerinizin açık olması için 3-4 ay önceden bakmaya başlamak iyi oluyor. Armada'daki Oleg Cassini'de baya seçenek var, oraya bakabilirsiniz. Ek olarak And Çarşısında birçok gelinlikçi var, ben orada Adile Suci'ye diktirmiştim ve gerçekten yetenekliydi, dikim&kumaş kalitesi ve tasarım güzel olmuştu. Daha çok tesettür ürünleri var ama tesettür olmayan modeller de tasarlıyorlar aslında. Bence önemli olan kalite ve yetenek.

Merhaba, diktirme ya da askıdan alma gibi farklı seçenekler var tabi ki ama bence tüm seçeneklerinizin açık olması için 3-4 ay önceden bakmaya başlamak iyi oluyor. Armada'daki Oleg Cassini'de baya seçenek var, oraya bakabilirsiniz. Ek olarak And Çarşısında birçok gelinlikçi var, ben orada Adile Suci'ye diktirmiştim ve gerçekten yetenekliydi, dikim&kumaş kalitesi ve tasarım güzel olmuştu. Daha çok tesettür ürünleri var ama tesettür olmayan modeller de tasarlıyorlar aslında. Bence önemli olan kalite ve yetenek.
Çok teşekkür ederim mutlaka bakacağım

sheda modayı öneririm. ben izmirde oturuyorken gelinliğimi orada yaptırmaya gitmiştim 4 kez fln gittim geldim. çok beğenerek giydim ve çok kişi de sordu gelinliğimi. yeri Tunalıda bu arada

X