• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Gazi Üniversitesi Burun Estetiği

ergaruda

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
19
0
16
Hakkari
Merhaba arkadaşlar ankarada gazi üniversitesi has.nde burun estetiği olmak istiyorum ama hiç bilgim yok bilgisi olan estetik yaptıran varsa yardımcı olurmu????

ben de aynı durumdayım cnm..forumlarda kemal fındıkcıoglundan bahsedılıyorfıyat da uygun ama bn de emin degılım..carsamba gunune randevu aldım bakalım bı goruselım ne dıyecek

randevuyu telefonlamı aldın cnm ya ben hakkarideyim eşimin işinden dolayı izinde ancak gelip muayene olmayı düşünüyorum ama bide olamazsam diye tereddüt içindeyim zor bi durumum var ya:(

merhaba ben 25 gun once gazı unv de kemal fındıkcıoglu na amelıyat oldum..mukemmel bır doktor gıdıp hastanede bızzat bulmanız gerekır 3 gun sonrada ablam ve kuzenı olcakk yanı burun estetıgının verılen parayla ılgısı yok tamamen sans ve doktorun kabılıyetı meselesı ben memnunum cok sukur

ne güzel adınıza sevindim merak ettiğim bikaç şey var cevaplarsanız çok mutlu olucam:)ücret olarak ne verdiniz, bide ameliyatı nekadar muayeneden kaç gün sonraya veriyor :-)

Ankarada revizyon yaptırmış arkadaşlar varsa eski ve yeni hallerini ekleyebilirler mi acaba ? en azından doktorların tarzıyla ilgili bir fikrimiz olur,benim acil ihtiyacım var şu anda buna....

randevuyu telefonlamı aldın cnm ya ben hakkarideyim eşimin işinden dolayı izinde ancak gelip muayene olmayı düşünüyorum ama bide olamazsam diye tereddüt içindeyim zor bi durumum var ya:(

evet cnm unv plastık cerrahı bolumunu aradım onlar carsamba gunu ogleden sonra dedıler.saat de vermedıler.13.30 da burda olun dedıler.ucret konusunu ben de cok merak edıyorummmm

merhaba ben 25 gun once gazı unv de kemal fındıkcıoglu na amelıyat oldum..mukemmel bır doktor gıdıp hastanede bızzat bulmanız gerekır 3 gun sonrada ablam ve kuzenı olcakk yanı burun estetıgının verılen parayla ılgısı yok tamamen sans ve doktorun kabılıyetı meselesı ben memnunum cok sukur

gule gule kullan cnm burnunu:)) darısı basımıza dıyeyımm..bn de cok ıstıyorum ama zaman ve maddı sıkıntım var.ılk gorusmeden kac gun sonraya alabıldın amelıyat gununu.aylar sonraya mı verıyorlar:14:

ne güzel adınıza sevindim merak ettiğim bikaç şey var cevaplarsanız çok mutlu olucam:)ücret olarak ne verdiniz, bide ameliyatı nekadar muayeneden kaç gün sonraya veriyor :-)

cnm ılk yatısta 1000 lıra net oduyorsun ancak cıkısta bana 235 ını gerı verdıler sanırım kısıye gore degısıyor

gule gule kullan cnm burnunu:)) darısı basımıza dıyeyımm..bn de cok ıstıyorum ama zaman ve maddı sıkıntım var.ılk gorusmeden kac gun sonraya alabıldın amelıyat gununu.aylar sonraya mı verıyorlar:14:

tatlım o an senın secımınde gun olarak onemlı tabı ama doktorlar cok yogun ben ıstedgım gune alabıldım ıns sızde alırsınz

tatlım o an senın secımınde gun olarak onemlı tabı ama doktorlar cok yogun ben ıstedgım gune alabıldım ıns sızde alırsınz

Canim cok tesekkur ederim yardimin icin..bir seydaha soravagim kemal bey onceden gosteriyor mu burnun son halini ameliyattan sonra nasil olacagini

Öncelikle çook geçmiş olsun bende kemal beyle görüşmeyi düşünüyordum memnun kaldığını okuyunca daha da cesaretlendim çünkü ameliyat olcağın dr karar vermek çok zor. Sen nasıl anlattın mesela nasıl bi burun istediğini yoksa Kemal beye mi bıraktın nasıl yakışıyorsa öyle olsun gibisinden. Görüştüğün gün(muayene olduğun gün sanırım) ameliyat tarihini belirleyebildiniz mi ve muayene gününden kaç gün sonra ya gün verildi cevaplayabilirsen çok sevinirim ben de ona göre muayene randevusu alırım en azından. şimdiden teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre olur inş. :17:

ben de aynı durumdayım cnm..forumlarda kemal fındıkcıoglundan bahsedılıyorfıyat da uygun ama bn de emin degılım..carsamba gunune randevu aldım bakalım bı goruselım ne dıyecek

cnm sen bugün muayene olucaktın ne yaptın nasıl geçti?fiyat söyledilermi çok şey soruyorum k.bakma lütfen cevabını bekliyorum:))

cnm sen bugün muayene olucaktın ne yaptın nasıl geçti?fiyat söyledilermi çok şey soruyorum k.bakma lütfen cevabını bekliyorum:))[/Q

rıca ederım bn de aynı durumdayım bn de..ya ben parayı ayarlayamadıgım ıcın muayeneye gıtmenın de bır anlamı yok dedım gıdemedım :25: cok uzuluyorum ya taktım bu ısı kafaya..forumda soylenen rakamlar 1000 cıvarı maksımum o da..ama bn de su anda o kdar nakıt yok malesef

cnm sen bugün muayene olucaktın ne yaptın nasıl geçti?fiyat söyledilermi çok şey soruyorum k.bakma lütfen cevabını bekliyorum:))[/Q

rıca ederım bn de aynı durumdayım bn de..ya ben parayı ayarlayamadıgım ıcın muayeneye gıtmenın de bır anlamı yok dedım gıdemedım :25: cok uzuluyorum ya taktım bu ısı kafaya..forumda soylenen rakamlar 1000 cıvarı maksımum o da..ama bn de su anda o kdar nakıt yok malesef

canım kemal beyin yeri gazide nerede kaçıncı katta biliyor musun ?

anladım cnm bnm inş. sende bnde yaptırabiliriz bnmde maddiyat çok ii değil ondan sürekli fiyat soruyorum:)

Back