Ankara Gazi Tıp Fakültesinde Doğum Yapanlar

Süleyman Bey galiba tam hatırlamıyorum bi tane doktor vardı o zaman ayrıntılı ultrason yapan

Aksam 6 da suni sanci vermeye basladim saat 00.05 de dogum oldu 6 saat direndim :)
hayırlı olsun darisi bize inşallah:)bende retina inceliği var miyobuk zaten 4numara falan bu sanci cekme safhasinda ikinma oluyo mu ve dogum sırasında gozunuzu cok sktnz mi hatrliyo musunuz cunku riskli bur durum benim gibi olanlar icin bende korkuyorum...ilk gebeligim 30.haftamdayim

ayrıntılı icin ataturk has.ali ipek cok iyi bakıyor,kadin dogum bölümunden muayene oluyorsunuz onlar sizi ultrasona gonderiyor ordan randevu alıyorsunuz randevu gunu ali hoca bakiyor ben ona yaptırdım cok bilgili tavsiye ederim ve cok erken basliyor yani digerleri 9daanca ali hoca 8de almaya basliyor isiniz erkende biter randevu gunu erken gidin erken sira alin

hayırlı olsun darisi bize inşallah:)bende retina inceliği var miyobuk zaten 4numara falan bu sanci cekme safhasinda ikinma oluyo mu ve dogum sırasında gozunuzu cok sktnz mi hatrliyo musunuz cunku riskli bur durum benim gibi olanlar icin bende korkuyorum...ilk gebeligim 30.haftamdayim
Benimde retinada snail track diye bir rahatsizligim var aslinda ama bunu doktorlara belirtmek hic aklima gelmemisti. Ikinma hissi gelmeye basladiginda zaten aktif dogum baslamis oldu 8 cm falandi heralde aciklik yani var gucunle ikiniyorsun ama gozun acisindan bi sorun teskil edermi bilemiyorum sen genede doktorlarina durumu belirT onlar gerekli onlemi alacaklardir

Kızlar Doğum yapanınız varsa Doğum hikayenizi bize de yazın nasıl gidiyor hamilelik 16. Haftadan sonra çok rahatladım ben ya maşallah iştahım çok açıldı detaylı ultrasona da Yen’i vizyon tıp merkezinde yaptırdım tek tek incelediler fiyat olarak en uygun orayı buldum

Merhaba kızlar bende kontrollerimi gazide yaptiriyorum ama dogum konusunda gazi mi ozel mi cok kararsızım bi arkadasım gazide yaptı o cok memnun kaldı. Ilk olacagı icin biraz ilgi olsun istiyorum buyuzden cok kararsızım.

Merhaba kızlar bende kontrollerimi gazide yaptiriyorum ama dogum konusunda gazi mi ozel mi cok kararsızım bi arkadasım gazide yaptı o cok memnun kaldı. Ilk olacagı icin biraz ilgi olsun istiyorum buyuzden cok kararsızım.
Bende Gazi ye gidiyorum cnm doktora sordum Doğum konusunu başı aşağıda kilosunda da sıkı tı yoksa normal Doğum yaptırırıZ dedi bugüne kdr hiç şikayet eden de duymadım Doğum konusunda özele gidiceksen de yoğun bakım ünitesi olan yerleri araştır yoksa Allah korusun bi sıkıntı olduğunda seni ordan oraya sevk ediyorlar Perişan oluyosun

onuda duydum özelde doğum yapıp gözünü zekai tahirde açanlarda olmuş ama sadece doğuma stajer doktorlar girer diye korkuyorum. gazide hangi doktora gidiyorsunuz acaba? ben deniz hocaya gidiyorum.

onuda duydum özelde doğum yapıp gözünü zekai tahirde açanlarda olmuş ama sadece doğuma stajer doktorlar girer diye korkuyorum. gazide hangi doktora gidiyorsunuz acaba? ben deniz hocaya gidiyorum.

Dogumu asistanlar yaptiriyor. Stajerler sadece izliyorlar. Dogum ici Ozeldense kesinlikle gazide yaptirmani tavsiye ederim.

ben 2016 yılı mayıs ayında orada doğum yaptım. çok memnun kaldım hemşiresinden doktorundan hasta bakıcısından hepsi çok ilgiliydi. poliklinik hastasıydım evet oradaki doktorlar sürekli değişiyor ama gebelik takibi boyunca maksimum 2 yada 3 farklı doktor görürsünüz. zaten bu doktorlardan biri de sizin doğumunuza girer. benim öyle oldu sezaryen ile doğum yaptım ve kontrollerimi yapan doktordan biri doğumumu gerçekleştirdi. çok rahat bir şekilde özel odada kaldım. çıkıştada 280 tl kadar bir ücret ödedik.

ben 2016 yılı mayıs ayında orada doğum yaptım. çok memnun kaldım hemşiresinden doktorundan hasta bakıcısından hepsi çok ilgiliydi. poliklinik hastasıydım evet oradaki doktorlar sürekli değişiyor ama gebelik takibi boyunca maksimum 2 yada 3 farklı doktor görürsünüz. zaten bu doktorlardan biri de sizin doğumunuza girer. benim öyle oldu sezaryen ile doğum yaptım ve kontrollerimi yapan doktordan biri doğumumu gerçekleştirdi. çok rahat bir şekilde özel odada kaldım. çıkıştada 280 tl kadar bir ücret ödedik.
Bende orda yapcam kısmet olurda artık pazartesi nst başlayacak bakalım inşllah karşımıza iyi insanlar çıkar ilk doğumum olcak herşey inşllah güzel geçer

Bende orda yapcam kısmet olurda artık pazartesi nst başlayacak bakalım inşllah karşımıza iyi insanlar çıkar ilk doğumum olcak herşey inşllah güzel geçer
siz içinizi ferah tutun Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu bende şuan 2 aylık hamileyim yine doğumumu orada yapacağım.

siz içinizi ferah tutun Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu bende şuan 2 aylık hamileyim yine doğumumu orada yapacağım.
Amin inşllah özel oda imkanı nasıl istiyorsunuz Doğuma girmeden önce mi sonra mı acaba sizin neden sezeryan olmuştu ilk bebiş

Amin inşllah özel oda imkanı nasıl istiyorsunuz Doğuma girmeden önce mi sonra mı acaba sizin neden sezeryan olmuştu ilk bebiş
doğuma girerken eşim sekreterliğe bildirmiş çıktığımda direkt özel odaya alındım. suni sancı verildi ama doğum gerçekleşmedi ve 40+6 daydım o yüzden sezaryene aldılar

Slm kizlar ben 28+4 gunluk hamileyim formu bastan sona kadar okudum en son mayis ayinda yazilmis hala takip eden var mi formu bilmiyorum ama yazmak istedim simdiye kadar butun takiplerimi gazide yaptirdim gayet memnunum bir sıkıntı olmadi tek sorun çok bekliyorsun muayene olmak icin dogumumu da orda yapmayi dusunuyorum
Benim sorum hala hamile olup gazi hastanesine giden arkadaslar var mi diye merak ettim bilgi paylasimi yapariz diye umuyorum.
Herkese sağlıklı gebelik ve kolay doğum diliyorum.

Back