• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Gazi Hastanesi kadın doğum bölümü ve sağlık sigortası için acil yardım!!!

lavinya27

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
3.061
1
316
Ankara
Arkadaşlar merhaba,

Çok kararsız kaldım ve sizlerden yardım almak istiyorum. Eylül gibi bebiş istiyorum diyerek (eylülde hamile kalmayı planladım) sağlık sigortası yaptırdım. Ama eşimle şu aralar bebiş için niyetlendik. Sağlık sigortasını iptal ettirmek istiyorum (sigorta ilk 6 ay içinde hamile kalınca karşılamıyor, zaten muayeneyi falan da 2. poliçeyi yaptırdığımda karşılayacak). Gazi Hastanesi'nin kadın doğum bölümü için çok olumlu şeyler duyuyorum ama emin olamıyorum. Benim korkum doğum esnasında asistanların olması ve korkmam. Çünkü evlendiğimde de korkudan ilişkiye giremedim ve doktor ameliyatla açtı, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Gazi hastanesi'ne gidenler var mı? Hangi doktora gidiyorlar ve doktor doğumuna giriyor mu? Yoksa doktorun ilgilenip doğumuna girmesi için, özel muayenehaneye mi gitmek gerekiyor? Bana bilgi verirseniz çok sevinirim, sizlerden aldığım bilgilere göre sigortayı iptal edip bebek düşüneceğim. Şimdiden teşekkürler....

arkadaşım ben gazi hastanesi kadın dğumu hakında hiç iyi şeyler duymadım senelr önce bir arkadaşımın orada çalışan bir hemşiresi doğum yaptı ve doktorların beceriksizliği yüzünden sağlam bebeğini kaybetti, geçen de ankara tıp fak. gitmiştim muayene srasında birisi gazi hastanesinde çalıştığını ama yeni sistem yüzünden iyi doktorların muayenehane açtığını ve orada asistanlarn kaldığını, diğer alanlarda iyi ama kadn dğumda gazinin iyi olmadığını vs. söyledi uyarmak istedim...

hayır canım kesinlikle katılmıyorum gazinin kadın doğum bölümü gayet süper asistanlarıda çok iyi hemşireleride temizlikçileride a dan z ye hepsi ben yine oraya gidecem tabi herkes kendi bilir tercih meselesi şunuda unutmayın sen iyiysen herkes iyidir ALLAH yardımcınız olsun

arkadaşım ben gazi hastanesi kadın dğumu hakında hiç iyi şeyler duymadım senelr önce bir arkadaşımın orada çalışan bir hemşiresi doğum yaptı ve doktorların beceriksizliği yüzünden sağlam bebeğini kaybetti, geçen de ankara tıp fak. gitmiştim muayene srasında birisi gazi hastanesinde çalıştığını ama yeni sistem yüzünden iyi doktorların muayenehane açtığını ve orada asistanlarn kaldığını, diğer alanlarda iyi ama kadn dğumda gazinin iyi olmadığını vs. söyledi uyarmak istedim...

canım çok teşekkür ederim ilgin için. gerçekten çok aydınlatıcı oldu, teşekkürler..

hayır canım kesinlikle katılmıyorum gazinin kadın doğum bölümü gayet süper asistanlarıda çok iyi hemşireleride temizlikçileride a dan z ye hepsi ben yine oraya gidecem tabi herkes kendi bilir tercih meselesi şunuda unutmayın sen iyiysen herkes iyidir ALLAH yardımcınız olsun

Canım sen daha önce gittin mi buraya ve hangi tarihlerdeydi (yıl olarak)?

2011 haziranında ordaydım erken doğum yaptım sancı odasında doğumhanede eşim hep yanımdaydı yani girip çıkıyordu sürekli çok anlayışlılar ben memnun kaldım siz bilirsiniz

Yaşayanlardan fikir alarak hareket etmek istiyorum canım. Hangi doktordu senin ve ne kadar ödedin?

ahmet erdem doktorum muayenehanesine gidiyorum şu an hastanedeyken ücret almıyor ama oranın sezeryanı bedava normal doğuma 300tl ödüyorsun

Sizler bu konuyu konuşalı epey olmuş ama ahmet erdeme giden arkadaş 4. bebeğine hamileymiştin ne oldu acaba merak ettim?

Back