- 27 Mart 2021
- 25
- 26
- 3
- 33
- Konu Sahibi Hayallergercekolacak
-
Doğru diyorsun canım hayırlısı bakalım inan stres bitmiyor bende keseyi gördüm çok şükür haftaya kalp atılımına bakılacak ve benim geçen yıl bir düşüğün oldu çok korkuyorum oyuzden herşey nasip canimVala gluten siz beslenmek lazımmış o da çok zor oluyor canım.
Dua et canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah bu sefer kavuşursun bebişine ama çok da dillendirme insanlar çok kıskanç. Rabbim emeğini boşa çıkarmasın çünkü bu süreç gerçekten çok zormuş çeken bilirDoğru diyorsun canım hayırlısı bakalım inan stres bitmiyor bende keseyi gördüm çok şükür haftaya kalp atılımına bakılacak ve benim geçen yıl bir düşüğün oldu çok korkuyorum oyuzden herşey nasip canim
Amin canım allah razi olsun inşallah.ve doğru diyorsun allahım bilir gerçekten çok zor bir süreç allahım kimsenin emeğini boşa çıkar mısın cümlemizin inşallah seninde güzel haberleriniz alırız allahım kimseyi darda koymasın ici sıra beniDua et canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah bu sefer kavuşursun bebişine ama çok da dillendirme insanlar çok kıskanç. Rabbim emeğini boşa çıkarmasın çünkü bu süreç gerçekten çok zormuş çeken bilir
Bende canım. Benim yan komşu tüp bebek olmuştu. diyor bütün vucüdüm morarmıştı şükür 8 yıl sonra ilk çocuğunu kucağına alınca herşey unuttum diyo.nqwip olacağı zamanı Allah daha iyi biliyor.sen stres yapma ve dikkat et Rabbim korur inşallahAmin canım allah razi olsun inşallah.ve doğru diyorsun allahım bilir gerçekten çok zor bir süreç allahım kimsenin emeğini boşa çıkar mısın cümlemizin inşallah seninde güzel haberleriniz alırız allahım kimseyi darda koymasın ici sıra beniallah yâr ve yardimcin olsun yine haberleşiriz çok memnun oldum.
Merhaba canım bugünü. Adetin 16. Günü usg yapıldı endometrium 7.7m T(+) yazıyor birde sağ over 1 Af sol over 2 yada 3 af yazıyor ne demek oluyor acaba bilgin var nıAmin canım allah razi olsun inşallah.ve doğru diyorsun allahım bilir gerçekten çok zor bir süreç allahım kimsenin emeğini boşa çıkar mısın cümlemizin inşallah seninde güzel haberleriniz alırız allahım kimseyi darda koymasın ici sıra beniallah yâr ve yardimcin olsun yine haberleşiriz çok memnun oldum.
Merhaba canm endometrium rahim kalınlığı diye biliyorum över yumurta ama af ne demek bilmiyorum tam olarak canım rahim kalınlığı bence iyi hamilelikte önemli çünküMerhaba canım bugünü. Adetin 16. Günü usg yapıldı endometrium 7.7m T(+) yazıyor birde sağ over 1 Af sol over 2 yada 3 af yazıyor ne demek oluyor acaba bilgin var nı
Hım teşekkür ederim canım. Ben kötü bişey sandım da endometrium 7.7 T pozitif deyince. benim tedavi bayram sonrasına alınacak galiba sadece acil olanları alıyorlarmış yoksa bugün iğne başlatacakmış doktor. Heyeti bekliyorum bakalım hayırlısıMerhaba canm endometrium rahim kalınlığı diye biliyorum över yumurta ama af ne demek bilmiyorum tam olarak canım rahim kalınlığı bence iyi hamilelikte önemli çünkü
Hımm olsun canım hayırlısı geç olsun güç olmasın tedavi için uygunsun demek işte ne mutlu bir umudun var sonuçlara çok şükür hayırlısı canimHım teşekkür ederim canım. Ben kötü bişey sandım da endometrium 7.7 T pozitif deyince. benim tedavi bayram sonrasına alınacak galiba sadece acil olanları alıyorlarmış yoksa bugün iğne başlatacakmış doktor. Heyeti bekliyorum bakalım hayırlısı
Amin inşallah canım bilmiyorum bakalım. Dua et canım yaHımm olsun canım hayırlısı geç olsun güç olmasın tedavi için uygunsun demek işte ne mutlu bir umudun var sonuçlara çok şükür hayırlısı canim
Ederim tabi canım herzaman allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin güzel düşün ben tedavim boyunca hep güzel düşündüm neden olmasın benimde olabilir diyorsun hem Allahima dua ettim meryem süresı dinliyorum hergun şifa oluyor darısı sana inşallah canım benim yeter ki inan ve isteAmin inşallah canım bilmiyorum bakalım. Dua et canım ya
İnşallah canım Vala bende tedavim başladığı için hatim yapacam ne zamana biter bilmiyorum ama Allah herkese nasip etsin inşallahEderim tabi canım herzaman allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin güzel düşün ben tedavim boyunca hep güzel düşündüm neden olmasın benimde olabilir diyorsun hem Allahima dua ettim meryem süresı dinliyorum hergun şifa oluyor darısı sana inşallah canım benim yeter ki inan ve iste
Amin inşallah canmİnşallah canım Vala bende tedavim başladığı için hatim yapacam ne zamana biter bilmiyorum ama Allah herkese nasip etsin inşallah
Canım benim tedavi Covid sebebiyle 2 ay sonraya ertelendi doktor hem biraz daha kilo vermeye çalış dedi. Bizim için daha iyi olur dedi. İnşallah kendiliğinden hamile kalırım da gerek kalmazAmin inşallah canm
Inşallah canm senin için en hayırlısı olsunCanım benim tedavi Covid sebebiyle 2 ay sonraya ertelendi doktor hem biraz daha kilo vermeye çalış dedi. Bizim için daha iyi olur dedi. İnşallah kendiliğinden hamile kalırım da gerek kalmaz
Teşekkür ederim canım.Inşallah canm senin için en hayırlısı olsun
biz alamadıkMerhaba kızlar bende doktor araştırıyordum yorumları okuyunca etlikte muayene olmaya karar verdim eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu olup tüpbebekte olumlu sonuç alan varmı
Peki bir doktora gittimi eşiniz şuan hangi aşamadasinizbiz alamadık
evet özel bir klinikte tüp bebek denedik çok şükür pozitif sonucu aldık 7 haftalık gebeyim şuandaPeki bir doktora gittimi eşiniz şuan hangi aşamadasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?