- 11 Ocak 2021
- 165
- 133
- 23
- Konu Sahibi Hayallergercekolacak
-
Amin canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahInşallah canım zor bir süreç çok iyi bilirim bizi bir buradakiler anlar zaten ama sabırlı ol bol bol dua et ve doktorlarına uy yani ilaçlarını saatli saatine iç stres yapma desemde insan malesef yapıyor bende halen stresiyim hamile kalmakla iş bitmiyor rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin
Hımmm ozaman ilaç mi başlayacaklar acaba kişiden kişiye değişiyor canım işte prosudurleri benim kısa protokolü gittim.muayne oldum 1 ay sonra bana baslanmistiCanım bütün evrakların hazır zaten. Daha önceden hazırlamıştık. Eşimin tahlilleri falan sgk dökümü falan hepsi
Amin inşallah canım inşallah seninde güzel sonuçlarını alırız hayırlı olsun simdidenAmin canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahsende inşallah tez zamanda hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Bende adetin 5. Günü muayene oldum adetin 16.günü tekrar usg yapılacak öğlenden önce. Öğlenden sonra da eşimle heyete çağırdılar sanırım ilaç başlanacak.Hımmm ozaman ilaç mi başlayacaklar acaba kişiden kişiye değişiyor canım işte prosudurleri benim kısa protokolü gittim.muayne oldum 1 ay sonra bana baslanmisti
Demek ki canım öyle yapacaklardır ilaçlarını saatli saatine dikkatlice kullan.Bende adetin 5. Günü muayene oldum adetin 16.günü tekrar usg yapılacak öğlenden önce. Öğlenden sonra da eşimle heyete çağırdılar sanırım ilaç başlanacak.
Amin inşallah canım inşallah seninde güzel sonuçlarını alırız hayırlı olsun simdiden
Hayırlısı olsun artık bakalım.okursa paylaşırım inşallahAmin inşallah canım inşallah seninde güzel sonuçlarını alırız hayırlı olsun simdiden
Inşallah canım haberini bekleriz olur insallah hayırlısı ileHayırlısı olsun artık bakalım.okursa paylaşırım inşallah
Artık bilmiyorum uyarım inşallah bakalım nasıl olacak ilaçlar. Yapabilir miyim kiDemek ki canım öyle yapacaklardır ilaçlarını saatli saatine dikkatlice kullan.
Yaparsın gonolof göbekten yapılıyor iğne orda hemşireler çok güzel anlatıyor nasıl yapacağıni ben akşamları eşime yaptırıyorum.Artık bilmiyorum uyarım inşallah bakalım nasıl olacak ilaçlar. Yapabilir miyim ki
Inşallah canım haberini bekleriz olur insallah hayırlısı ile
Benim eşim memur ama böyle şeylerden nefret ediyor. Reglimi bile söyleyemiyorum.ilkkez kan vermeye ikna ettim çok korkuyor. Artık bakalım i şallah yapabilirim.hayırlısı artık buradan size sorabilir miyim bir sorun olursaYaparsın gonolof göbekten yapılıyor iğne orda hemşireler çok güzel anlatıyor nasıl yapacağıni ben akşamları eşime yaptırıyorum.
Tabikide sorabilirsiniz hiç korkmayın kendinizde yapabilirsiniz iğne küçük zaten acımıyor ama eşinizde bu konuda size yardımci olmalı ben kendimde yapıyordum ama esimdende destek alıyordum.Benim eşim memur ama böyle şeylerden nefret ediyor. Reglimi bile söyleyemiyorum.ilkkez kan vermeye ikna ettim çok korkuyor. Artık bakalım i şallah yapabilirim.hayırlısı artık buradan size sorabilir miyim bir sorun olursa
Hayırlısı inşallah bakalım. Girdik Bi yola. Eşim şimdiye kadar çok istekli değildi diye been çok stres yapıyordum ama şimdi o da istiyor şükür. En azından belki olursa yardımcı olur. İkimizde aileden uzağız.Tabikide sorabilirsiniz hiç korkmayın kendinizde yapabilirsiniz iğne küçük zaten acımıyor ama eşinizde bu konuda size yardımci olmalı ben kendimde yapıyordum ama esimdende destek alıyordum.
Inşallah canım hayırlısı güzel düşünün bizde eşimle birlikte çok yıprandık çok sürerse girdik tup bebek öncesinde allahım herkese nasip etsin hayırlı bebek sağlıklı sihatli kimsenin emeği boşa gitmesinHayırlısı inşallah bakalım. Girdik Bi yola. Eşim şimdiye kadar çok istekli değildi diye been çok stres yapıyordum ama şimdi o da istiyor şükür. En azından belki olursa yardımcı olur. İkimizde aileden uzağız.
Vala bende üzülmesinler diye söyleyemedim. Öyle çünkü bazı insanlar kırıcı oluyor. Geçen bir akrabam sorun sende mi eşinde mi diyo. Ondan sonra daha kimseye bahsetmeye ceğim. Bende haşimoto çıktı bende tekrarlamadan olsun biran önce istiyorum. Kimse ne çektiğini bilmez.Inşallah canım hayırlısı güzel düşünün bizde eşimle birlikte çok yıprandık çok sürerse girdik tup bebek öncesinde allahım herkese nasip etsin hayırlı bebek sağlıklı sihatli kimsenin emeği boşa gitmesinbizimde tedavimizde hiç alilerimizin haberi yoktu biz kendi başımızaz hallettik kimseyle paylaşmamakta içine atmakta zor oluyor inan ama şimdi herkese soyledim
Kesinlikle öyle kimseye söylemese bende çok stres olmuştum kimseyle paylasmamistim boşver canını sıkma olacaksa olur allah büyüktür gönlümüze göre versinVala bende üzülmesinler diye söyleyemedim. Öyle çünkü bazı insanlar kırıcı oluyor. Geçen bir akrabam sorun sende mi eşinde mi diyo. Ondan sonra daha kimseye bahsetmeye ceğim. Bende haşimoto çıktı bende tekrarlamadan olsun biran önce istiyorum. Kimse ne çektiğini bilmez.
Amin inşallah cümlemizin. Dua edelim düzelir inşallah herşey. Bende solda tek 3 yumurta birde kist çıktı sağ boş çıktı 2 defadır. Bakalım bu ay ne olacak. Benim fsh 3.49.tsh 2.08 lh 4.62.tsh estradiol 86 progesteran da 0.4 çıktı adetin 5. Günü bakalım artık ne olacakKesinlikle öyle kimseye söylemese bende çok stres olmuştum kimseyle paylasmamistim boşver canını sıkma olacaksa olur allah büyüktür gönlümüze göre versin
Aynen herşey dua canm inşallah düzelmiştir değerlerin zaten bu konuda bence etlik zubeyde yani devlet hastaneleri iyi çünkü baya araştırıyorlar ona gore tedaviye basliyorlarAmin inşallah cümlemizin. Dua edelim düzelir inşallah herşey. Bende solda tek 3 yumurta birde kist çıktı sağ boş çıktı 2 defadır. Bakalım bu ay ne olacak. Benim fsh 3.49.tsh 2.08 lh 4.62.tsh estradiol 86 progesteran da 0.4 çıktı adetin 5. Günü bakalım artık ne olacak
Bilmiyorum serdar bey kilo ver dedi Bi 5 kilo verdim ama daha fazlam var tiroid ten dolayı kilo almam kolay vermem çok zorAynen herşey dua canm inşallah düzelmiştir değerlerin zaten bu konuda bence etlik zubeyde yani devlet hastaneleri iyi çünkü baya araştırıyorlar ona gore tedaviye basliyorlar
Hım doğrudur canım troid sıkıntısı o zaten ama inan çok duydum kilo verip hamile kalan 5 kiloda bence iyi vermissin eğer fazlaysa bence siz verirsinizBilmiyorum serdar bey kilo ver dedi Bi 5 kilo verdim ama daha fazlam var tiroid ten dolayı kilo almam kolay vermem çok zor
Vala gluten siz beslenmek lazımmış o da çok zor oluyor canım.Hım doğrudur canım troid sıkıntısı o zaten ama inan çok duydum kilo verip hamile kalan 5 kiloda bence iyi vermissin eğer fazlaysa bence siz verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?