- Konu Sahibi Hayallergercekolacak
4bin TL dedi, raporsuz transfer fiyatına yapılıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı yarın ilk muayeneye gidiyorum bakalım nasıl olacak4bin TL dedi, raporsuz transfer fiyatına yapılıyormuş
Evet ben almıştımMerhaba kızlar etliğe muayene olanlar adetin 21. Ve 3. Günü giderken tekrar randevu alıyormuyuz
Teşekkurler bende alayım o zaman ben hacettepede öyle randevu almıyordum her hastane farklı demekkiEvet ben almıştım
Merhaba yazalı çok olmuş ama görünce bilgiyi tazelemek istedim bende etlik Zübeyde hanımda tüp bebek tadivisi gördüm doktorum serdar dilbaz ve inci kahyaoglu sizinde dediginiz gibi çok ilgililer ve muhteşem iki uzman doktor özel hastane gibi ilgileniyor her iki doktoruma ve hemşirelere teşekkür ederim transfer öncesi transfer ve pozitif sonuçtan sonra ilgileri için gitmek isteyen arkadaşlar tereddüt etmeden tedavilerini görebilirler.Merhaba,inşallah bu yazım okuyan bütün anne olmak isteyen adaylara faydalı olur Allahım öncelikle kimsenin kucağını boş bırakmasınsakın devlet hastanesi doktorlar hemşireler ilgilenmez diye dusunmeyin okadar işini en iyi şekilde yapan guler yüzlü bi okadarda ilgili hastasını takip eden SERDAR DILBEZ VE OYA ALDEMIR ve ekibine sonsuz tesekkurlerimi iletmek istiyorum önce yüce Allahım sonra doktorlarımızın sayesinde cuma günü tup bebek tedavimin sonucumu pozitif aldım şükürler olsun okadar detaylı inceleyip en sağlıklı embriyonu transfer ettiler labrotuda çalışan emriyolog doktorlarımız ve ekipleri iyi ki varlar arkadaşlar yazmakla satırlara sığmaz kesinlikle anne olmak isteyen adaylar hiç düsünmeyin size umut olsun ETlik zubeyde hanim.hastanesine gönül rahatligiyla güvenerek gidebilirsiniz ordaki doktorlarımız ve hemşireler bi aile gibi bizlerin anne olmalari için ellerinden geleni yapıyorlar Allahım böyle doktorları başımızdan eksik etmesin darısı bu yazımı okuyanlara insallah
Merhaba embriyonuz kaçıncı gün embryosuydu acaba ilk denemenmzydi bende orda tedavi oluyorumdaMerhaba yazalı çok olmuş ama görünce bilgiyi tazelemek istedim bende etlik Zübeyde hanımda tüp bebek tadivisi gördüm doktorum serdar dilbaz ve inci kahyaoglu sizinde dediginiz gibi çok ilgililer ve muhteşem iki uzman doktor özel hastane gibi ilgileniyor her iki doktoruma ve hemşirelere teşekkür ederim transfer öncesi transfer ve pozitif sonuçtan sonra ilgileri için gitmek isteyen arkadaşlar tereddüt etmeden tedavilerini görebilirler.
Önemli bir sorun yoksa asılama derler çünkü ileri derece sorun olmadıkca 3 yada iki aşılama şart tüp bebek raporu içinBende etlik Zübeyde de tekrar işlemlere başladım 5 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz 1 başarısız aşılamam var hsg çekildim tekrar istediler perşembe günü heyete cıkasaksın dediler acaba heyette aşılama içinmi karar veriyorlar tüp bebek içinmi
Her gün oluyor öğlen 1den sonraKonsey gunleri hangi gun oluyor bilgisi olan var mi
Tesekkur ederim.doktor konsey gunleri gel ameliyat icin gun vericez dedi de farkli bir gun mu diye m.ettim saolunHer gün oluyor öğlen 1den sonra
Büyük ihtimalle ameliyat günü belirlemek için de aynı olur... Rica ederim canımTesekkur ederim.doktor konsey gunleri gel ameliyat icin gun vericez dedi de farkli bir gun mu diye m.ettim saolun
Bana dönermisiniz rıca ediyorum ne olur bende baslıcagım bayramdan sonra ama birsey sormam lazım ne olurMerhaba,inşallah bu yazım okuyan bütün anne olmak isteyen adaylara faydalı olur Allahım öncelikle kimsenin kucağını boş bırakmasınsakın devlet hastanesi doktorlar hemşireler ilgilenmez diye dusunmeyin okadar işini en iyi şekilde yapan guler yüzlü bi okadarda ilgili hastasını takip eden SERDAR DILBEZ VE OYA ALDEMIR ve ekibine sonsuz tesekkurlerimi iletmek istiyorum önce yüce Allahım sonra doktorlarımızın sayesinde cuma günü tup bebek tedavimin sonucumu pozitif aldım şükürler olsun okadar detaylı inceleyip en sağlıklı embriyonu transfer ettiler labrotuda çalışan emriyolog doktorlarımız ve ekipleri iyi ki varlar arkadaşlar yazmakla satırlara sığmaz kesinlikle anne olmak isteyen adaylar hiç düsünmeyin size umut olsun ETlik zubeyde hanim.hastanesine gönül rahatligiyla güvenerek gidebilirsiniz ordaki doktorlarımız ve hemşireler bi aile gibi bizlerin anne olmalari için ellerinden geleni yapıyorlar Allahım böyle doktorları başımızdan eksik etmesin darısı bu yazımı okuyanlara insallah
Rabbim evladınizi size bağışlasin. Bende 1,5 yıllık evliyim ve evlendigim gunden beri hic korunmadik. Esimin sperm sonuclari iyi. Benimde amh 1,42. 14 aralikta hsg cektirdim hsg sonucumda iyi bi tek progesteron hormonuna baktircam 21. Gun gidip.Merhaba,inşallah bu yazım okuyan bütün anne olmak isteyen adaylara faydalı olur Allahım öncelikle kimsenin kucağını boş bırakmasınsakın devlet hastanesi doktorlar hemşireler ilgilenmez diye dusunmeyin okadar işini en iyi şekilde yapan guler yüzlü bi okadarda ilgili hastasını takip eden SERDAR DILBEZ VE OYA ALDEMIR ve ekibine sonsuz tesekkurlerimi iletmek istiyorum önce yüce Allahım sonra doktorlarımızın sayesinde cuma günü tup bebek tedavimin sonucumu pozitif aldım şükürler olsun okadar detaylı inceleyip en sağlıklı embriyonu transfer ettiler labrotuda çalışan emriyolog doktorlarımız ve ekipleri iyi ki varlar arkadaşlar yazmakla satırlara sığmaz kesinlikle anne olmak isteyen adaylar hiç düsünmeyin size umut olsun ETlik zubeyde hanim.hastanesine gönül rahatligiyla güvenerek gidebilirsiniz ordaki doktorlarımız ve hemşireler bi aile gibi bizlerin anne olmalari için ellerinden geleni yapıyorlar Allahım böyle doktorları başımızdan eksik etmesin darısı bu yazımı okuyanlara insallah
Doktorlar ilgili mi? Oradaki doktorların Etlik şehir Hastanesi'ne yönlendirdiğini okumuştum sitede. Ona göre ben de infertilite bölümüne başlayacağım daRabbim evladınizi size bağışlasin. Bende 1,5 yıllık evliyim ve evlendigim gunden beri hic korunmadik. Esimin sperm sonuclari iyi. Benimde amh 1,42. 14 aralikta hsg cektirdim hsg sonucumda iyi bi tek progesteron hormonuna baktircam 21. Gun gidip.
Bende etlik zubeyde hanim infertiliteye basladim hep serdar dilbaz a randevu aldım ama hep asistanlar bakti bana. Birde eşi berna dilbaz var ona alsam ondada asistan bakar mi bilemedim. En son iki kez runa ozelciydi sanırım ona gittim kd 27 polikliniğine aliyorum hep randevu
Neyse Runa bana asilama dedi ne yapmam gerek bilmiyorum
Doktorlar randevu alirken o hastanede gözüküyor amaDoktorlar ilgili mi? Oradaki doktorların Etlik şehir Hastanesi'ne yönlendirdiğini okumuştum sitede. Ona göre ben de infertilite bölümüne başlayacağım da