Çok güzel bir duygu canım cook:) 16.haftadan sonra pit pit diye hissedersin 20 haftalikken artık eşinde hisseder. O ayrı bi duygu:) valla birkaç bişey aldım beşik oyun parkı aldım bezini ağız mendilleri ni ufak tefek şeyleri aldım taa 3 aylikken düşün çok aceleciyim:) bebek bakim çantasını aldım nisan sonuna da kalan herseyi alicam yazlık şeyler çıkacağı için şimdi hep kışlık. Bu arada ankara da neredesin canım?
Cook güzel işte :) bizim örgüler yapıldı büyükler tarafından hemen almak istiyorum bi yandan bi yandan sonlara doğru alıp tadını çıkarmak istiyorum. Canım hastane cikisi hiç alma yani al da 5li 6 li al 10lu ya boşa verme para. Ooo sen erken diyosun ama öyle bi geçiyor ki ilk zamanlar olsun al al:)Ay ne guzel hissetmek :) heyecanla bekliyorum :)
Bende hic bisey almadim Annemler cok hevesli ilk to run olunca bisuru esyasini a lip gelmisler Ana kucagi port be be hastane cikis agiz mendiline kadar :) benim cok set almama gerek kalmiycak sanirim :)
etimesguttayim canim be n :)
Cook güzel işte :) bizim örgüler yapıldı büyükler tarafından hemen almak istiyorum bi yandan bi yandan sonlara doğru alıp tadını çıkarmak istiyorum. Canım hastane cikisi hiç alma yani al da 5li 6 li al 10lu ya boşa verme para. Ooo sen erken diyosun ama öyle bi geçiyor ki ilk zamanlar olsun al al:)
Canim 10lu larda battaniye oluyor Penye. Yine al canım ama çok pahalı ve gereksiz Bence hemen büyüyolar. Bir 5li bir 6 li alsan yeter battaniye ayriyeten alirsin daha ucuza gelir onun için yani. Doğum yapınca da allah izin verirse tecrubemi paylasirim. Acaip heyecanlıyım nisana girdik bile nerdeyse :) az kaldı inşallah seninde biran once gecer ilk çocuk canım bu arada :)Ilk bebeginmi seninde canim ??
10lularda battaniyeleri olmuyo sanirim 2-3 set olursa battaniyesi fln lazim olur diye dusundum ama Sen tabi tecrube ettikce yazarsin :)
Canim 10lu larda battaniye oluyor Penye. Yine al canım ama çok pahalı ve gereksiz Bence hemen büyüyolar. Bir 5li bir 6 li alsan yeter battaniye ayriyeten alirsin daha ucuza gelir onun için yani. Doğum yapınca da allah izin verirse tecrubemi paylasirim. Acaip heyecanlıyım nisana girdik bile nerdeyse :) az kaldı inşallah seninde biran once gecer ilk çocuk canım bu arada :)
ahmet hocayı tavsiye ederim ozaman çok iyi bir DrHastane hakkında benimde hiç bir bilgim yok canım. Görünüşe göre temiz biryer. Memnun kalanlar var. Benim için önemli olan doktor valla açıkçası bayan doktor istemiyorum nedense. Bayan doktor sanki ilgisiz oluyor o yüzden. Erkek doktor daha saygılı oluyor bir bayana karsi
Memnun kalacaksın inan bende gidecem perşembe benimde randevu varCanım aldım randevu perşembe 2 nisan günü 17:30 ahmet cingi ' ye umarım gerçekten iyi bir doktordur. Tek temennim o
ben de lokman hekime gidiyorum çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum etimed nasıl biraz bilgi verir misiniz?Hadi bakalım kontroller:) inşallah memnun kalırım tek istediğim o
Selam ahmet beyden memnun musunuz doğumu etimeddemi yapicaksiniz benim doktorum etimed ayten hanim di ve gitti ortada kaldimValla canım gittim dün. Zaten ayrintili ultrason da hoşuma gitti ilgili alakali. Şimdide ahmet bey diye bir doktora gittim ilk defa oda hoşuma gitti hastane gayet iyi doktor da iyi sıcak kanlı kızım li falan konuştu şakadan anlıyor en azından hemen gülüyor :) ilgilendi yani şeker yüklemesi istemiyorum dedim kabuk etti ama 1 ay sonra kan sekerine bakalım dedi demek istediğim hastanın kararına saygı duyuyor ama yinede tedbir elinden bırakmıyor. Bence gel etimed e. Hem uygun hem temiZ
Evet allah izin verirse etimed canım. Valla Ahmet bey e iki üç kere gittim kontrole iyi bir doktor en azından cana yakın Şakacı. Gozlemledigim kadarıyla iyi bir doktor ama ilerisi bilemem yani dogumda gösterecek kendini:) luzumsuz yere tahlil yapmıyor ve cagirmiyor en iyi yönü bu. Cuma tekrar kontrolum var sana haber ederim doguma üç hafta kaldı zaten tecrubemi paylasirimSelam ahmet beyden memnun musunuz doğumu etimeddemi yapicaksiniz benim doktorum etimed ayten hanim di ve gitti ortada kaldim
Evet allah izin verirse etimed canım. Valla Ahmet bey e iki üç kere gittim kontrole iyi bir doktor en azından cana yakın Şakacı. Gozlemledigim kadarıyla iyi bir doktor ama ilerisi bilemem yani dogumda gösterecek kendini:) luzumsuz yere tahlil yapmıyor ve cagirmiyor en iyi yönü bu. Cuma tekrar kontrolum var sana haber ederim doguma üç hafta kaldı zaten tecrubemi paylasirim
Canim tabiki paylasirim yeterki bir doguruyum hastanede yazarim:) allah izin verirse darısı senin başına inşallah. Ben 32 haftalikken gittim bebek dönmüstü. Şimdi geri aklıma takıldı aceba geri dönmüsmudur diye telaşa kapildim. Çünkü alttan tekme yiyorum inşallah elleridir o. Sezaryende olursa napayım artık yapacak bisey yok. Yeterki sağlıklı olsunlar. Ama başı doğum kanalina girmis de olabilir heyecan bastı cuma belli olacak insallah. Sen kaç haftaliksinCanim çok memnun olurum paylasirsan.
çünkü çok kararsızım.
normal dogum istiyorum ama normal doğuma aksam gelecek doktor yok
sen nasıl dogum yapicaksin belli mi ?
Canim tabiki paylasirim yeterki bir doguruyum hastanede yazarim:) allah izin verirse darısı senin başına inşallah. Ben 32 haftalikken gittim bebek dönmüstü. Şimdi geri aklıma takıldı aceba geri dönmüsmudur diye telaşa kapildim. Çünkü alttan tekme yiyorum inşallah elleridir o. Sezaryende olursa napayım artık yapacak bisey yok. Yeterki sağlıklı olsunlar. Ama başı doğum kanalina girmis de olabilir heyecan bastı cuma belli olacak insallah. Sen kaç haftaliksin
Amiin insallah caniim:) darısı başına. Bende diyordum 30.haftayi gorurmuyum inan tatlım öyle geçiyoki. Şimdide 39. Haftaya gelirmiyim Görür muyum diyorum halbuki sadece 3 hafta kaldı gecmiyooo sankiNe güzel bebisin dönmüş ınş normal dogum yapar ve güzelce bebisine kavusursun ben 23 hafta bitiyor bugün bende senin gibi o günleri görürüm inşallah :)
Aminnn canim inşallah senin güzel haberler ni bekliyorum :)Amiin insallah caniim:) darısı başına. Bende diyordum 30.haftayi gorurmuyum inan tatlım öyle geçiyoki. Şimdide 39. Haftaya gelirmiyim Görür muyum diyorum halbuki sadece 3 hafta kaldı gecmiyooo sankimasallah senin bebisine ins sende sağlıkla kavusursun yavruna biran once