Doğuma Hazırlık Ankara/Etimesgut Etimed Hastanesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

arslnseda

Bebegim artik benimle...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
536
316
Merhaba kızlar bende hepiniz gibi Bebeğimi büyük bir heyecanla bekliyorum. Son 16 hafta kaldı. Allah izin verirse. Başlıkta da belirttigim üzere etimed hastanesinde kontrole giden veya doğum yapmış hamile arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var. Nasıl bir hastane memnun kaldınız mi? veya başka onerebileceginiz hastane veya doktor var mı özel yada devlet fark etmez. Yeterki iyi olsun. Şimdiden tesekkurler

Canım salı gününe aldım randevu bakalım emine gul savcı ya. Bakacaz nasıl bir doktor

sana bı onerım var ben hamılelıgımın ılk gunumden berı o doktora gıdıyorum kendımde hemsıreyım cok tecrubelı bıor doktor ve butun ıs arkadaslarım tanıdıklarım o doktora gıttıler vede cok memnunuz tek sıkıntı doktor ılcede ankaranın polatlı ılcesınde ozel can hastanesı dr osman bey eger ılce uzak olmaz dıyorsan mutlaka gıtmelısın

Ahh keskee cnm çok uzak ben eryamandayim oraya hayatta gidemem yakın olsaydı neden olmasın ben zaten iyi bir doktor arıyorum özel eryaman hastanesi var evin arkasında çok pahalı gerçekten. En uygun etimed orda da doktorları hiç tanımıyorum

Selam canim hangi doktora aldin Randevunu??
Ayten hanimi onerebilirim bi arkadasim cok memnun

Selam canim hangi doktora aldin Randevunu??
Ayten hanimi onerebilirim bi arkadasim cok memnun
Canim eşimin izini uymadi Saliya emine Gül'e almıştım geri iptal ettirecem persembeye alacam hiç bir doktoru tanımıyorum banu ucar da varmış onuda övüyorlar baya

Canim eşimin izini uymadi Saliya emine Gül'e almıştım geri iptal ettirecem persembeye alacam hiç bir doktoru tanımıyorum banu ucar da varmış onuda övüyorlar baya
Ben tedavimi yapan emel hanima gidiyorum Ama kadin dogum bolumundeki doktorlarida biliyorum banu hanima iyi diyolar ama cok yogunmus emine hanimda suratsiz diyenler oldu ayten hanima bi arkadasim gidiyo hem musait oluyomus hemde cok ilgili dedi egerki doktorumu degistirmeyi dusunursem bender ayten hanima gidicem

Canim valla öyle gibi suratsiz heralde resminde belli. Sende mi etimed e gidiyorsun ? Birde canım Aynur hanımın soyadı ne aceba. Bi gideyim bakalım perşembe günü

Aytekin Valadova canim Azeri ama ayten yazmislar turkce :)
Evet bende etimede gidiyorum needed oturuyosun?? Daha once hangi hastaneye gidiyodun canim?
Canim Yenimahalle devlet hastanesine gidiyordum. Malum 9 ay boyunca 50 giriş ücreti dünyanın parası bizimde elimizi sıkı tutmamiz lazım malum bebis olacak:) zaten evlilik eşya borçlar devam yani. Bende en son haftam geçsin söyle bir 25-26 gibi artık özel e devam edeyim dedim. Eryaman da kalıyorum bu arada. Iki hafta önce eryaman özel e gittim 4 boyutlu için görüntüsünü aldım oğlumun. Şimdi son haftalarimi kendi doktorum da geçirmek istiyorum inşallah onun için de iyi bir doktor gerekiyor. Etimed e sadece ayrintili ultrason a gittim memnun kaldım yani.

Canim etimedde ayrintili Ultrason artik yapilmiyomus radyolog gitmis gelende ayrintili yapmiyomus
Ay oglusun hayirli olsun ne zaman belli olmustu kacinci haftada??
Evet Ozell hastaneler cok tuzlu ankarada ama Etimedin fiyatlari baya iyi ins memnun kalirsjn

aaa neden ki aceba? Ama yerine başka bir radyolog gelebilir canım tekrar başlarlar. Ama sen düşünürsen eğer sincan korunun fiyatları da Ucuz ayrintili ultrason da eğer ki radyolog olmaz ayrintili yapmazlarsa tekrardan. Orası 100 tl galiba etimed 150. Boz ucuz bulduğumuz için gittik etimed e yani hiç girmemiştik memnun kaldık. Canım seninde bebis in hayırlı olsun:) ben annemlere gitmiştim kayseri ye orda öğrendim bir özel hastanede bizim gelin zorla götürdü gel gidelim belli olmuştur söyler doktor. Neyse gittik daha yanlış hatırlamıyorsam 13-15 haftalik falandi. Hemen söyledi doktor. Valla ne olursa olsun özel hastane hele ki ilk dogumsa temiz güvenilir yerde doğum yapmak mi iyi sonuçta tecrubesizsin yenisin, yoksa o herkesi azarlayan kendini bişey sanan doğum evlerindeki doktorlar ve hemşireler ile doğum yapmak mi iyi. Kocalar imiz mecbur paraya kiyacak:)

Aynen y a devlet hastanesine tahlil yaptirmaya gitmistim hamilelikte once Ay bi Surat bi tavirlar azarliyo insanlari sevmiyosan yapma isini yani Allah dusurmesin oralara mecbur Ozele gidicez
Koruda ayrintili yapmiyolarmis takipli hasta olman gerekiyomus

yaa onu daha yeni duydum canım. Daha başka yerlerde var ayrintili ultrason yapan ama inşallah etimed devam eder tekrardan. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bütün hamilelere Sağlıkla sıhhatle kucağımiza alalım yavrularimizi. Benim son 3 ayım zaman hiç gecmiyor

Amin canim ne guzel bisey kalmamis :) ins saglikla aliriz kucagimiza bebislerimizi

Amin canim ne guzel bisey kalmamis :) ins saglikla aliriz kucagimiza bebislerimizi
Inşallah canım. Yoook geçmiyor ay :) kavussaydim bi. Artık zaman azalınca bende kafama takiyorum her hareketimden korkuyorum bebek zarar gördü mu die

Inşallah canım. Yoook geçmiyor ay :) kavussaydim bi. Artık zaman azalınca bende kafama takiyorum her hareketimden korkuyorum bebek zarar gördü mu die

Hareketlerini hissetmek ne guzel bi duygudur dimi :) benim Daha. 3-4 haftam var :) alisverisler basladimi oglusa

Hareketlerini hissetmek ne guzel bi duygudur dimi :) benim Daha. 3-4 haftam var :) alisverisler basladimi oglusa
Çok güzel bir duygu canım cook:) 16.haftadan sonra pit pit diye hissedersin 20 haftalikken artık eşinde hisseder. O ayrı bi duygu:) valla birkaç bişey aldım beşik oyun parkı aldım bezini ağız mendilleri ni ufak tefek şeyleri aldım taa 3 aylikken düşün çok aceleciyim:) bebek bakim çantasını aldım nisan sonuna da kalan herseyi alicam yazlık şeyler çıkacağı için şimdi hep kışlık. Bu arada ankara da neredesin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…