Doğuma Hazırlık Ankara/Etimesgut Etimed Hastanesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet allah izin verirse etimed canım. Valla Ahmet bey e iki üç kere gittim kontrole iyi bir doktor en azından cana yakın Şakacı. Gozlemledigim kadarıyla iyi bir doktor ama ilerisi bilemem yani dogumda gösterecek kendini:) luzumsuz yere tahlil yapmıyor ve cagirmiyor en iyi yönü bu. Cuma tekrar kontrolum var sana haber ederim doguma üç hafta kaldı zaten tecrubemi paylasirim
merhaba canım. ben de hastane ve doktor arayışındayım. koruya gidiyordum ama olumsuz bir durumla karşılaştık yeni hastane arıyorum. etimedin muayene ücreti nasıl sgklıya. doğuma doktorun geliyor muymuş. bir de doğum fiyatlarını konuştunuz mu. biraz fazla sordum biliyorum:emir_bebek:

merhaba canım. ben de hastane ve doktor arayışındayım. koruya gidiyordum ama olumsuz bir durumla karşılaştık yeni hastane arıyorum. etimedin muayene ücreti nasıl sgklıya. doğuma doktorun geliyor muymuş. bir de doğum fiyatlarını konuştunuz mu. biraz fazla sordum biliyorum:emir_bebek:
Yok canım niye fazla olsun.:) Sezaryen 980 civarında. Normal doğum hersey dahil oda refakatçi 1080. Giriş ücretleri 62 tl SGK ile bunların hepsi. Valla canım benim bi arkadasimin gece sancisi tuttu. Doktoru benimde doktorum sabaha kadar sanci çeksin ben gelene kadar demiş. Kendi sancısı yla acikligi yla olsun demiş gelmem dememiş sadece bunu demiş ama bebek beklememis. Acil olsa gelirdi heralde ama sadece sanci yani. O konuda bişe diyemicem. Ebeler hemşireler çok iyiymiş ilgili. Bugün gittim nst için hep odalara baktım temiz hemşireler iyi. Kendi odanda sancini cekiyomussun arkadaşım anlattı. Ailen yanında güzel yani fiyatta uygun şimdi haftadan haftaya çağıracak bu gidisimde giriş ücreti almayacak ikincide alacak.

Yok canım niye fazla olsun.:) Sezaryen 980 civarında. Normal doğum hersey dahil oda refakatçi 1080. Giriş ücretleri 62 tl SGK ile bunların hepsi. Valla canım benim bi arkadasimin gece sancisi tuttu. Doktoru benimde doktorum sabaha kadar sanci çeksin ben gelene kadar demiş. Kendi sancısı yla acikligi yla olsun demiş gelmem dememiş sadece bunu demiş ama bebek beklememis. Acil olsa gelirdi heralde ama sadece sanci yani. O konuda bişe diyemicem. Ebeler hemşireler çok iyiymiş ilgili. Bugün gittim nst için hep odalara baktım temiz hemşireler iyi. Kendi odanda sancini cekiyomussun arkadaşım anlattı. Ailen yanında güzel yani fiyatta uygun şimdi haftadan haftaya çağıracak bu gidisimde giriş ücreti almayacak ikincide alacak.

sağol canım cevaplar için:KK19: çok iyiymiş fiyatlar da. ilgili olmaları da önemli. aklıma yattı. şimdi tek sorun iki kişilik odaya düşme problemi. o da olmasa direkt başlarım oraya yaa

sağol canım cevaplar için:KK19: çok iyiymiş fiyatlar da. ilgili olmaları da önemli. aklıma yattı. şimdi tek sorun iki kişilik odaya düşme problemi. o da olmasa direkt başlarım oraya yaa
Yok yok canım olmaz öyle şey. Zaten çok sakin. Benimde bugün nisanim geldi doktorum bekle sanci tutunca gel dedi

Arkadaşlar iyi geceler. Buradaki yorumlardan hastane ile ilgili olumlu fikirlere sahip oldum. Doğum yapanlara bir sorum olacak. Etimedde 4 boyutlu ultrason var mi? Ben Van da yaşıyorum doğumu Ankara da düşünüyorum burada 4 boyutlu ultrason olmadığı icin Ankara da baktirmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Canım etimed de vardı bakıyorlar di ben orda yaptirdim ayrintili diyorsun demi 4 boyutlu derken o renkliyi diyorsan o yok yani. ama artık bakmiyorlar doktor gittiği için yerine gelen doktor da bakmiyor. İki ay öncesi böyleydi Şimdi nasıl bilmiyorum ama bir sor tekrardan Belki baslamislardir yapmaya internetten etimed hastanesi nin sayfasına gir numarasi orda canım; )

Canım etimed de vardı bakıyorlar di ben orda yaptirdim ayrintili diyorsun demi 4 boyutlu derken o renkliyi diyorsan o yok yani. ama artık bakmiyorlar doktor gittiği için yerine gelen doktor da bakmiyor. İki ay öncesi böyleydi Şimdi nasıl bilmiyorum ama bir sor tekrardan Belki baslamislardir yapmaya internetten etimed hastanesi nin sayfasına gir numarasi orda canım; )
Tesekkur ediyorum :)

Etimedde dogum yapan arkadaslara bir sorum daha olacak. Doktor olarak hangi doktoru oneriyorsunuz?
14 gün önce orda doğum yaptim ahmet bey doktorum tavsiye ederim çok rahat bir doktor aynı eskiler gibi bişey olmaz olmaz der hep hersey doğal istiyo adam:) Banu UÇARida tavsiye ederim oda çok güler yüzlü iyi birisi. Benim dogumum normal oldu ahmet bey yaptırdı kolay oldu dikislerim çok iyi hersey iyi yani

14 gün önce orda doğum yaptim ahmet bey doktorum tavsiye ederim çok rahat bir doktor aynı eskiler gibi bişey olmaz olmaz der hep hersey doğal istiyo adam:) Banu UÇARida tavsiye ederim oda çok güler yüzlü iyi birisi. Benim dogumum normal oldu ahmet bey yaptırdı kolay oldu dikislerim çok iyi hersey iyi yani
Tesekkur ederim. Orda calisan bir arkadasim da ahmet beyi onerdi. Banu hanim cok doluymus diye. Bende hangisi olsa diye karar veremedim bir bilene sorayim dedim :) tekrar teşekkür ediyorum.

Peki ahmet bey veya banu hanim gece de olsa her saatte geliyorlar mi normal dogum oldugunda? telefonla iletisim kurabiliyor muyuz?

Yok canim ya banu hanim bilmem ama ahmet bey gelmiyor özel bir telefon numarasi da vermiyor hastaneyi arıyorsun beni doktorum a bağlayın diye. Önemli deil cnm:)

bilgiler için çok tesekkürler...

Kızlar 4 boyutluya giren varmı etimed de acaba birde fiyatları hakkında bilginiz varmı?

Etimed de Emel hanima 2 gün önce muayene oldum. 62 lira muayene ucreti alındı . Normal doğum 1000 -1100 tl . Sezeryan 1100 -1300 arası dediler. Odalari gezdim temizdi gayet. Doktor mesai saatleri içinde doğuma giriyor. Yeni doğan yogun bakımı mevcut .

Benim ikinci doğumum olacak sezeryan bu söylediğiniz 1100 1300 tl kaç gece refakatçiyle beraber kalma veya gecelik ücret ne kadar

Benim ikinci doğumum olacak sezeryan bu söylediğiniz 1100 1300 tl kaç gece refakatçiyle beraber kalma veya gecelik ücret ne kadar

kac gece oldugunu soylemediler ben de heycandan sormayı unuttum dogumhaneyı gorunce afalladım biraz :) ama bu ucretlerden fazla ödemezsiniz dediler.

X