• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ankara Eryamanda kuaför arıyorum.. Artık sarı güzel saç İstiyorum

Potito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
100
3
96
Ankara
Eryamanda yaşıyorum yakınımda olsun ki sürekli gidebileyim diye burada kuaför arıyorum.
Saçlarımın yüzü sadece kendi saçımın üzerine röfle yaptırdığımda gülmüştü 6 sene öncee:2:

Şimdigüzel bi sarı balyaj istiyorum Bulmamda yardımcı olun lütfen

dolphın avm nın ordakı kuaföru deneyebılırsın belki... adını unuttum ama diş hastnesının yanındakı yerden bahsedıyorum iş bankasının dıbınde.
aile yaşam merkezının karşısındakı elifelvan sıtesının içinde var birkaç tane...
optımumun içinde var ama bayağı pahalı...

Canım bahsettiğin site içndeki kuaförleri gördüm biliyorum hatta aralarından seçip girdiğim oldu. Saçımı katletti!
Şimdi öneri bekliyroum tavsiye. denemek istemyiroum artık anlayacağın..

Teşekür ederim ama:69:

kc alışveriş merkezının içinde en alt katta vardı bikaç kere gördum yapılanlar guzeldi..

Yok gerçekten! Ben o bahsettiğiniz işbankasının dibindeki kuaföre gidiyorum bazen, FAM kuaför. Zeynep hanım manikür pedükür..vs kendi alanında iyi fakat saç konusunda bir tek elemanları iyiydi o da çıktı ne yazık ki :(( Saçlarıma ne yaptılarsa memnun olmadım hatta sinir oldum!! Okyanus plaza'da Ba&Ha iyi diye duydum ama henüz denemedim. Şahsen ben uzak muzak fark etmez rezil olmayacağım bir yer arıyorum Ankara'da.. Boya çoook önemli çünkü.. Kesimi bir başkası düzeltir, olmadı uzar gider ama boya kimyasal ve olmazsa iki katı kimyasal demektir düzeltmek... üff umarım sağlıklı bir cevap alabiliriz burada..

kızlar Eryaman'da bulamayınca taa Çankaya'ya kadar gittim :) Tigi Creative Academy'ye gittim orada, atakulaye çok yakın. Memnunum kesimim ve boyamdan. size de uzak gelmezse tavsiye ederim. (ya da o taraflara bir yolunuz düştüğünde uğrayabilirsiniz.)

arya çarşısında most kuaför var orda gökalp diye bi kuaför var hem çok güzel kesiyor hemde rengi güzel tutturuyor.

Eryamanda yaşıyorum yakınımda olsun ki sürekli gidebileyim diye burada kuaför arıyorum.
Saçlarımın yüzü sadece kendi saçımın üzerine röfle yaptırdığımda gülmüştü 6 sene öncee:2:

Eryamanevlerinde dolphın avm.de fam kuaför var tavsiye ederim yeni kadrosu çok iyi kaliteli hizmet veriyorlar. Eryamanda bulabileceğin en ıyı salon

Şehrazat Bayan Kuaförüne gitmeyi kesinlikle öneririm orada Ali abi var sen istediğin saçı söyle bırak o harikalar yaratsın numarası
0312 244 0800 bence eryamanın en iyi ustası.

Back
X