How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara/Eryaman acil bakc aryoruz

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

hurlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
5
0
86
Ankara
Ankara/Eryaman da sadece 16 aylık erkek bebeğe bakabilecek yakın çevrede oturan bakıcı arıyoruz.:::::ÇOK ACİL:::::

37 yaşında, çok çok hanfendi, namazında niyazında tertemiz bir bayan. ben de öğretmenim aynı şeyden dertliyim güvenilir bakıcı, keşke ankara da otursaydım.ilgilenirseniz haber beklerim

bizim asıl amacımız bebeğimizi evden çıkarmadan baktırabilmekti.buraya ulaşımı sağlaya bilir miki?

Ankara/Eryaman da sadece 16 aylık erkek bebeğe bakabilecek yakın çevrede oturan bakıcı arıyoruz.:::::ÇOK ACİL:::::
mrb ben emekli hemşireyim daha önce çocuk ve bebek baktım referans verebilirim eryaman mahhallesinde oturuyorum ücret karşılıklı görüşülür ..

merhabalar ben ev hanımı iki çocuk annesi olup çoduklrımın biri üniversite mezunu diğeri üniversiteye hazırlnıyor eğitim masraflarını karşılamak için çocuk bakmak istiyorum değerlendirirseniz sevinirim

merhaba ben fatma yıldırım keçiörende oturuyorum şayet bulmadıysanız ben talıbim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back