Ankara En iyi tüp Bebek merkezi neresi

Merhaba peki sizin süreciniz olumlumu sonuçlanmıştı ? birde lab. nasıl güvenilirmi

Bende 42 yasindayim mayis ayi gibi recai bey’in oglu emre papuccuya tup benek yaptıramayi dusunuyorum doktorun enerjisini cok sevmistim ama laboratuvar kalitesi merkezde nasil bilmiyorum centrum galiba adi

Güncelleme centrum merkezden memnun kalmadım recai pabuccuya gittim negatif oldu sonucum. Zaten doktoru bir kere görüyorsun saçmalaık 150 bin lira öde ama doktoru görme.

Güncelleme centrum merkezden memnun kalmadım recai pabuccuya gittim negatif oldu sonucum. Zaten doktoru bir kere görüyorsun saçmalaık 150 bin lira öde ama doktoru görme.
Bende Recai hocada transferimi oldum 15 temmuzda dört düşük bir dış gebeliğim var doktoru görmek istiyorsanız saatleri oluyor yanında zaten doktorlar çalışıyor sadece doktorun değil sizin de bu süreci takip etmeniz lazım ben iki senedir hastasıyım iki sene boyunca tüp bebek dedi dinlemedim bir tane embriyom vardı iki ay dondurdu ondan sonra transfer etti transferimde de yanımdaydı her kontrolümde de yanımda randevu alırken Recai hocaya diye söylerseniz zaten veriyorlar recai hocanın çalıştığı saatleri söyleyince siz kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz benim görümcemi ve halamı da tedavi etti tüp bebekle ikizleri var onların da bence hakkını yiyorsunuz Recai hocanın çünkü bilgisi yüksek bi doktor ve oğlunu da aynı bilgiyle yetiştiriyor

Bende böyle düşünerek bütük umutlarla gittim. Her sorduğumda yurt dışında toplantıda tatilde oldu. Bana malesef gerekm özeni göstermedi. Transferi yapar diye bekledim ondada yoktu çok üzüldüm. Bu sefer emre beyle devam ediyorum inşallah onun sayesinde olur ne deyim.

İnşallah ya gönlünüzde geçen neyse o olsun eminim bir vaktı vardır herşeyin ben dış gebelik geçirdim Kayseri’de özel doktorlara göründüm Mersin’de göründüm bana adet oluyorsun dediler Recai hocam bakmadan anladı ne olduğunu o olmasa bile o güvendiği doktorları koyuyor oraya da emin olabilirsiniz deniz hocam Emre hocam gürhan hocam hepsi çok iyi doktorlar siz iyi düşünün iyi olsun dualarım sizlerle

Insallah tesekkur ederim simdi ikinci tedavideyim bu seferde yumurtalar igneyle bile buyumuyor. Sanki her ay gec kaliyorum zaman daraliyor panik oluyorum. Insallah bu sefer olur son sansim

Insallah tesekkur ederim simdi ikinci tedavideyim bu seferde yumurtalar igneyle bile buyumuyor. Sanki her ay gec kaliyorum zaman daraliyor panik oluyorum. Insallah bu sefer olur son sansim
Sıkıntıya sokma kendini strese girersen o zaman daha kötü bana öyle demişti Recai hoca bana yedi ay ilaç tedavisi uygulamıştı her hastasına üç ay uyguluyordu bana yedi ay uyguladı ben ilaçla olursa dedim yaşım çok küçük diye istemedim tüp bebeği sonra olmazsa üzülürsün dedi olsun bitsin çok yoruldun dedi o yüzden ilk önce doktoruna güven onlar okudu okulunu biz aldığımız tedaviye göre iyi kötü diyoruz Emre hocam da çok sağlam bi hoca kendini sıkıntıya derde sokma zamanından önce çiçek açmaz rabbim sana da versin bir minnoş inşallah

Ankara'da şükran çakmak var kuzenim orda oğlunu aldı kucağına gitmek isteyen olursa özelden numarasını atabilirim kendim gidemedim şehir farklı olduğu için kalacak yer sorunu vardı gidemedik ama birine fayda sağlayabilirsem ne mutlu bana çok pozitif ilk denemesi başarılı olan hocalardan telefonda görüştüm hastası olmadığım ve hiç görmediği halde mesaj atıp moral veriyor çok tatlı bı hoca

Sizin orda mi oldu bebeginiz

Merhaba ankaradasinız sanırım nerde tedavi görüyorsunuz acaba? Benim yaşım genç 32 ama benimde olmuyor amh çok düşük benim 003 dolayısıyla çok az yumurtam oluyor 1-2 tane maksimum. Bana havuz yapılacak geçen ay yumurtalar gelişmedi 2 tane diye tedavi iptal oldu bu ay başka yerde 2 yumurta kendi kendine büyüyüp kist olmuş diye operasyonla ici boşaltıldı ve prp yapıldı. Bilmiyorum ne olacak her ay zaman kaybı benim için yanlış yapılan şeyler yüzünden bu durumdayım bir türlü opuya gidemedim geçen ay doktor 8.günde tedavimi iptal etmeseydi eğer büyümüyor diye bu ay bu durumda olmayacaktım 2 ayda 70.000 çöp oldu fazla maddiyat olarakda acilamiyorum. Ben geçen ay gonalf 150 letu ve meriofert kullanmıştım gelişim olmadı denilip iptal edildi sonrasında geç gelişmiş ve kist oldu operasyonla ici boşaltıldı ikisi ayrı ayrı doktordu şu an kostümü boşaltan doktor ile devam edicem ama nasıl olcak bilmiyorum vakit geçiyor bu ayda doğum kontrol hapı kullan bitince gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…