Doğuma Hazırlık Ankara Doğum paketleri 2025

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

starsbcx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
45
42
3
30
Merhabalar,
Tüp bebek süreci ile hamile kaldım. 8 haftalık hamileyim şuanda ve doğum paketlerini araştırıyorum.
Ankarada memorial ve acıbadem hastanelerinin doğum paketi ücretini bilen var mıdır? Ek olarak hangisini önerirsiniz ? Doğum paketlerinde muayene ve doğum(vajinal veya sezaryen) gibi neleri kapsıyor? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. 🌸

Merhabalar,
Tüp bebek süreci ile hamile kaldım. 8 haftalık hamileyim şuanda ve doğum paketlerini araştırıyorum.
Ankarada memorial ve acıbadem hastanelerinin doğum paketi ücretini bilen var mıdır? Ek olarak hangisini önerirsiniz ? Doğum paketlerinde muayene ve doğum(vajinal veya sezaryen) gibi neleri kapsıyor? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. 🌸
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaAllah bende tüp bebek ile hamile kaldım 8 haftalık hamileyim bende araştırıyorum nerde tedavi oldunuz

Merhabalar,
Memorial uzman 105.000 hoca 115.000 doğum paketi

Merhabalar,
Merhaba. Sorduğunuz hastanelerin dışında olacak ama bilgimi aktarmak istedim yine de. Dün A Life’tan fiyat aldık. Nakit ödeme olursa 52.000 lira dediler. Lokman Hekim’e sosyal mecra aracılığıyla ulaştık. 56.000 lira dediler ☺️

Merhaba. Sorduğunuz hastanelerin dışında olacak ama bilgimi aktarmak istedim yine de. Dün A Life’tan fiyat aldık. Nakit ödeme olursa 52.000 lira dediler. Lokman Hekim’e sosyal mecra aracılığıyla ulaştık. 56.000 lira dediler ☺️
Paket mi yalnızca doğum mu

Ben de o fiyatları görünce şaşırdım doğrusu. Ama illa ki o paketlerin içerisinde daha farklı hizmetler vardır.
Evet baktım babaya çekap, psikolog falan eksik sadece medical parka göre ama zaten o kalan paraya istesen onları da yaptırırsın yani çok da gerekli değil asıl gerekli olanlar var gibi geldi bana

Evet baktım babaya çekap, psikolog falan eksik sadece medical parka göre ama zaten o kalan paraya istesen onları da yaptırırsın yani çok da gerekli değil asıl gerekli olanlar var gibi geldi bana
Haklısınız aslında. A Life bir kerelik psikolog görüşmesi ve emzirme eğitiminden falan da bahsetmişti hatta.

Lokman hekimde profesörler 65 bin. Paketlerin içinde ayrıntılı ultrasonda vardı bana atmışlardı paket içeriğini

Back
X