• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara - devlet hastanesinde tüp bebek ve aşılama yaptıranlar

Arkadaşlar merhaba, ben hep özel de muayene oldum devlet hastanesine hiç gitmedim ama artık özelin masraflarını karşılayamıyorum. Devlet hastanesi tüp bebek yada aşılamayı tamamen ücretsiz mi yapıyor? Şartlarını kısaca bilenler yazabilir mi? Ankara da hangii hastane iyi? 3,5 yıllık evliyim. 1 tüp bebek denemem bir de kimyasal gebeliğim oldu..
Teşekkür ederim. İnşallah hamilelik haberimi de yazarım burdan sizlere :)

Canım ben Gazi'den rapor çıkardım. 31 yaşındayım rezervlerim düşük bi çikolata kisti operasyonu geçirdim, 11 aylık evliyim. Raporum çıktı. Aşılamada da tüp bebekte de kullandım. Hatta ilaç raporum iki kez çıktı. Ama ben raporumu özelde kullandım canım. Hoca Gazi'nin hocası ama ben özelde muayene oldum. Raporumu gazi verdi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki kızlar devlete ne kadar ödediniz aşılama için?? :15:

merhabalar öncelikler ben de uzun zamandır özelde tedavi görüyordum bıraktım devlete döndüm ulucanlar zekai tahir burak hastanesine gttim 1.aşılamam için çok yoruyorlar sabah gidiyorsun kan verip ulturoson 9 da kan sonucun 1.30 dan sonra çıkıyor muayneye tekrar girip seni kurulda bekletiyorlar çıkan sonuca göre iğne dozunu ayarlıyorlar saat 4 oluyor yani bir günün hastanede geçiyor o yüzden bu hastaneyi tercih etme... şimdi zübeyde hanım hastanesine gidiyorum ilgiden çok memnunum daha öncede ona gidiyordum ama klomen 5 kez hapla aşılama yaptıkları için bıraktım zekai tahirde tanıdık vardı ordan iğneli aşılama olduğuma dair rapor alıp zübeydeye geri döndüm zübeyde derim sana...aşılamada para vermiyosun rapor çıkıyor sana iğnenin dozuna göre benm mesela 85 tuttu iğnem ...tüp bebektede 400 yatırıyorsun iğnelerle...600 700 tutuyor değerlendir...
Selamlsr yazali cok olmus ama zybeyde hanimda tup bebek icin 3yil sarti var demi bana 4bin idersin dediler kafam karsti zekai tarika gectm bende

Sorun neydi ve hangi tedaviyi denediniz bende bu ay 2, aşılamamı denemeyi düşünüyorum
Sorun yoktu cnm sebepsiz infertilite, klomen+doğal yolla denedik birkaç defa. Sonra klomen+aşılama 3 ay denedik. Sonra da gonal-f+aşılama, ilk deneme negatifti. İkinci ve son tedavim pozitif oldu. Olmasaydı tüp bebek raporu çıkacaktı. Allahıma şükürler olsun. Darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah...

Sorun yoktu cnm sebepsiz infertilite, klomen+doğal yolla denedik birkaç defa. Sonra klomen+aşılama 3 ay denedik. Sonra da gonal-f+aşılama, ilk deneme negatifti. İkinci ve son tedavim pozitif oldu. Olmasaydı tüp bebek raporu çıkacaktı. Allahıma şükürler olsun. Darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah...
Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah bizede sebepsiz dediler 1 kez menegon bir kez gonal file aşılama denedik tutmadı şimdi son kez gonal file aşılama deneyeceğim .

Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah bizede sebepsiz dediler 1 kez menegon bir kez gonal file aşılama denedik tutmadı şimdi son kez gonal file aşılama deneyeceğim .
Dene cnm, kendini hiç sıkma, denemekten de çekinme, Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Zamanı gelince oluyor..

Dene cnm, kendini hiç sıkma, denemekten de çekinme, Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Zamanı gelince oluyor..
Allah razı olsun ümidimi kaybetmek istemiyorum ama her denemede hüsran ve biraz daha yıkılıyorum ama dediğin gibi rabbim her şeyin en iyisini bilir rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun.

Allah razı olsun ümidimi kaybetmek istemiyorum ama her denemede hüsran ve biraz daha yıkılıyorum ama dediğin gibi rabbim her şeyin en iyisini bilir rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun.
Kendimden biliyorum, çok yakın çevremdeki mucizevi örneklere de şahit olduktan sonra gönül rahatlığıyla tek tavsiye edebileceğim şey bu olur. Dibe vurduğunu da hissetsen, yorulsan yılsan da, vazgeçmek istesen de, karamsar da olsan hep dene. Zaman zaman ara ver, dinlen ama denemekten vazgeçme. İnşallah böylesine inişli çıkışlı uzun bir yolun olmaz bu süreçte, Allah kalbine göre versin, tez vakitte evlat nasip etsin sana ve tüm bekleyenlere..

Kendimden biliyorum, çok yakın çevremdeki mucizevi örneklere de şahit olduktan sonra gönül rahatlığıyla tek tavsiye edebileceğim şey bu olur. Dibe vurduğunu da hissetsen, yorulsan yılsan da, vazgeçmek istesen de, karamsar da olsan hep dene. Zaman zaman ara ver, dinlen ama denemekten vazgeçme. İnşallah böylesine inişli çıkışlı uzun bir yolun olmaz bu süreçte, Allah kalbine göre versin, tez vakitte evlat nasip etsin sana ve tüm bekleyenlere..
Çok zor günler geçirdim çok ümitlendim artık sona geldim bu kez kavuşacağım diye ümitlendiğim her anda dünyam başıma yıkıldı tek başına bir şeylerin üstesinden gelmek beni oldukça yordu 5 ay ara verdim oluruna bıraktım şimdi son kez aşılama ve tüp bebek deneyip zamana bırakacağım rabbim hiç bir kardeşimi bu acıyla imtihan etmesin zor bazen hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bazen dünyaya küsüyorum bazen boş ver olmazsa olmaz dünyanın sonumu diyorum ama biliyorum ki kalbime söz geçirmem zor annelik duygusunu yaşamak istiyorum tüm çabalarım bu yüzden rabbim dileyen tüm kardeşlerime hayırlı zamanda nasip etsin allah razı olsun sizden de

Back