- 21 Eylül 2019
- 5
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi Morbulutlarrr
Merhaba isterseniz yardimci olabilirim.Merhaba arkadaşlar. Ben Ankara devlet hastanesinde burun ameliyatı olmak istiyorum. Yakın zamanda olanlar varsa yardımcı olabilir mi? Kime oldunuz, memnun musunuz? Ne kadar ödediniz? Ben Eskişehir’den yazıyorum o yüzden detaylı açıklamalar yapar ve mümkünse özelden de olabilir fotoğraf yollayabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum:)
Buraya da yazar misiniz ben de düşünüyorum ameliyatMerhaba
Merhaba isterseniz yardimci olabilirim.
Ben cuma günü taylan hocaya ameliyat oldum. Epeyce rahatım şuan . . .revizyon olduğu için morluk olmadı .Buraya da yazar misiniz ben de düşünüyorum ameliyat
Hangi hastane hangi bölüm aydinlatirsaniz sevinirimBen cuma günü taylan hocaya ameliyat oldum. Epeyce rahatım şuan . . .revizyon olduğu için morluk olmadı .
Ben cuma günü taylan hocaya ameliyat oldum. Epeyce rahatım şuan . . .revizyon olduğu için morluk olmadı .
Size geçmiş olsun ne kadar oldu ameliyat olalı? Onun bir hastasıyla instagramdan konuşmuştum oda iki deliğinin eşit olmadığını söylemiştiKime olursanız olun Ali kavuzluya olmayın başta çok ilgili ama en ufak sorun olduğunda beş karış suratla yapacak birşey yok diyip çıkıyor yamuk ve kocaman bir burunla baş başayım ikinci ameliyat için maddi imkanım da yok üstelik aileme karşı mahçubiyetim de cabası bu durumda yargı yoluna mı başvursam kızlar yardım edin lütfen
Taylan gün mü sanırım o Liv hastanesine geçti özel yani banada devlet lazımBen cuma günü taylan hocaya ameliyat oldum. Epeyce rahatım şuan . . .revizyon olduğu için morluk olmadı .
Banada yardımcı olabilir misiniz devlet hastanesinde KBB doktoru arıyorum estetik müdahale de olacakMerhaba
Merhaba isterseniz yardimci olabilirim.
Buldunuz mu bende devlet Hastanesi'ne KBB doktoru arıyorum estetik müdahale de olacakMerhaba arkadaşlar. Ben Ankara devlet hastanesinde burun ameliyatı olmak istiyorum. Yakın zamanda olanlar varsa yardımcı olabilir mi? Kime oldunuz, memnun musunuz? Ne kadar ödediniz? Ben Eskişehir’den yazıyorum o yüzden detaylı açıklamalar yapar ve mümkünse özelden de olabilir fotoğraf yollayabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum:)