İlköğretim Yorum ve Soruları Ankara daki özel okul velileri öneri ve tavsiye bekliyorum

merhaba üstünden baya bir zaman geçmiş bilfen için iyi diyorlar ve ilkokuldan başlatabiliyorsun birçok özel okul sadece anasınıfından alıyor. evrensel içn iyi olmadığını duydum. incekte farlı bir okul mümkün(meraklı kedi) var. gönderenler çok iyi yorumlar yapmış. birde ne aradığınızda önemli tabi.
bende özel okul araştırıyorum. acaba Charles de Gaulle hakkında bir fikriniz var mı ?

Gaulle nin anaokulu ayrancida sonra İncek e geçiyorlar diye biliyorum lakin yarım gün olduğu için hiç düşünmedim hem yarım gun hem de döviz üzerinden ücret çok yüksek.Bir de anadil fransızca olduğu için ilerde okul değiştirme vs halinde ingilizcede zorlanır ve seçme şansı azalır diye düşünüyorum. Ben onlarca okulla gorusup anafartalar kolejine yazdırdim.Fiyat uygun teog başarısı var ve spor Etkinlikleri fazla.Her yaz ingilterede yaz okuluna göndersem bile Bilfen ücretine ancak ulaşırim.

Bil-Fen iyi bir okuldur Zafer koleji vs. iyidir tabii fiyatlar yüksektir, ayrıca çocuk sosyal statü olarak ezilmeyecek ise oralara gönderin derim. Okullar batıkent, Çakırlar civarında ise zamanınıza yazık. Ayrıca Devlet Üniversitelerinin alt kuruluşlarının okulları da iyidir.

kızım ortaokulu bilgi kolejinde bitirdi. ingilizce seviyesi inanılmaz. arkadaşları ile ingilizce kamplarına girip sürekli pratik yapma şansı buluyor. teknolojiyi en yararlı şekilde kullanıyor ve sporla da ilgileniyor. ufkunu katladılar diyebilirim. aldığı lgs puanı sayesinde lise için de güzel bir indirimle devam edecek. fiyatları bir sorun derim lgs sınavına girdiyse puanı sayesinde indirimden de faydalanabilirsiniz. okula bir bakın https://www.bilgikoleji.com

Angry birdhangi okulu seçtiniz,memnun musunuz? Oya Akin dayiz bizde,ama hiç memnun degiliz .bu sene yeniden okul arayışına basladik

X