Dr.Beauty06 öncelikle size çok çok çok teşekkür ederim, ben bu foruma girip daha öncede fikrimi beyan etmiştim ve fikir almak istemiştim ama yazılanlar kafamı karıştırmaktan başka bir işe yaramadı.
İlk defa birisi ilk ağızdan en doğru ve en özet halinde bizlere yardımcı oldu. MADISON nickli arkadaşın sözlerine asla katılmıyorum ve sizden onu muhatap almamanızı rica ediyorum zira ona kızıp giderseniz bizleri mahrum etmiş olacaksınız.
Ayrıca fikrimide söyleyeyim,bir zamanlar burda ahmogeri diye biri vardı epeyce LZR tüy merkezini övdü şimdi ses yok bir arkadaş ona uydu gitti, sonuç alamadığından bahsediyor.Bende ahmogeri gibi madison nickli arkadaşında taraf oldugunu düşünüyorum merkezin kendi ekibinden bile olabilir.Ahmogeri nickli arkadasın tavrı çok netti zaten, çünkü o merkeze bende görüşmeye gittim aptal değilim bana asla güven vermedi, son derece vasat dr.u olmayan doğru dürüst ekibi bile olmayan bir yerdi ve tek makinası ipl'di.gitmedim ben iyiki de gitmemişim.
Bugün ankara lazer merkezine gittim benimle görüşen biraz soğuk suratlı çalışan dışında güzel bir yer ama fiyat oldukça tuzlu,kendisi bana 2 merkezin daha ankarada iyi oldugunu söyledi biri lazerlife diğeri nihatözkan dermatoloji, aradım görüştüm ve dr.nihat özkanda karar kıldım.
Tüylerimden kurtulmak istiyorum ve bunun için hakedilen parayı vermeye razıyım,yeterki sonuç alayım, sokağa atacak 1500 liram yok annemin bir lafı vardır "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" der çok doğru ucuz diye gidiyosunuz ama 1500 liranız çöpe gidecek.
Dr.hanım size tekrar çok teşekkür ederim sizden özkan dermatolojiden bahsetmişsiniz şimdi içim daha da rahat gideceğim.
gelişmelerden herkesi bilgilendireceğim.