Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, ben lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim.Ankarada yaşıyorum. Küçük bir araştırma yapıp görüşmek istediğim yerlere tek tek gittim. 4 yere gittim. En ugyunu alexandrate cihazı olan internette sitesi olan lzr life diye bir yer. paket programı var 8 seans ve çok çok ucuz. Bu kadar ucuz olunca tereddütler başladı tabi, Birde artkadaşlarım böyle paket uygulama yapan yerlerle ilgili birsürü olumsuz şey söyledi. Burası çok güzel ve temiz bir yer. Güvenmemek elde değil. Aranızda hiç burası hakkında bilgisi olan var mı acaba. Bana yardımcı olusanız çok sevineceğim.çünkü o kadar parayı bir anda verip sonuç alamamak çok kötü olur diye düşünüyorum.İnternette bura ile ilgili bir şikayet okudum ama oda randevuyu iptal etmek zorunda olduktan sonra geri zor randevu verildiğiyle ilgiliydi. Oda yoğunluktan kaynaklı diye düşündüm. Birde eğer gitmeye karar verirsem uyuşturucu kremler varmış bunlardan anestol diye bir kremi kullanmak doğru olur mu acaba? İyi günler .
bu güzel sözleriniz beni mutlu ediyor teşekkürler...ALLAH yolunu açık etsin dr beauty çok teşekkür ederim sana hepimizle tek tek ilgilenip bizi bu konuda aydınlatıyosun.
candela, epicare ve apogee 5500 markaları alexandrıte teknolojilerinin en önde gelen modelleri,bunların içinden epicare diğerlerine göre daha yüksek çıkış enerji seviyesi ve daha düşük milisaniyelere inebilme özelliği ile tedavinin devamında kıllar inceldiğinde diğer markalara göre bir adım öne geçiyor ancak her üç modelde başarılı bunun dışında benim favorim yinede Fotona XP max nd/yag lazer çünkü yanık riski daha az,daha açık renk kıllardada alexe göre daha etkili ve esmerleşmiş ciltlerdede etkili çözümler sunabiliyor, bütün bunların dışında dikkat etmeniz gereken en önemli faktör gittiğiniz yerin poliklinik muayenehane yada hastane olması ve mutlaka ön değerlendirme yapan bir hekim muahttabınızın bulunması!!! sonuçta kağıt üzerinde hekim bulunduran yerlere güvenmeyin ve mutlaka hekimlede tedavi sürecinizle ilgili görüşme talep edin...mrb dr beauty 1 haftadır araştırmadığım lazer merkezi kalmadı cihazlar konusunda da bi türlü emin olamıyorum epicare alex de karar kılmıştım ama bu cihazı kullanan 2 yer bulabildim onun dışında araştırdıklarım da candela kullanıyor candela alex hakkındaki fikirlerinizi öğrenebilir miyim
merabalar... kol altıma ve bacaklarıma ( özellikle bacak altı çünkü sürekli batıklardan dolayı yara oluyor ve izleri geçmiyor doktorum da lazerin tek çözüm olduğunu söyledi ) lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. öğrenci olmam dolayısıyla da en uygun fiyatla iyi bir sonuç alma çabasındayım. önerebileceğiniz bir yer oursa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler...
fotona xp max nd/yag yada epicare alexandrıte öneririm ancak mutlaka sağlık kuruluşu ve doktor gözetiminde olmalı