- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
- Konu Sahibi melegim3606
-
Hakkında hayırlısı olsun canım çok iyi anlıyorum seni rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün umarım sende tez zamanda kavuşursun istediğineAslında çok haklısın ama endişe merak ilgisizlik derken soluğu Göğşen beyde aldım bu hafta olursa aşılamam olacak
Aminn canım inşallah Allah seninde bebeğine sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinHakkında hayırlısı olsun canım çok iyi anlıyorum seni rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün umarım sende tez zamanda kavuşursun istediğine
Herşeyde bi hayır vardır diyorum canım sadece o şokla kötü oldum ama umudumu hiç kaybetmedim Allah biliyoya o gün ağlarken bile Allahım senden umudumu asla kesmiyorum demiştim.. dediğim gibi Allah a havale ettim o adamı ve yoluma devam ettim. Teşekkür ederim sende sağlıkla al kucağına inşallah canım. Bütün dualarım isteyen herkese nasip olsunAyy ne kötü şeyler yaşamışsınız ya çok üzüldüm.
O anki kırgınlıkla sanırım dua etmişsin kabul olmuş kırgın insanın duası kabul olur derler.
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin inşallah cnmAminn canım inşallah Allah seninde bebeğine sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Canım iğne kullandığın için birden fazla yumurtan olgunlaşmıştır akıntıda oyüZden artmıştır ne zqman çatlatma iğnesi yaptırcaktınİlacın etkisi mi bu akıntılar
Ay inşallah öyledir canım ya inşallah öyle olsun onu bilmiyorum doktor karar verecekti persembe aşılama dediğine göre salı mı yapacaktı kiCanım iğne kullandığın için birden fazla yumurtan olgunlaşmıştır akıntıda oyüZden artmıştır ne zqman çatlatma iğnesi yaptırcaktın
Aşılama perşembeyse ve akıntın şüphelendiriyosa eşinle birlikte ol için rahat etsin cnmAy inşallah öyledir canım ya inşallah öyle olsun onu bilmiyorum doktor karar verecekti persembe aşılama dediğine göre salı mı yapacaktı ki
Bugün 10 da randevum var canım soracağımAşılama perşembeyse ve akıntın şüphelendiriyosa eşinle birlikte ol için rahat etsin cnm
Meraba canım, konuyu açalı olmuş ama merak ettim, ben de göğşen hocaya muayne olma niyetim var Ocak adetimde. Klomen ve iğne mi verdi sana. Kaç ay korunmadınız ve gebelik olmamıştı canım. Inşallah sonuç almışsındır .Bugün 10 da randevum var canım soracağım
Merhaba canım özelden yazıyorumMeraba canım, konuyu açalı olmuş ama merak ettim, ben de göğşen hocaya muayne olma niyetim var Ocak adetimde. Klomen ve iğne mi verdi sana. Kaç ay korunmadınız ve gebelik olmamıştı canım. Inşallah sonuç almışsındır .
BCanım konuyu görünce yazma gereği duydum kasım ayında göğşen bey e gittim müthiş yorumları okuyarak ve eşimin ısrarıyla infertelite için gitmiştim ve hayatımın en kötü bir ayını geçirdim adam bizi hayattan soğuttu direk olarak yüzüme senin çocuğun olmaz dedi ben şok! Test yaptı güya amh ölçtü ve 0,06 çıktı ki 2 ay önce başka bi hastanede yaptırmıştım 3 küsürdü herneyse beni o şekilde eve yolladı boşa zaman para harcamayın tüp bile olmaz size dedi ve ben yıkıldım doğum kntrl hapı al kullan da hiçdeğilse adet ol dedi! Ki benim adetlerim çok düzenlidir günü saati şaşmaz ve 6 gün normal şekilde sürer herneyse onada eyvallah tabi bn yıkılmış bi halde gezinşekrn eşim aramış bu beyefendiyi ona dediği laf ta şu karın 40 yaşındaki kadından bile berbat durumda sizin çocuğunuz falan olmaz beni niye arayıp meşgul ediyosun tatzında bi konuşma! Yani insan psikolojisinden zerre anlamayan ve vicdanı ve insanlığı sıfır olan bi şahsiyet kendisine dava açmayı bile düşündüm ama sonra Allah a havale ettim gel gelelim o ay bn dk hapını kullandım ocakta ise doğal yoldan hamile kaldım düşük yaptım ertesi ay hiç adet olmafan şunatta tekrar hamile kaldım ve çok şükür şuan sağlıkla devam ettiriyorum o insanlıktan nasibini almamış sözde doktoru Allah a havale edip hiç kimseye önermiyorum ki orda yapılan testlerin hepsini başka hastanelerde yaptırdım ordakinden farklı ve normal değerler çıktı çok uzun ve karışık yazdım kusurabakma ama hala aklıma gelince elim ayağım titriyo ağlamaklı oluyorum çünkü çok kötü şeyler yaşattı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?