Ankara da yaşayan arkadaşlar bakabilir misiniz?

Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra su gibi akıntınız oldu mu?Ve de yumurtanın çatladığını nerden anlarsınız?

Herşeyde bi hayır vardır diyorum canım sadece o şokla kötü oldum ama umudumu hiç kaybetmedim Allah biliyoya o gün ağlarken bile Allahım senden umudumu asla kesmiyorum demiştim.. dediğim gibi Allah a havale ettim o adamı ve yoluma devam ettim. Teşekkür ederim sende sağlıkla al kucağına inşallah canım. Bütün dualarım isteyen herkese nasip olsun

Of kızlar Yok mu bunun bir formülü ben yumurtanın çatladığını nerden anlayacağım ya offf su gibi akıntı gelince yumurtlamış mı oluyorduk beynim yandı ya yoksa akıntının ardından mı yumurtluyorduk o kadar iğne kullandım ki peşine incir kürü yumurtalar olgunlsşsın diye acaba çok mu kullandım yumurtaları çatlattık ki Of Allahım of ya

Doktor salı günü muayene den sonra çatlama iğnesini yapacaktı galiba benim yumurtalar erken çatladı bu kadar akıntı normal mi ya

Kullandıysanız sonlara doğru akıntınızda artış oldu mu her vc ye girdiğimizde afedersiniz su gibi akıntınız oldu mu?

Canım iğne kullandığın için birden fazla yumurtan olgunlaşmıştır akıntıda oyüZden artmıştır ne zqman çatlatma iğnesi yaptırcaktın
Ay inşallah öyledir canım ya inşallah öyle olsun onu bilmiyorum doktor karar verecekti persembe aşılama dediğine göre salı mı yapacaktı ki

B

Merhaba,
Bu doktora, bu sitedeki ve diğer sitelerdeki hastaların doktorla ilgili çok memnun olduklarını ifade eden yorumlarına bakarak gittim. İlk gittiğimde diğerlerinden çok farklı olduğu ve ona daha önce gitmediğim için önemli bir hata yapmışım gibi hissettim/hissettirildim (hangisi bilemiyorum). Ancak sonraki deneyimlerimi üst üste koyduğumda; şimdiye kadar gittiğim kadın doğum uzmanları arasında hiç bu kadar moralimi bozan ve rahat edemediğim bir doktor olmadı. Eğer yapılan yorumlar doğruysa neden bazı hastalara şahane, bazılarına ise sevimsiz davrandığını anlayamıyorum. Sorduğum sorudan hoşlanmadığı için beni tersledi. Oysa anlayamadığım şeyi sormak istemiştim. Lafı ağzıma tıktı. İnsan, merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz diyen bir doktora açıklamaları arasında tutarsız bulduğu şeyleri sormak ve anlamak istiyor haliyle. Bu kadar olumlu yorum almasına çok şaşırıyorum. Benim deneyimim ve izlenimim " Snglmhmt " ile hemen hemen aynı. Kesinlikle önermiyorum. İletişim biçimi ve hekimlik tarzından hiç memnun kalmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…