Ankara da yaşayan arkadaşlar bakabilir misiniz?

Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra su gibi akıntınız oldu mu?Ve de yumurtanın çatladığını nerden anlarsınız?

Ayy ne kötü şeyler yaşamışsınız ya çok üzüldüm.
O anki kırgınlıkla sanırım dua etmişsin kabul olmuş kırgın insanın duası kabul olur derler.
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Herşeyde bi hayır vardır diyorum canım sadece o şokla kötü oldum ama umudumu hiç kaybetmedim Allah biliyoya o gün ağlarken bile Allahım senden umudumu asla kesmiyorum demiştim.. dediğim gibi Allah a havale ettim o adamı ve yoluma devam ettim. Teşekkür ederim sende sağlıkla al kucağına inşallah canım. Bütün dualarım isteyen herkese nasip olsun

Of kızlar Yok mu bunun bir formülü ben yumurtanın çatladığını nerden anlayacağım ya offf su gibi akıntı gelince yumurtlamış mı oluyorduk beynim yandı ya yoksa akıntının ardından mı yumurtluyorduk o kadar iğne kullandım ki peşine incir kürü yumurtalar olgunlsşsın diye acaba çok mu kullandım yumurtaları çatlattık ki Of Allahım of ya:kızgın::kızgın::kızgın:

Doktor salı günü muayene den sonra çatlama iğnesini yapacaktı galiba benim yumurtalar erken çatladı bu kadar akıntı normal mi ya:cry:

Kullandıysanız sonlara doğru akıntınızda artış oldu mu her vc ye girdiğimizde afedersiniz su gibi akıntınız oldu mu?

Canım iğne kullandığın için birden fazla yumurtan olgunlaşmıştır akıntıda oyüZden artmıştır ne zqman çatlatma iğnesi yaptırcaktın
Ay inşallah öyledir canım ya inşallah öyle olsun onu bilmiyorum doktor karar verecekti persembe aşılama dediğine göre salı mı yapacaktı ki

Canım konuyu görünce yazma gereği duydum kasım ayında göğşen bey e gittim müthiş yorumları okuyarak ve eşimin ısrarıyla infertelite için gitmiştim ve hayatımın en kötü bir ayını geçirdim adam bizi hayattan soğuttu direk olarak yüzüme senin çocuğun olmaz dedi ben şok! Test yaptı güya amh ölçtü ve 0,06 çıktı ki 2 ay önce başka bi hastanede yaptırmıştım 3 küsürdü herneyse beni o şekilde eve yolladı boşa zaman para harcamayın tüp bile olmaz size dedi ve ben yıkıldım doğum kntrl hapı al kullan da hiçdeğilse adet ol dedi! Ki benim adetlerim çok düzenlidir günü saati şaşmaz ve 6 gün normal şekilde sürer herneyse onada eyvallah tabi bn yıkılmış bi halde gezinşekrn eşim aramış bu beyefendiyi ona dediği laf ta şu karın 40 yaşındaki kadından bile berbat durumda sizin çocuğunuz falan olmaz beni niye arayıp meşgul ediyosun tatzında bi konuşma! Yani insan psikolojisinden zerre anlamayan ve vicdanı ve insanlığı sıfır olan bi şahsiyet kendisine dava açmayı bile düşündüm ama sonra Allah a havale ettim gel gelelim o ay bn dk hapını kullandım ocakta ise doğal yoldan hamile kaldım düşük yaptım ertesi ay hiç adet olmafan şunatta tekrar hamile kaldım ve çok şükür şuan sağlıkla devam ettiriyorum o insanlıktan nasibini almamış sözde doktoru Allah a havale edip hiç kimseye önermiyorum ki orda yapılan testlerin hepsini başka hastanelerde yaptırdım ordakinden farklı ve normal değerler çıktı çok uzun ve karışık yazdım kusurabakma ama hala aklıma gelince elim ayağım titriyo ağlamaklı oluyorum çünkü çok kötü şeyler yaşattı bana
B

Merhaba,
Bu doktora, bu sitedeki ve diğer sitelerdeki hastaların doktorla ilgili çok memnun olduklarını ifade eden yorumlarına bakarak gittim. İlk gittiğimde diğerlerinden çok farklı olduğu ve ona daha önce gitmediğim için önemli bir hata yapmışım gibi hissettim/hissettirildim (hangisi bilemiyorum). Ancak sonraki deneyimlerimi üst üste koyduğumda; şimdiye kadar gittiğim kadın doğum uzmanları arasında hiç bu kadar moralimi bozan ve rahat edemediğim bir doktor olmadı. Eğer yapılan yorumlar doğruysa neden bazı hastalara şahane, bazılarına ise sevimsiz davrandığını anlayamıyorum. Sorduğum sorudan hoşlanmadığı için beni tersledi. Oysa anlayamadığım şeyi sormak istemiştim. Lafı ağzıma tıktı. İnsan, merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz diyen bir doktora açıklamaları arasında tutarsız bulduğu şeyleri sormak ve anlamak istiyor haliyle. Bu kadar olumlu yorum almasına çok şaşırıyorum. Benim deneyimim ve izlenimim " Snglmhmt " ile hemen hemen aynı. Kesinlikle önermiyorum. İletişim biçimi ve hekimlik tarzından hiç memnun kalmadım.

Back