- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
- Konu Sahibi melegim3606
-
Başkent üniversitesi hastanesinde prof.dr göğşen önalan bi tanıdık ona gidiyodu ve çok memnundu gerçek anlamda ilgilenen dr buydu diyodu oda infertilite idikızlar gebelik öncesi işin ehli doktor arıyorum özel normal farketmez Özel olarak Esra çabuk cömert muayenehanesi var Tunalı da ismini birkaç arkadaştan duydum hepsi de iyi dedi ama onlar gebelik için gidiyorlar benim ki gebelik öncesi infertilite doktoru arıyorum ama çoğu özel doktor işi paraya döktüğü için pek bir randuman sağlayamadım önerebileceğiniz tavsiye edebileceğiniz doktor var mı nolur yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim canım bilgin için ismini çok duydum o da aklımda ama hiç onun hakkında yorum okumadım ama ismen kulaktan çok duydumBaşkent üniversitesi hastanesinde prof.dr göğşen önalan bi tanıdık ona gidiyodu ve çok memnundu gerçek anlamda ilgilenen dr buydu diyodu oda infertilite idi
Offf ne diyeceğimi bilemedim şu an gerçekten çok garibime gitti bende gidiyorum pek güler yüzlü değil ama girdiğinde çıktığın bir oluyor çok yoğun sana sıra geliyor 3 dk içinde de çıkıyorsun doktora muayene odasında soru sordun sordun sormadın yandın soramıyorsun yoğunluktanCanım konuyu görünce yazma gereği duydum kasım ayında göğşen bey e gittim müthiş yorumları okuyarak ve eşimin ısrarıyla infertelite için gitmiştim ve hayatımın en kötü bir ayını geçirdim adam bizi hayattan soğuttu direk olarak yüzüme senin çocuğun olmaz dedi ben şok! Test yaptı güya amh ölçtü ve 0,06 çıktı ki 2 ay önce başka bi hastanede yaptırmıştım 3 küsürdü herneyse beni o şekilde eve yolladı boşa zaman para harcamayın tüp bile olmaz size dedi ve ben yıkıldım doğum kntrl hapı al kullan da hiçdeğilse adet ol dedi! Ki benim adetlerim çok düzenlidir günü saati şaşmaz ve 6 gün normal şekilde sürer herneyse onada eyvallah tabi bn yıkılmış bi halde gezinşekrn eşim aramış bu beyefendiyi ona dediği laf ta şu karın 40 yaşındaki kadından bile berbat durumda sizin çocuğunuz falan olmaz beni niye arayıp meşgul ediyosun tatzında bi konuşma! Yani insan psikolojisinden zerre anlamayan ve vicdanı ve insanlığı sıfır olan bi şahsiyet kendisine dava açmayı bile düşündüm ama sonra Allah a havale ettim gel gelelim o ay bn dk hapını kullandım ocakta ise doğal yoldan hamile kaldım düşük yaptım ertesi ay hiç adet olmafan şunatta tekrar hamile kaldım ve çok şükür şuan sağlıkla devam ettiriyorum o insanlıktan nasibini almamış sözde doktoru Allah a havale edip hiç kimseye önermiyorum ki orda yapılan testlerin hepsini başka hastanelerde yaptırdım ordakinden farklı ve normal değerler çıktı çok uzun ve karışık yazdım kusurabakma ama hala aklıma gelince elim ayağım titriyo ağlamaklı oluyorum çünkü çok kötü şeyler yaşattı bana
AYRIca sana tvsiyem bu konuda devlet hastanesine gitmen emin ol çok ilgililer ve insan psikolojisinden anlıyolar ben o dönem çok memnun kalmıştım devletin infertelite bölümünden gebe polikinliği de öyle olsaydı yine devlete giderdim ama gebe polikliniği çok kalabalık ve ilgisiZler oyzden özele gidiyorumOfff ne diyeceğimi bilemedim şu an gerçekten çok garibime gitti bende gidiyorum pek güler yüzlü değil ama girdiğinde çıktığın bir oluyor çok yoğun sana sıra geliyor 3 dk içinde de çıkıyorsun doktora muayene odasında soru sordun sordun sormadın yandın soramıyorsun yoğunluktan
Hangi hastaneye gidiyorsun canım sen devlette nereye gitmiştin sen?AYRIca sana tvsiyem bu konuda devlet hastanesine gitmen emin ol çok ilgililer ve insan psikolojisinden anlıyolar ben o dönem çok memnun kalmıştım devletin infertelite bölümünden gebe polikinliği de öyle olsaydı yine devlete giderdim ama gebe polikliniği çok kalabalık ve ilgisiZler oyzden özele gidiyorum
Ben şuan etlik lokman hekime gidiyorum devlete zübeydeye gitmiştim doktorum funda akpınardı çok güler yüzlü ve her soruma cevap aldığım içimi çok rahatlatan bi doktordu göğşenden sonra ona gitmiştim ve bana ultrasonda göğşenin hiç yok dediği yumurtalarımı tek tek sayarak göstermişti ki hüngür hüngür ağlamıştım madem böyle bi doktor neden nasıl bukadar acımasız ve neden kör olabilir diye oda söyleyecek bişey bulamıyorum bazen olur öyle sen takma bak kendin gördün gayet sağlıklısın ve yumurtanda olması gerektiği kadar sağ ve solda toplam yirm beş tane folikül saymıştı düşün ve ben o ay hamile kaldım bu konuda çok doluyum böyle uzun uzun anlatıyorum ki kimse benim yaşadığımı yaşamasın diye benimde ayrıca bi sorunum yoktu sebepsiz denilmişti bir buçuk sene olmadı benimde oyüzden özele geçtim özelde bana bu dediğim olayı yaşattı işte sana da yok deniyosa yoktur bence sadece valti zamanı var hepsi bu ben buna inanıyorumHangi hastaneye gidiyorsun canım sen devlette nereye gitmiştin sen?
Aslında çok haklısın ama endişe merak ilgisizlik derken soluğu Göğşen beyde aldım bu hafta olursa aşılamam olacakBen şuan etlik lokman hekime gidiyorum devlete zübeydeye gitmiştim doktorum funda akpınardı çok güler yüzlü ve her soruma cevap aldığım içimi çok rahatlatan bi doktordu göğşenden sonra ona gitmiştim ve bana ultrasonda göğşenin hiç yok dediği yumurtalarımı tek tek sayarak göstermişti ki hüngür hüngür ağlamıştım madem böyle bi doktor neden nasıl bukadar acımasız ve neden kör olabilir diye oda söyleyecek bişey bulamıyorum bazen olur öyle sen takma bak kendin gördün gayet sağlıklısın ve yumurtanda olması gerektiği kadar sağ ve solda toplam yirm beş tane folikül saymıştı düşün ve ben o ay hamile kaldım bu konuda çok doluyum böyle uzun uzun anlatıyorum ki kimse benim yaşadığımı yaşamasın diye benimde ayrıca bi sorunum yoktu sebepsiz denilmişti bir buçuk sene olmadı benimde oyüzden özele geçtim özelde bana bu dediğim olayı yaşattı işte sana da yok deniyosa yoktur bence sadece valti zamanı var hepsi bu ben buna inanıyorum
Hulusi bey Ankara Başkent hastanesinde ben onun da metini duydum ama aynı hastaneden Göğşen beyden randevu almıştım Zekai Tahir den hiç memnun kalmadım üniversite hastanesine de hiç gitmedim bilmiyorum canımZekaı tahır ınfertılıtede gayet ıyı, onun harıcı unı hastanelerıne gıdebılırsınız gazi ve ankara tıp da guzel bırde ozelde hulusi dıye bır doktor var baya meth edılen ama ozelde cok para gıdıyor
Ayy ne kötü şeyler yaşamışsınız ya çok üzüldüm.Canım konuyu görünce yazma gereği duydum kasım ayında göğşen bey e gittim müthiş yorumları okuyarak ve eşimin ısrarıyla infertelite için gitmiştim ve hayatımın en kötü bir ayını geçirdim adam bizi hayattan soğuttu direk olarak yüzüme senin çocuğun olmaz dedi ben şok! Test yaptı güya amh ölçtü ve 0,06 çıktı ki 2 ay önce başka bi hastanede yaptırmıştım 3 küsürdü herneyse beni o şekilde eve yolladı boşa zaman para harcamayın tüp bile olmaz size dedi ve ben yıkıldım doğum kntrl hapı al kullan da hiçdeğilse adet ol dedi! Ki benim adetlerim çok düzenlidir günü saati şaşmaz ve 6 gün normal şekilde sürer herneyse onada eyvallah tabi bn yıkılmış bi halde gezinşekrn eşim aramış bu beyefendiyi ona dediği laf ta şu karın 40 yaşındaki kadından bile berbat durumda sizin çocuğunuz falan olmaz beni niye arayıp meşgul ediyosun tatzında bi konuşma! Yani insan psikolojisinden zerre anlamayan ve vicdanı ve insanlığı sıfır olan bi şahsiyet kendisine dava açmayı bile düşündüm ama sonra Allah a havale ettim gel gelelim o ay bn dk hapını kullandım ocakta ise doğal yoldan hamile kaldım düşük yaptım ertesi ay hiç adet olmafan şunatta tekrar hamile kaldım ve çok şükür şuan sağlıkla devam ettiriyorum o insanlıktan nasibini almamış sözde doktoru Allah a havale edip hiç kimseye önermiyorum ki orda yapılan testlerin hepsini başka hastanelerde yaptırdım ordakinden farklı ve normal değerler çıktı çok uzun ve karışık yazdım kusurabakma ama hala aklıma gelince elim ayağım titriyo ağlamaklı oluyorum çünkü çok kötü şeyler yaşattı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?