Canım konuyu görünce yazma gereği duydum kasım ayında göğşen bey e gittim müthiş yorumları okuyarak ve eşimin ısrarıyla infertelite için gitmiştim ve hayatımın en kötü bir ayını geçirdim adam bizi hayattan soğuttu direk olarak yüzüme senin çocuğun olmaz dedi ben şok! Test yaptı güya amh ölçtü ve 0,06 çıktı ki 2 ay önce başka bi hastanede yaptırmıştım 3 küsürdü herneyse beni o şekilde eve yolladı boşa zaman para harcamayın tüp bile olmaz size dedi ve ben yıkıldım doğum kntrl hapı al kullan da hiçdeğilse adet ol dedi! Ki benim adetlerim çok düzenlidir günü saati şaşmaz ve 6 gün normal şekilde sürer herneyse onada eyvallah tabi bn yıkılmış bi halde gezinşekrn eşim aramış bu beyefendiyi ona dediği laf ta şu karın 40 yaşındaki kadından bile berbat durumda sizin çocuğunuz falan olmaz beni niye arayıp meşgul ediyosun tatzında bi konuşma! Yani insan psikolojisinden zerre anlamayan ve vicdanı ve insanlığı sıfır olan bi şahsiyet kendisine dava açmayı bile düşündüm ama sonra Allah a havale ettim gel gelelim o ay bn dk hapını kullandım ocakta ise doğal yoldan hamile kaldım düşük yaptım ertesi ay hiç adet olmafan şunatta tekrar hamile kaldım ve çok şükür şuan sağlıkla devam ettiriyorum o insanlıktan nasibini almamış sözde doktoru Allah a havale edip hiç kimseye önermiyorum ki orda yapılan testlerin hepsini başka hastanelerde yaptırdım ordakinden farklı ve normal değerler çıktı çok uzun ve karışık yazdım kusurabakma ama hala aklıma gelince elim ayağım titriyo ağlamaklı oluyorum çünkü çok kötü şeyler yaşattı bana